Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (2.98 secunde)
Astfel, li se va permite sa economiseasca bani pentru a-si achizitiona propria locuinta la sfarsitul perioadei de inchiriere, care va fi de cel putin cinci ani. In plus, ei vor putea sa instraineze locuintele dupa cel putin cinci ani de la data cumpararii acestora.
 Daca în urma cu patru-cinci ani, impozitul pe venitul global era destul de pagubos pentru finante, în sensul ca, dupa regularizarea impozitelor, se plateau contribuabililor sume de zeci de ori mai mari decât se încasau, de anul trecut, situatia s-a schimbat.
Printre cei nominalizati se numara cinci galateni la "Start" si trei la programul pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului.
Afacerea în domeniu a început ca o tatonare si nu era gândita sa prinda contur în patru-cinci luni", a declarat Nicu Radut, directorul firmei UNIC, care a explicat ca la momentul respectiv conducea o afacere în domeniul imobiliar.
Noul model Ford Kuga  este disponibil de joi si pe piata din România, prin intermediul retelei Romcar, în varianta de caroserie cu cinci usi si doua versiuni de echipare, a anuntat importatorul. Kuga va fi disponibil în varianta de caroserie cu cinci usi si doua versiuni de echipare:
Registrul Auto Roman (RAR) deschide, incepand cu 15 septembrie, cinci noi puncte de lucru in tara, pentru a putea face fata numarului mare de importuri de autovehicule second hand, a anuntat, joi, institutia.
  Cinci firme din Olt Statul se chinuieste sa mai vânda participatiunile la numai cinci firme din judetul Olt.
Totalul sumelor atrase de Romania in 2007 si 2008 de la Uniuena Europeana va junge la aproximativ cinci miliarde de euro, cu mult peste estimarile vehiculate in piata, a declarat ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
si noi avem scoala si muncim minimum opt ore pe zi, iar profesorii patru-cinci ore. ... Un profesor, de exemplu, munceste efectiv patru-cinci ore pe zi. ... Adica de cinci ori mai mult decât un inginer platit la fel lunar.
si noi avem scoala si muncim minimum opt ore pe zi, iar profesorii patru-cinci ore. ... Un profesor, de exemplu, munceste efectiv patru-cinci ore pe zi. ... Adica de cinci ori mai mult decât un inginer platit la fel lunar.
La „Programul pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit“, de exemplu, s-au inscris 21 de firme, au fost depuse 15 dosare si au fost contractate si finantate 11 (dintre care cinci in Dolj), cu o valoare totala de aproximativ 261.000 de lei.
De asemenea, aproape 23.500 de companii au inregistrat pierderi cinci ani consecutiv la nivelul aceluiasi an, dintre care cam tot 44% aveau o cifra de afaceri de pana la 10.000 de lei pe an.
Gresticom a incheiat 2008 cu o cifra de afaceri de aproape 30 de milioane de euro, iar din 2010 in urmatorii cinci ani producatorul de profile metalice va exporta in SUA de 100 de milioane de euro anual.
Producatorii a cinci alimente traditionale - carnatii de Plescoi, branza de burduf din zona Branului, virsliul din Hunedoara, pita de Pecica si salamul de Nadlag - vor incepe anul acesta intocmirea documentatiei pentru obtinerea protectiei europene de denumire geografica.
In primele cinci luni ale anului 2009 Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva a inregistrat un profit de 10,6 milioane lei, ceea ce reprezinta 37,7% din suma prognozata pentru aceasta perioada si o cifra de afaceri de 398,3 milioane lei, au declarat reprezentantii regiei.
El a explicat ca, in prezent, la nivelul judetului sunt deja infiintate patru grupuri de producatori si urmeaza inca patru-cinci. ... Cinci pentru subventii Pentru a constitui un grup este nevoie de minimum cinci producatori de fructe si/sau legume, care sa respecte anumite criterii de organizare si functionare.
In functie de stagiul de cotizare, la aceasta suma se adauga 3% (in cazul unui stagiu de cotizare de cel putin trei ani), 5% (stagiu de cotizare de minimum cinci ani), 7% (stagiu de cotizare de minimum zece ani) sau 10% (stagiu de cotizare de minimum 20 de ani) din media pe ultimele 12 luni lucrate a salariului de incadrare.
Recalcularea pensiilor militarilor si politistilor se face in peste cinci luni de la publicarea normelor metodologice la legea care reglementeaza masuri noi in domeniul pensiilor speciale.
Investitiile straine directe in Romania s-au redus in primele cinci luni cu 31,6% fata de ianuarie-mai 2009, pana la 1,433 miliarde euro, deficitul de cont curent fiind finantat in proportie de 50% prin investitii directe ale nerezidentilor din Romania.
Primariile se pot imprumuta la o dobanda de 6,25% pe an, pe o perioada de cinci ani, dar cu o perioada de gratie de un an.
google-analytics.com