Cautare

213 de rezultate pentru "christian ciocan" (3.43 secunde)
De fapt, am aratat lumii adevarata fata a unui sistem politic prins intre ciocan si nicovala, intre ceea ce trebuie sa faca si ceea ce si-ar dori sa faca si citi ca ei nu sint in aceasta situatie.
Costache - Alexe, Lazar, Mondragon, Simion - Gheba, Donca - Ciocan, Stanescu, Chinde - Stanciu Antrenor: Mihai Iosif FC Arges:
Dorind sa-i puna capat suferintei, in ziua de 12.09.2010, in jurul orei 15.00, l-a lovit pe acesta in cap cu un ciocan de mai multe ori.
In urma probatoriului administrat de lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie s-a stabilit ca cel in cauza, la data de 20.01.2011, in timp ce se afla pe o strada din sectorul 6, prin demontare, ajutandu-se de un ciocan si o surubelnita gasite asupra lui, a sustras un numar de 9 capace cu diametrul de 10 cm fiecare, pe care urma sa la vanda la un centru de colectare a fierului vechi.
Internationalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, rapit sambata trecuta de patru barbati inarmati, a fost salvat duminica de politia regionala, in urma unei operatiuni gen comando, informeaza Mediafax.
Ambasadorul austriac la Bucuresti, Christian Zeileissen, a declarat ieri ca Austria a devansat data procedurilor parlamentare de ratificare a Tratatului de Aderare a Romaniei, pentru ca acest lucru sa fie posibil in primul trimestru din 2006.
La imobilul din strada Christian Tell au venit si doi dintre avocatii lui Adrian Nastase. Pana acum procurorii au perchezitionat in mai multe randuri apartamentele vecine celui detinut de familia Nastase in cladirea din strada Zambaccian.
Jurnalistul Cristian Botez se poate mandri cu fiul sau cel mic, Nicholas Christian Botez (17 ani), in al optulea an de teatru, in spectacol la Nottara.
Christian Desmares, Franck Ekinci, 2015) si Titeuf, filmul / Titeuf, the Movie (r. Zed, 2010), sunt alte titluri recomandate si copiilor, din sectiunea Comics & Animation " cea care da si tematica editiei Anim'est 2017.
Christian Gudegast Actori: Gerard Butler, 50 Cent, Jordan Bridges, Evan Jones, Maurice Compte, Kaiwi Lyman-Mersereau Planul jafului suprem porneste de la ideea scoaterii din circulatie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant departament al politiei din Los Angeles.
Un argument de acelasi tip a fost folosit de astronomii Richard Bentley (1662-1742) in Anglia si Christian Huygens (1629-1695), in Olanda.
Nastase si prietenii sai Paun este invinuit in dosarul cu accesoriile de la imobilele din strada Zambaccian si strada Christian Tell, Bucuresti si comuna Cornu, judetul Prahova, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la folosirea, in fata autoritatilor vamale, a unor documente falsificate.
Potrivit rechizitoriului, toate obiectele au fost duse in imobilele din Zambaccian, din strada Christian Tell si din comuna Cornu. In replica, Dana si Adrian Nastase sustin ca sunt hartuiti de procurorii DNA.
Potrivit saptamanalului "Le Canard Enchaine", echivalentul francez al "Academiei Catavencu", presedintele Senatului francez, Christian Poncelet, a intervenit pe langa omologul sau roman, Nicolae Vacaroiu, pentru facilitarea construirii unui hipermarket Carrefour la Iasi.
Diaconescu a declarat, duminica, ca presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, secretarul general al Consiliului Europei, Terry Davis, si directorul Oficiului pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului (ODIHR), Christian Strohal, s-au alaturat demersului Centrului Wiesenthal, solicitand premierului Calin Popescu Tariceanu atat demiterea ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, cat si disocierea de declaratiile acestuia cu referire la deportarea unor reprezentanti ai romilor in desertul egiptean.
In schimb, Ardelean declara ca a primit de la Euro-Christian Partners un cadou in dreptul caruia este trecuta valoarea de 52.069 de dolari.
Purtatorul de cuvant al consortiului Nabucco Gas Pipeline International, Christian Dolezal, a declarat insa ca nu are informatii privind aparitia unor eventuale probleme la proiectul Nabucco si ca semnarea acordului interguvernamental va avea loc azi, la Ankara.
Purtatorul de cuvant al consortiului Nabucco Gas Pipeline International, Christian Dolezal, a declarat insa ca nu are informatii privind aparitia unor eventuale probleme la proiectul Nabucco si ca semnarea acordului interguvernamental va avea loc azi, la Ankara.
Investitia pentru un astfel de centru va fi de 5-10 milioane de euro“, a declarat directorul general al firmei, Christian Hiver.
Astfel, Christian Noyer, unul dintre membrii Consiliului Guvernatorilor al BCE, citat de Reuters, afirma ieri ca statele au posibilitatea sa paraseasca zona euro in cazul in care doresc acest lucru, insa trebuie sa aiba in vedere riscurile ce deriva din aceasta actiune.
google-analytics.com