Cautare

22603 de rezultate pentru "clasament liga a treia fotbal romania" (4.61 secunde)
VfB Stuttgart si Steaua Bucuresti au terminat la egalitate, 2-2, in meciul disputat joi seara, in Grupa E a Europa League la fotbal, pe Mercedes-Benz Arena. Bosniacul Vedad Ibisevic (5) a deschis scorul, dar Alex Chipciu a egalat un minut mai tarziu (6).
Referindu-ma la perioada anterioara, cantonamentul de la Baile Herculane, plus cele trei amicale desfasurate saptamana trecuta, as remarca faptul ca s-a lucrat intens, indeosebi la capitolul pregatire fizica generala, forta si un pic la capitolul tehnico-tactic, cel putin asa am inteles din reportajele de la fata locului.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA. Romania dupa Razboiul din Ucraina:
Dinamo e LIDER si viseaza la Liga! ... "Nu va exista nicio bariera in privinta salariului sau" DINAMO 3-2 CEAHLAUL I Dinamo a revenit pe primul loc in Romania si viseaza acum la Liga Campionilor.
Romania a inregistrat schimbari importante in ceea ce priveste mediul de afaceri, in anul 2004, se arata intr-un raport al Bancii Mondiale (BM), publicat ieri.
Potrivit unui studiu recent efectuat de "Economist Inteligence Unit", Romania va ocupa ultimul loc intr-un clasament european care face referire la climatul investitiilor straine.
Romania ocupa locul 56 din 70 de state intr-un clasament privind respectarea dreptului de proprietate fizica si intelectuala, potrivit unui studiu realizat de Property Rights Alliance si citat de Mediafax.
Intr-un clasament al celor mai buni soferi din Europa, romanii au despre ei ca soferi o parere buna:
Meciul de fotbal Romania - Insulele Feroe, transmis in exclusivitate de TVR Meciul echipei nationale a Romaniei impotriva Insulelor Feroe, a cincea partida din cursa pentru UEFA Euro 2016, care se va juca la Ploiesti, va fi transmis in direct si exclusivitate pe TVR 1, TVR HD si tvrplus.ro, duminica, incepand de la ora 19.00.
A preluat una din cele mai TITRATE echipe din Romania! Ce obiectiv are Mutu se pregateste sa se bata cu Hagi, Becali si Porumboiu in Liga!
Dumitru Dragomir sustine ca intelegerea intre RCS&RDS si Paszkany a fost incheiata in urma cu doua zile, contra sumei de 12 milioane de euro: ... Stiam de doua zile ca Paszkany s-a inteles. ... Pentru cluburi inseamna garantia banului, este ca aerul", a declarat Dumitru Dragomir pentru sport.ro.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Romania se afla pe pozitia 38 intr-un clasament realizat de Economist Intelligence Unit (EIU) in randurile a 60 de tari in ceea ce priveste atractivitatea mediului de afaceri previzionata pentru perioada 2005-2009, urcand astfel opt locuri fata de perioada 2000-2004.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Liderii PNL au avut ieri o intalnire extraordinara cu reprezentantii PC, in cadrul careia s-a discutat situatia de la nivelul administratiei locale din judetul Giurgiu. Potrivit deputatului conservator Danut Liga, PNL a incalcat protocolul de functionare.
Handbalistele de la SCM Craiova au obtinut ieri a doua victorie la turneul de promovare-retrogradare in Liga Nationala desfasurat la Buzau.
Sala Polivalenta Calarasi va gazdui in sezonul competitional 2014-2015 multe meciuri de LIGA NATIONALA ! Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !!
Codul etic al PDL prevedea insa eliminarea din partid a membrilor trimisi in judecata, caz in care se afla si Cristian Poteras, pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave. ... La nivelul Capitalei, Poteras are sustinere pentru a candida din nou, oficial BP al PDL Bucuresti il sustine.
Portarul craiovean de la ALRO Slatina, Marian Mecea (foto), se bucura de pasul facut in vara, cand a ales sa evolueze pentru trupa lui Daniel Mogosanu, si spera sa-si treaca in cont cat mai multe realizari cu formatia de pe malul Oltului.
google-analytics.com