Dupa ce in urma cu cateva saptamani a fost pus gazonul, care arata ca un covor verde, stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin va beneficia si de alte imbunatatiri. Cu implicarea directa a administratiei locale, Municipalul va fi innoit cu tribune si vestiare pentru jucatori.
Dupa ce echipa a terminat in doua sezoane consecutiv pe locul cinci, in Liga a II-a, acum exista inca un motiv de multumire pentru suporteri. Formatia va evolua in sezonul care sta sa inceapa pe un gazon de calitate europeana.
Stadionul Municipal din Severin nu a mai beneficiat de modernizare niciodata pana acum. Atat gazonul, cat si tribunele erau intr-o stare deplorabila, desi arena are o capacitate de peste 30.000 de locuri.
La solicitarea clubului FC Drobeta, autoritatile locale au decis sa demareze lucrarile de modernizare si sa transforme stadionul intr-unul dupa standarde europene. Vechea tribuna va fi inlocuita cu scaune de plastic si totul va fi consolidat.

Severinenii, mari iubitori de fotbal

Primul meci pe care FC Drobeta il va sustine pe noul stadion va fi peste doua saptamani cu FC Arges, motiv pentru care muncitorii lucreaza zilnic pentru finalizarea lui.
"Publicul severinean este mare iubitor de fotbal si cred ca merita sa aiba o echipa frumoasa si un stadion pe masura. Sper ca lumea sa vina la meciuri, sa vada fotbal de calitate si sa isi incurajeze echipa. Sunt foarte multumit ca acesti baieti vor avea toate conditiile necesare performantei. Este adevarat ca aceasta perla a municipiului nostru ar fi trebuit modernizata mai de mult, insa din motive pe care eu inca nu le stiu nu s-a intamplat asta", a spus Constantin Gherghe, primarul Severinului.