Cautare

1960 de rezultate pentru "cluj" (3.54 secunde)
Cu victoria de azi, CFR Cluj ajunge la 3 Supercupe castigate. Este, totodata, primul trofeu pentru Edi Iordanescu, ca antrenor.
Singurul incident notabil s-a petrecut la Cluj, unde participantii la manifestare au huiduit in timp ce reprezentantul Consulatului General al Ungariei, Konya László, a citit mesajul premierului Ungariei, Gyurcsany Ferenc.
Cum se vedeau anii '60 prin ochii unei studente la Cluj?
Celebra trupa a anuntat pe contul de socializare, intr-un live, ca anul viitor pe 23 iulie, va sustine un concert memorabil la Cluj.
Cinema City Cotroceni, Constanta City Park, Cluj Polus, Ploiesti Afi. ... Cinema City din Park Lake, Constanta Maritimo, Cluj Iulius Mall, Ploiesti Shopping City.
Cea supranumita doamna Teatrului National din Cluj, a avut o cariera de peste 50 de ani. ... Silvia Ghelan s-a nascut in 1924 si a lucrat la Teatrul National din Cluj incepand cu anul 1948.
Ioan Pop din Cluj participa la targul traditional de Martisor organizat in curtea MTR cu martisoare inedite cu flori de nu-ma-uita, ghiocei si figurine cu animale.
La Cluj, primarul Emil Boc a pregatit 700 de sticle de sampanie, focuri de artificii si concerte in aer liber, aproape aceeasi oferta fiind valabila si in Cluj, Timisoara, Brasov si Iasi.
Dar, potrivit presei, omul de afaceri Florian Walter (fost Busca), finul lui Miron Mitrea, fost finantator al lui Dinamo, Universitatea Cluj si in prezent al Petrolului Ploiesti, este patronul Romprest.
Inspire Group, Rotary, Rotaract, Fundatia Dignitas, Succes pentru Romania, Medierenet, Juridice.ro, Art Out, QS World Grad School Tour, Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene (CRREDAE), Clubul pentru Romania, Softbinator, Association des États Généraux des Étudiants de l`Europe (AEGEE), Uniunea Studentilor din Romania (USR), Group of the European Youth for Change (GEYC), Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Federatia Asociatiilor de Basarabeni din Romania (FAB), Consiliul Tineretului din Romania (CTR), Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), Asociatia Alumni Lumina, Campadillo, International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE), Techsylvania, Gala Studentilor Originari din Republica Moldova (GSORM), Jeunes Moldaves, Educativa, Asociatia Federalistilor Europeni din Romania (AFER), Federatia Share Cluj-Napoca, JCI Cluj, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), Asociatia Studentilor la Istorie Dacia”, European Law Students' Association (ELSA Romania).
Pareri impartite in filiale Pana la ora inceperii discutiilor de ieri, filialele din Galati, Tulcea, Cluj-Napoca, Bucuresti, Buzau si Constanta erau singurele care puteau sustine cu fermitate iesirea de la guvernare.
Cluj. ... la Sibiu sunt ucise 6 persoane iar 19 sunt ranite, in Municipiul Cluj si-au pierdut viata 26 de persoane, toate prin plagi impuscate si au fost ranite alte 57 de persoane.
Ponta a spus ca este dispus sa se judece cu Boc si in cursa Bucuresti - Cluj-Napoca: ... Eu nu stiu cand va ajunge la proces, pentru ca este mai mult in avioane intre Bucuresti si Cluj-Napoca.
Peste 60 de membri fondatori si lideri ai organizatiilor de tineret ale PNL din 16 judete ale Transilvaniei s-au reunit ieri, la Cluj-Napoca, pentru a adopta o rezolutie privind actuala criza din partid.
Directorul adjunct al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Cluj, Kovacs Zoltan, membru UDMR, a demisionat ieri din functie, deoarece are dosar de colaborator al fostei Securitati, dand note informative si despre deputatul UDMR Kelemen Hunor.
Deputatul de Cluj al Partidului Conservator, Petru Calian, a propus ieri infiintarea Polului National, o alianta intre formatiuni politice ce promoveaza un nationalism moderat. ... In opinia sa, nici Ioan Rus, presedintele PSD Cluj, nu reprezinta o varianta viabila de lider pentru social-democrati, nici macar la nivelul Ardealului.
Este vorba de liderul organizatiei PNL Cluj, Marius Nicoara, in prezent presedintele Consiliului Judetean Cluj. Nu este pentru prima oara cand Nicoara este intrebat daca nu vrea sa se alature echipei guvernamentale.
Senatorul PSD George Cristian Maior, nascut la 16 noiembrie 1967, la Cluj Napoca, este presedinte al Comisiei pentru aparare. ... Este absolvent al Facultatii de ßtiinte Politice si Administrative de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si detinatorul unui masterat in stiinte politice si analiza politica.
Stransi in "patria" lui Boc, la Cluj, democratii si-au evaluat performantele de guvernare care au determinat integrarea la termen a Romaniei in UE.
Ascensiune nemeritata Liberalii au pus-o la zid pe Raluca Turcan la Delegatia Permanenta a PNL, principalul capat de acuzare pe care i l-au adus in sedinta de la Cluj fiind acela ca nu a criticat niciodata PD si pe Traian Basescu, dupa cum au declarat surse liberale pentru NewsIn.
google-analytics.com