Cautare

384 de rezultate pentru "clasamentul ligi iv" (3.70 secunde)
Romania, LOCUL 1 in clasamentul coeficientilor UEFA Victoriile obtinute, joi, de Astra, Pandurii si Petrolul in meciurile din mansa a doua a turului II preliminar al Europa League au facut ca Romania sa treaca pe primul loc in clasamentul coeficientilor pentru sezonul 2013-2014.
Clasamentul Ligii I dupa disputarea ultimelor doua partide din acest an, Astra Giurgiu - Steaua, scor 1-1, si Concordia Chiajna - FC Viitorul, scor 1-2:
Canada, Norvegia si SUA sunt principalele favorite la primul loc in clasamentul pe medalii, in timp ce delegatia Romaniei - 24 de sportivi - are ca obiectiv o participare onorabila.
Clasamentul si programul Romaniei VIDEO Romania - Feroe 1-0. Tricolorii si-au pastrat prima pozitie in clasamentul grupei F din preliminariile pentru Euro 2016 dupa un succes la limita obtinut duminica seara, la Ploiesti, contra reprezentativei Insulelor Feroe.
Clasamentul s-a "rupt" dupa Romania - Feroe 1-0 si Irlanda de Nord - Finlanda 2-1. ... Marica 10' ROMANIA, LIDER IN GRUPA F DE CALIFICARE LA EURO 2016 Clasamentul Grupei F etapa a 5-a (29 martie):
Site-ul Ziare.com va prezinta rezultatele inregistrate in meciurile programate luni in grupa F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016, din care face parte si Romania GRUPA F Finlanda - Feroe 1-0 (Pohjanpalo '23) Irlanda de Nord - Ungaria 1-1 (Lafferty '90+3 / Guzmics '74) Romania - Grecia 0-0 Clasamentul dupa aceasta etapa:
In urma acestei performante, Simona Halep va urca pe locul 3 in clasamentul mondial WTA. Acesta este cel de-al 14-lea titlu castigat de sportiva de 24 de ani, si al treilea din acest an.
Clasamentul grupei L: ... Clasamentul grupei E: 1. Austria Viena 3 p, 2. AS Roma 1 p, 3. Plzen 1 p, 4.
Urcare uriasa pentru Halep in clasament dupa ce a triumfat la Madrid Simona Halep a triumfat pentru a doua oara consecutiv la competitia de la Madrid, dupa un turneu excelent.Gratie acestei victorii, Simona a primit 1.000 de puncte in clasamentul WTA.
Ea va ocupa, de luni, locul 1 in clasamentul WTA, dupa ce a castigat semifinala cu Jelena Ostapenko cu 6-2, 6-4, din turneul de la Beijing. ... Indiferent de rezultatul finalei de duminica, Simona Halep este locul 1 in clasamentul WTA.
Romania are teoretic sansa de a termina pe locul 2 in clasamentul grupei - dar numai daca va castiga meciul cu Lituania si pe cel cu Muntenegru. ... CLASAMENTUL GRUPEI:
xxx Pe pagina de Facebook a lui Florian Popa Micsan am gasit o explicatie a locului codas ocupat de echipa Dunarea Calarasi in clasamentul Ligii 1 de fotbal profesionist.
Simona Halep poate pierde doua pozitii in clasamentul WTA Simona Halep a pierdut la Roma 585 de puncte, aferente finalei jucate in 2018. Ea poate cobori in clasamentul WTA pana pe locul 4.
Olanda, Letonia si Suedia ocupa locurile urmatoare in top 10, cu viteze medii de peste 5,5 Mbps, iar clasamentul e incheiat de Cehia, Belgia si Danemarca.
Si televizoarele inteligente, smart-tv-urile devin tot mai atractive, odata cu scaderea preturilor", mai spun acestia. In clasamentul gadgeturilor, dupa tablete si televizoare, urmeaza cateva produse clasice, precum laptopurile si aparatura audio-video.
(El ocupa locul 8 in clasamentul increderii.) Liderul PDL, Vasile Blaga, se afla pe locul 10 al clasamentului increderii, cu 20%, in timp ce presedintele Traian Basescu se bucura de increderea a 17% dintre cei chestionati.
Colecta nationala, initiata de Patriarhia Romana, arata ca Bucurestiul se afla pe primul loc in clasamentul privind donatiile facute pana in prezent pentru constructia Catedralei Mantuirii Neamului.
Sa nu uitam ca potrivit ultimului sondaj Clasamentul increderii in institutiile sociale si private interne este condus de Biserica, cu 61,2% incredere multa si foarte multa
Tot asa stau lucrurile si in ce priveste clasamentul angajatorilor. ... Ceea ce insa afla cititorii acelor materiale este clasamentul din 2015, cand la PROFI lucrau 5.672 de oameni.
Clasamentul final al primului tur al prezidentialelor: ... 1.324.081 voturi (14,66%) In afara podiumului, clasamentul este acesta: 4.
google-analytics.com