Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (3.64 secunde)
Ea si-a depasit recorul mondial in sala in proba de saritura cu pajina, reusind o performanta de cinci metri si un centimentru, in cadrul reuniunii de la Stockholm, care a avut loc in primavara.
In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi.
DALI HAUTE PARFUMERIE - Collection Unind arta si lumea parfumeriei, colectia Jewels alcatuita din cinci parfumuri de exceptie este inspirata de bijuteriile create de Salvador Dali, reprezentand perfect geniul artistului.
Structurata in cinci sectiuni, expozitia elogiaza realizarile stiintifice ale celor cinci savanti prin expunerea de imagini inedite din viata acestora, de informatii importante din biografia lor, de documente, carti sau alte lucrari importante publicate de catre acestia, precum si a unor obiecte care au apartinut celor cinci personalitati.
In dosarul incendiului de la Maternitatea Giulesti, procurorii Parchetului General au trimis in judecata cinci angajati ai unitatii sanitare - asistenta Florentina Carstea, seful serviciului tehnic, Vasile Dima, fostul manager al spitalului, medicul Bogdan Marinescu, seful Sectiei de Neonatologie, medicul Ioan Toma Adrian, precum si electricianul spitalului Gigel Oprea.
ei aveau la maini si la picioare sase degete in loc de cinci. ... Si oamenii si femeile au par des negru-albastru, iar semnul care ii deosebeste de zei e ca ei au la maini si la picioare cinci degete si nu sase ca zeii.
Potrivit medicului, orice persoana ar trebui sa isi faca o evaluare generala a starii de sanatate odata la cinci ani daca a avut un comportament cu posibil risc.
Mai precis, cercetatorii norvegieni sustin ca scade cu 40% riscul de a deveni obezi in cazul copiilor care iau micul dejun in compania unui sau a ambilor parinti cel putin cinci zile pe saptamana.
Prin regimul de slabire desfasurat timp de trei zile poti slabi cinci kilograme, clar indicate de acul cantarului. ... cele cinci kilograme date jos nu sunt grasime, ci mai degraba lichidele acumulate in exces in organism, cat si deseurile umane proprii.
Friedman a citat cinci studii stiintifice de mare anvergura privind fenomenul OZN. ... In cazurile fericite, 2% au citit una dintre cele cinci.
Din cauza aciditatii mari a marului, conferite de puterea antioxidanta a acestuia, dieta cu mere nu este indicata persoanelor care sufera de afectiuni gastrice sau intestinale. Meniul dietei cu mere pentru cinci zile:
"Este important sa investesti in sanatate!" "Un zambet de cinci stele trebuie mai ales intretinut. ... "Proiectul cinci pasi pentru un zambet WOW a venit natural, in urma experientei frumoase pe care am capatat-o alaturi de domnul doctor Stapanoiu.
Cu o atmosfera nobila, elevata si un design de cinci stele, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, hotelul va fi locul in care vedeta le da intalnire tuturor femeilor care isi doresc sa paseasca intr-o lume a luxului si bunului gust.
Brutariile Paul lanseaza campania Festivalul fructelor prin extinderea gamei de deserturi cu cinci retete de tarte cu fructe de sezon, in editie limitata.
cinci moduri simple de a va relaxa (cititi o revista, mangaiati catelul), cinci locuri in care va puteti duce pentru a va simti in largul vostru (pe veranda, intr-o camera linistita) sau cinci persoane cu care puteti sta de vorba (o sora, un prieten bun etc.) Cand apare plictiseala, recurgeti la lista si gasiti ceva placut de facut.
El era intr-un zbor special de antrenament alaturi de cinci ofiteri navali. ... Scurta intalnire Jividen spune ca aceasta scurta intalnire nu a durat mai mult de cinci minute, OZN-ul indepartandu-se cu o viteza foarte mare, in directia New Orleans.
Unul a avut cinci pe linie, altul a mai avut cate un sase si cate o nota mai buna la disciplina sport.
Un soldat al Garzii Nationale a Ucrainei a deschis focul asupra camarazilor sai din motive necunoscute intr-o fabrica de rachete, ucigand cinci persoane si ranind alte cinci inainte de a fugi cu arma sa, a anuntat joi Ministerul de Interne, citat de France Presse si Reuters.
cat de curand (se lauda Daniel Morar, seful DNA) vor fi anuntate numele celor cinci mari corupti din Romania. ... Si tare urat ar fi ca cele cinci dosare pe care Morar spera sa le rezolve pana in februarie 2006 (deci nu anul acesta!
Am intrat recent in posesia unui manuscris al insemnarilor regretatului antrenor Constantin Otet, in care, cel putin de vreo cinci ori, fostul antrenor al Stiintei scrie negru pe alb, cu majuscule:
google-analytics.com