Cautare

18070 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d satu mare" (6.00 secunde)
Potrivit raportului intocmit de Directia Judeteana de Statistica privind evolutia economiei judetului Satu Mare in perioada ianuarie - noiembrie 2004, majoritatea ramurilor economiei judetului s-au dezvoltat in comparatie cu anul 2003, dar au existat si tendinte negative in unele domenii, ce nu pot fi trecute cu vederea.
Ieri, sala mica de sedinte a Palatului Administrativ a gazduit sedinta de bilant a activitatii desfasurate in anul 2004 de Inspectoratul de Politie al Judetului Satu Mare.
Liberalii bucuresteni se grabesc sa-si prezinte candidatul pentru importanta functie de prefect al Capitalei. ... Ludovic Orban a precizat ca PNL va propune, pe langa postul de prefect, si candidati pentru cele doua functii de subprefect.
Prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, va solicita in aceste zile Agentiei Nationale pentru Persoanele cu Handicap eliberarea din functie a inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial Satu Mare, Sebastian Lacraru, care este cercetat penal pentru mai multe acte de coruptie.
Doua persoane si-au anuntat pina acum candidaturile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD Satu Mare. Este vorba despre actualul presedinte al organizatiei, Gheorghe Ciocan, si de Dorel Coica, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Satu Mare.
Parcul auto al sectiei de transport in comun "Transurban” din cadrul Regiei Autonome Comunala Satu Mare este alcatuit in prezent din 45 de autobuze.
Organizarea editiei din acest an a Zilei Orasului va costa bugetul local 3,2 miliarde de lei, asa au stabilit ieri consilierii locali satmareni. Consiliul Local Satu Mare a stabilit ieri la 4,5 euro/mp pretul minim pentru care vor fi concesionate parcelele din Parcul Industrial.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au obtinut o victorie de moral pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti, intr-o sala din care oltenii au plecat mai mereu invingatori Daca la fotbal Craiova nu mai are echipa in prima liga ca sa se poate duela cu rivala de o viata Dinamo Bucuresti, la baschet aceasta confruntare este posibila, iar jucatorii de la SCM-U Craiova se pot lauda ca i-au batut mai mereu in ultima perioada pe dinamovisti.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U"
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. Imediat ce tempera-tura exterioara a inregistrat valori pozitive, deplasarea cu autovehiculele s-a transformat intr-un veritabil test de indeminare pentru evitarea gropilor.
Nu mai putin de cinci persosane si-au anuntat, intr-un fel sau altul, intentia de a candida la presedintia organizatiei municipale a PSD Satu Mare, in cadrul Conferintei municipale de alegeri care va avea loc astazi la Filarmonica Dinu Lipatti.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Agenţia Domeniilor Statului a vindut Agrozoocom Decebal pentru doar patru miliarde de lei unei agenţii imobiliare cu un singur angajat.
Scrisoare de protest a Rapidului. Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie. Liderul de necontestat este Bugatti Veyron 16.4, un bolid in valoare de un milion de dolari.
google-analytics.com