Cautare

213 de rezultate pentru "christian ciocan" (6.15 secunde)
Firma careia i s-a retras autorizatia, Inter Trust SA avea sediul în Bucuresti si mai multe puncte de lucru în tara“, a declarat purtatorul de cuvânt al CNVM, Luminita Ciocan.
Cum auziti de ciocan sau de organ va pleaca mana, domnule Patapievici", a spus Mircea Badea, la Antena 3, in editia din 3 septembrie.
"Cea mai mare datorie catre CAS o are o persoana care are de platit suma de 60.000 de lei", a explicat Florin Ciocan, directorul CAS Olt.
"Cea mai mare datorie catre CAS o are o persoana care are de platit suma de 60.000 de lei", a explicat Florin Ciocan, directorul CAS Olt.
"Cea mai mare datorie catre CAS o are o persoana care are de platit suma de 60.000 de lei", a explicat Florin Ciocan, directorul CAS Olt.
jantele de aliaj se indreapta cu incalzirea prealabila indreptarii cu presa hidraulica, iar cele de tabla direct la ciocan sau la presa.
Coker (28 de puncte), Givens (12), Zerzerunova (8), Rus (8), Sipos (7), Samburska (4), Diaconu (3) si Ciocan (2), iar pentru formatia bucuresteana au inscris Werema (19 puncte), Scarlat (6), Keith (6), Lungu (4), Williams (3), Lovasz (1).
Mihai Silvasan (capitanul echipei nationale masculine a Romaniei), Cristina Ciocan (capitanul echipei nationale feminine a Romaniei), Vlad Moldoveanu (cel mai bun jucator roman pe plan international), Gabriela Marginean (cea mai importanta jucatoare romana pe plan international).
Andreea Ograzeanu (100 m, 200 m), Bianca Denisa Razor (400 m), Elena Mirela Lavric (800 m), Elisabeta Roxana Barca (5.000 m), Angela Morosanu (400 metri garduri), Esthera Petre (inaltime), Viorica Tigau (lungime), Cristina Ioana Bujin (triplusalt), Nicoleta Lenuta Grasu (disc), Bianca Florentina Perie (ciocan), Cristina Casandra (3.000 metri obstacole), Marius Cocioran (50 km mars).
Ne-au dat cate-o hartie stampilata cu secera si ciocan si-au vorbit spre noi doar in rusa. O asa-zisa viza intr-o asa-zisa vama pentru a intra intr-o republica recunoscuta doar de doua alte regiuni separatiste, Abazia si Osetia de Sud din Georgia.
Pai ei, polonezii, nu stiu ca de seculi sunt "intre ciocan si nicovala!" (intre rusi si nemti?!). Ei erau acuma, fratele mai mare, mai zburatacit, al Ukrainei!?
Printre OOPARTS, a fost prezentat un "ciocan" sau "tarnacop", cu maner de lemn si capul, aparent forjat, din fier (de mare puritate si fara bule de gaz, cum s-a vazut ulterior), gasit in 1934, de Frank si Emma Hahn, langa mica localitate London (Texas, comitatul Kimble), obiect incastrat intr-o roca veche de 140-400 milioane de ani.
2 - simbolul dualitatii si al confuziei Esti vesnic prins intre doua lumi, intre ciocan si nicovala. Cu greu te poti decide asupra unor alegeri.
Pentru verificarea calitatilor necesare unei noi placari peste cea veche se recomanda testarea gresiei vechi cu un ciocan pentru a descoperi care dintre placi suna a gol.
Capricornii sunt intre ciocan si nicovala din cauza tensiunilor care apar intre parintii lor si partener Luni, 21 august, Luna Noua le poate aduce Capricornilor vesti bune legate de posibile finantari pentru o afacere sau o calatorie.
Cel din urma este dotat cu un ciocan special de spart geamuri, sparge geamul lateral si sustrage geanta intr-o secunda.
In timp ce poporul uita ca are sarcini de indeplinit la serviciu, fiind cu urechea la radio, un ochi la televizor si altul la colegii care comenteaza situatia critica a ziaristilor nostri rataciti din tara… tocmai in Irak, in calea gloantelor ucigase de care s-au ferit pe strada, dar n-au scapat de ele in particular, autoritatile romane, prinse intre ciocan si nicovala sugereaza ca lucreaza din greu pentru readucerea nefericitilor acasa, ca sa linisteasca poporul militant pentru eliberarea ziaristilor si pentru a folosi probabil acest subiect fierbinte drept scuza pentru alte sarcini pe care le-au neglijat nepermis de mult.
Zgomote de tot felul, burghie, lovituri de ciocan, circulare urland ma scot din minti, zi de zi, la orice ora, sambata si uneori chiar si in Sfanta Duminica.
Cu nostalgie si vesnica recunostinta, evoc, in acest context devenit ad-hoc impregnat de sensibilitati, imaginea eruditului meu magistru de romana din elementara si apoi de latina din liceu - mereu regretatul profesor Constantin Ciocan.
Care popor, care ciocan, cu atit ramine, cu indignarea.
google-analytics.com