Cautare

384 de rezultate pentru "clasamentul ligi iv" (2.60 secunde)
FCSB a pierdut si al doilea meci amical al cantonamentului din Antalya, 1-4 impotriva lui Rakow, liderul primei ligi din Polonia.
Romania, cu aproximativ 18 mii de cazuri, se situeaza pe locul doi (dupa Maroc) in clasamentul denunturilor si pe primul loc din punct de vedere al cazurilor mortale, cu 41 de decese in 2007.
La nivel european Romania este pe locul 13 in clasamentul producatorilor de otel brut, conform datelor Asociatiei Mondiale a Otelului. ... Clasamentul mondial este dominat de China, cu o productie de 323 de milioane de tone in primul semestru.
Traian Basescu este urmat, in clasamentul celor mai mediatizate personalitati politice, de premierul Tariceanu si de Mona Musca.
Clasamentul a tinut cont de 42 de presedinti, pentru ca Grover Cleveland a avut doua mandate intrerupte de o pauza, fiind al 22-lea, respectiv al 24-lea presedinte american.
Clasamentul celorlalti candidati ar fi urmatorul: ... In ceea ce priveste intentia de vot la partide, pentru alegerile europarlamentare, clasamentul CSOP este urmatorul:
Doar Italia ne intrece la absente In clasamentul europarlamentarilor cu cele mai multe prezente la activitatile din plenul legislativului european, un singur roman se regaseste printre primii 10, si anume Iosif Matula (PD-L), care are o prezenta de 100%.
Romania se afla pe locul 45 in clasamentul celor mai pasnice tari din lume, coborand 14 locuri fata de anul trecut si inregistrand unul dintre cele mai mari declinuri din Europa Centrala si de Est, potrivit Indexului Pacii Globale (GPI) pe anul 2010, publicat marti.
Ceea ce este foarte important este ca, daca asta este realitatea, clasamentul politic s-a schimbat pentru prima data in ultimii ani", explica Stelian Tanase. Analistul se intreaba de ce mass-media nu comanda sondaje de opinie pentru a afla, cu exactitate, clasamentul politic al momentului.
Nici la capitolul invatamant lucrurile nu stau mai bine, din nomenclator lipsind termenii "conferentiar", "lector", "asistent universitar", asa cum sunt mentionati in clasamentul aflat in vigoare "profesori universitari, conferentiari, lectori, asistenti si asimilati ocupanti in invatamantul superior"
Clasamentul l-am realizat in ordinea performantei, descrescator. Senat 1. Roxana Paturca. PSD. Comisia de buget finante si Comisia de mediu.
Clasamentul mai arata ca cele mai bune afaceri se fac in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si in constructii. ... Din clasamentul pentru anul trecut au iesit 14 companii care si-au pierdut locurile, in multe dintre cazuri, din cauza reducerii drastice a cifrei de afaceri.
Pozitia a treia in clasamentul fericirii este ocupata de cei care muncesc in strainatate. In ceea ce priveste rezultatele in functie de venituri, situatia nu este foarte diferita de rezultatele generale.
Astfel, daca anul trecut Bucurestiul se afla pe locul 112 in clasamentul mondial, capitala a avansat pana pe pozitia 91, in timp ce Kiev ocupa locul 93, iar Belgrad - 108.
In competitie s-au inscris 510 institutii de credit, numar-record pentru clasamentul organizat de revista britanica de la infiintarea premilor, in anul 2000.
Daca alte tari din regiune au alunecat in clasamentul din acest an, in privinta gradului de atractivitate, Romania, alaturi de Bulgaria si Slovacia, se afla printre debutantii-surpriza ai clasamentului din acest an, gratie unui climat considerat atragator pentru investitori.
Pe langa victoria in clasamentul final, BMW seria 3 s-a aflat si printre cele trei modele de pe podium la categoria "World Car Design of the Year".
Achizitia Bancii Comerciale Romane (BCR) de grupul austriac Erste Bank s-a situat pe locul sase in clasamentul tranzactiilor de pe piata serviciilor financiare din Europa, in functie de valoare, potrivit unui studiu realizat de firma de servicii de consultanta PricewaterhouseCoopers (PwC).
Clasamentul anual al celor mai poluante modele de autovehicule de pe mapamond, dat recent publicitatii de Consiliul American pentru Economisirea Eficienta a Energiei (ACEEE) indica pe primul loc o masina americana fabricata de cunoscutul producator yankeu Dodge.
Utilizand drept criterii volumul de vanzari, valoarea de piata, valoarea activelor si nivelul profitului, clasamentul pe anul 2006 a celor mai valoroase companii din lume a plasat pe prima pozitie corporatia financiara americana Citigroup.
google-analytics.com