Cautare

25238 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele partidului psd" (9.13 secunde)
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Nemultumit de atitudinea politica egoista a lui Mircea Geoana, presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, crede ca la o viitoare sedinta a conducerii partidului vor trebui clarificate „anumite aspecte“, deoarece nimeni nu poate realiza singur toate obiectivele partidului.
PSD continua sa-si faca treaba constiincios si sa-si erodeze propriile structuri, desi climatul politic actual ii este mai mult decat favorabil. Biroul Politic Executiv al PSD Bucuresti a solicitat ieri conducerii centrale excluderea din partid a vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu.
Cum a devenit Geoana proscris Octavian Stireanu (Azi): Vinovat ca nu se poate Sanctionarea lui Mircea Geoana doar acopera, dar nu rezolva blocajul deciziei politice a PSD. Excluderea din partid a lui Geoana nu garanteaza schimbarea sa de la conducerea Senatului si, cu atat mai mult, numirea lui Corlatean!
Presedintele Traian Basescu a criticat dur PSD si l-a acuzat ca incearca sa blocheze integrarea la termen in Uniunea Europeana a Romaniei. El sustine ca are documente privind interventiile PSD in acest sens la Bruxelles. Actiunile interne si externe ale PSD l-au enervat pe presedintele Basescu.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
FUZIUNEA PSD-UNPR. ... Scandal-monstru la Neamt PSD si UNPR se pregatesc de fuziunea programata pentru Congresul din aprilie.
Seara cu scantei la Mangalia, cand mai multi consilieri social-democrati au fost exclusi din partid pe motiv ca se constituiau, dupa cum considera presedintele Claudiu Tusac, in ",masina de vot" a primarului Zamfir Iorgus.
• "Eu am castigat alegerile prezidentiale, cred eu, si daca imi doresc ceva este sa fiu 5 ani la Cotroceni, nu o luna sau patru luni..", a declarat Mircea Geoana la TVR.
Decizia conducerii PSD de la reuniunea din Poiana Brasov, prin care presedintele Mircea Geoana a preluat "comanda unica" a partidului, a facut primele victime.
Mircea Geoana ii avertizeaza pe cei care pleaca din PSD ca nu vor mai fi primiti in partid. El pare insa putin speriat de ceea ce se intampla si, pentru calmarea spiritelor, i-a cerut ajutorul lui Ion Iliescu.
Ultimele conferinte judetene, care au marcat incheierea alegerilor interne in PSD, au confirmat ca procesul de innoire a partidului nu prea a existat, lucru evidentiat si de o statistica prezentata ieri de vicepresedintele Doru Ioan Taracila.
Coalitia doreste inca de la inceput sa schimbe presedintii PSD ai Camerei si Senatului, Nastase si Vacaroiu. In ordinea ierarhiei in stat, ei se plaseaza imediat dupa presedintele Romaniei si inaintea primului ministru.
Coalitia doreste inca de la inceput sa schimbe presedintii PSD ai Camerei si Senatului, Nastase si Vacaroiu. In ordinea ierarhiei in stat, ei se plaseaza imediat dupa presedintele Romaniei si inaintea primului ministru.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat joi ca intrarea PSD intr-o formula de guvernare cu PD-L, in care PD-L ar avea seful statului, premierul, serviciile de informatii si procurorii DNA, ar implica riscul pierderii propriei identitati si "topirea" in cadrul "partidului-stat".
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat recent ca, daca va castiga alegerile prezidentiale, va fi facuta si o recalibrare a majoritatii, in sensul ca formatiunea sa trebuie sa dea premierul.
Reprezentantii PSD si PC au iesit, luni, de la consultarile initiate de presedintele Traian Basescu pe tema revizuirii Constitutiei, la Cotroceni, la cateva minute de la inceputul intalnirii, fiind nemultumiti ca a fost invitat si grupul parlamentar al independentilor, la fel ca si delegatia PNL.
Apropierea zilei de 3 mai, data la care Petre Roman, Ion Iliescu si apropiatii acestuia vor sa constituie o alternativa socio-politica de stanga, incinge spiritele in PSD.
in Guvern vor intra doar PSD si ALDE, Tariceanu ramane sef la Senat. ... Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a sustinut o conferinta de presa joi, la ora 20:00, la sediul partidului din Baneasa.
google-analytics.com