Cautare

213 de rezultate pentru "christian ciocan" (2.58 secunde)
Printre angajatii consortiului LVMH se numara ginerele regelui Juan-Carlos al Spaniei, Jaime de Marichalar, care este administratorul grupului Christian Dior sau oameni politici francezi "de marca".
Tinand cont de toate aceste aspecte, cresterea economica din 2010 s-ar putea situa sub nivelul general estimat", a declarat Christian Tegllund Blaabjerg, chief equity strategist la Saxo Bank.
Ovidiu Ioncu-Kempes,Tavi Iepan, Christian Podratzky, Adi Popescu, Florin Cvasa si Matthias Lange privesc acest eveniment ca o intalnire intre prieteni. ... Christian Podratzky:
Greul cade pe umerii lui Ben Affleck, actorul care preia costumul celebrului Batman de la Christian Bale, protagonistul ultimelor trei filme din serie.
Daca muzeul Rodin a fost preluat de Christian Dior, Saint Laurent si-a instalat cartierul general la poalele turnului Eiffel, iar Givenchy a preluat Palatul de Justitie.
Mai mult de 85% dintre romanii care au cumparat vacanțe de la Targul de Turism desfasurat intre 16 si 19 februarie la Romexpo au preferat sejururi pentru la vara in strainatate si doar 15% au ales pachete tailor made de tip city-break sau alte tipuri de vacante, potrivit informatiilor Christian Tour.
Intors in tara dupa o perioada lunga, cu ocazia Festivalului Enescu in deschiderea caruia a concertat, Christian Badea, celebrul dirijor cu o cariera internationala impresionanta va sustine un concert, cu un concept inedit pe 29 octombrie, la Ateneul Roman, impreuna cu Orchestra Romana de Tineret.
La acest eveniment au participat conducerea IJP, sefii unitatilor de politie din Satu Mare, Carei, Negresti Oas si Tasnad si serviciilor din cadrul Inspectoratului, iar printre invitati s-au numarat prefectul judetului, Valer Marian, presedintele Consiliului judetean, stefan Szabo, vicepresedintele Consiliului judetean si presedinte al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, Gheorghe Ciocan, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, presedintele Tribunalului Satu Mare, judecatorul Mihai Coman Gelu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, Radu Gal, comandantii Grupului de Pompieri "Somes” si Comandamentului Judetean de Jandarmi, coloneii Gheorghe Stramb si Gheorghe Avram, si seful Sectiei Satu Mare a Serviciului Roman de Informatii, colonelul Nicolae Pop.
Au fost prezenti, de asemenea, presedintele si vicepresedintii Consiliului Judetean Satu Mare, stefan Szabo, respectiv Gheorghe Ciocan si Paula Mare, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, parlamentarii satmareni, directorii institutiilor descentralizate ale statului, precum si numerosi reprezentanti ai organizatiei satmarene a Aliantei D.A.
Iuliu Ilyes din partea UDMR, Mihai Rusu din partea PD si Radu Pop din partea PUR, locul liderului PNL, deputatul Ovidiu Silaghi - aflat la Budapesta, la intilnirea primului ministru Calin Popescu-Tariceanu cu omologul sau maghiar Gyurcsany Ferenc - fiind tinut de consilierul local Ludovic Keizer, liderul PSD, Gheorghe Ciocan nefiind invitat din ratiuni de ordin politic.
Ce relatii a avut cu Gheorghe Ciocan, fost prefect al judetului Satu Mare si presedinte al organizatiei judetene a PSD?
Potrivit RomNET, fostul premier a avut o serie de discutii cu vicepresedintele consiliului judetean, Gheorghe Ciocan, si cu o serie de membri PSD.
La incheierea anuntului privind cistigatorul in competitia pentru privatizare BCR, Nicolae Cinteza directorul Directiei de supraveghere din BNR, a distrus cu un ciocan hard disk-ul computerului care a desemnat cistigatorul in cursa pentru privatizare BCR.
Tribunalul Satu Mare a admis luni cererea de ordonanta prezidentiala depusa de vicepresedintii Consiliului Judetean Gheorghe Ciocan si Paula Mare.
o farfurie argintata lucrata manual, din Cipru, de 185 euro, un ciocan din sticla incasabila pentru pastrarea linistii, din Belgia, in valoare de 180 euro sau un cutit de argint din Danemarca, de 130 euro.
Daca lovesti o oala cu un ciocan in urechea unui om care doarme, intreaba-l apoi ceva de logica. Nu o sa spuna nimic rational, nu o sa mai distinga ce e real si ce nu.
se auzea ca si cum ai fi stat cu urechea lipita de o teava de metal lovita cu un ciocan.
Intre ciocan si nicovala au fost bagate doua functionare ale celor doua institutii publice, salariate care se ocupa de dosarele intocmite in baza legilor funciare.
In timpul discursului lui Clinton, gardieni inarmati urmaresc o femeie care alearga prin multime, pentru a arunca un ciocan spre ecran, pe care il distruge.
Comanici l-a prezentat pe colonelul in rezerva Cornel Ciocan, care a spus despre Basescu faptul ca era un apropiat al Securitatii, motiv pentru care devenise foarte arogant si nici macar nu isi mai saluta superiorii.
google-analytics.com