Cautare

213 de rezultate pentru "christian ciocan" (4.43 secunde)
Pe de alta parte, ambasadorul Austriei la Bucuresti, Christian Zeileissen, reprezentant al presedintiei semestriale a Uniunii Europene, a insistat ca Austria "devine activa numai daca exista o recomandare de amanare a aderarii".
Conform dierctorului Paladin Management, Christian Iverre, agentul de leasing al proiectului, mall-ul va avea peste 100 de magazine construite pe trei nivele.
Biblioteca Judeteana "Christian Tell" are 80.000 de titluri de carti si peste 280.000 de volume, iar anul trecut a avut 14.000 de cititori.
Producatorul de aluminiu Alro Slatina vrea sa investeasca 250 de milioane de dolari in constructia reactoarelor trei si patru de la Cernavoda, pentru a avea o sursa de electricitate ieftina si pe termen lung, a declarat, joi, presedintele Consiliului de Administratie (CA) al Alro, Christian Wuest.
Pâna în octombrie, angajatii nostri vor urma un program de training alaturi de specialisti din Germania, iar din toamna sper sa trecem la propriile programe de cercetare-dezvoltare“, a declarat Christian Laing, seful proiectului Hella din Craiova.
Pâna în octombrie, angajatii nostri vor urma un program de training alaturi de specialisti din Germania, iar din toamna sper sa trecem la propriile programe de cercetare-dezvoltare“, a declarat Christian Laing, seful proiectului Hella din Craiova.
ii"In momentul de fata, pretul aluminiului a ajuns la un nivel care ne obliga sa luam in calcul noi reduceri ale productiei in Romania, pentru a ramane competitivi si pentru a ne pastra nivelul de lichiditati banesti ale grupului si ale unitatilor localeii", a declarat, in comunicat, Christian Wuest, presedintele Alro.
Prins intre tensiunile sociale, primul care a cedat presiunilor a fost presedintele Consiliului de Administratie (CA) al Alro, Christian Wust.
Primul care a cedat presiunilor a fost presedintele CA al Alro, Christian Wust. Acesta a demisionat in decembrie 2008, dupa cel de-al doilea protest al aluministilor.
"Cu zece operatori nu cred ca puteti acoperi nici Bucurestiul", i-a spus Christian Mititelu, membru al CNA. "Este o piata destul de acoperita, doua posturi de stiri care-si disputa audienta", a spus si Rasvan Popescu, presedintele CNA.
Ratele mici ale dobanzii au alimentat speculatii incontrolabile si iresponsabile, suprainvestitii si investitii perdante, generand o povara a datoriei inutilizabila", subliniaza Christian Tegllund Blaabjerg, Chief Equity Strategist la Saxo Bank.
Publicatia germana il citeaza pe Christian Klinger, manager de vanzari la compania germana, care spune ca nu pot face fata "provocarii Dacia cu actualul portofoliu al VW".
Iubeste deopotriva baschetul, fotbalul, automobilismul, hard-rock-ul, lalelele, diamantele, micii, ciorba de burta si coca-cola, muntele si marea. Prefera imbracamintea sport si parfumurile Christian Dior. Ii admira pe Robert De Niro, iar filmul sau preferat este "Underground".
Guvernatorul bancii centrale a Frantei, Christian Noyer, a declarat ca bancile franceze nu au probleme legate de lichiditate sau de solvabilitate si pot rezista oricarui scenariu al crizei din Grecia, potrivit Reuters.
este vorba de demiterea managerului Companiei, dl. Christian Heinzmann. Demers necesar, dar credem noi, nu si suficient pentru redresarea TAROM!
Eventuala absenta a lui Abate contra Germaniei ar fi o problema pentru italieni, deoarece alternativa sa pe acest post, Christian Maggio, este suspendat pentru cumul de cartonase galbene.
Christian Eriksen 0-1 (gol), Raul Rusescu 1-1 (gol), Lasse Schone 1-1 (ratare - apara Tatarusanu), Stefan Nikolic 2-1 (gol), Siem de Jong 2-2 (gol), Lucian Filip 3-2 (gol), Niklas Moisander 3-2 (ratare - peste poarta), Iasmin Latovlevici 4-2 (gol).
Grigashvili ‘24, Khmaladze ‘71 / Stancu ‘42, Pintilii ‘45, Latovlevici ‘61, Szukala ‘64, Gardos ‘86 Meciul a fost arbitrat de o brigada din Austria, cu Robert Schorgenhofer (central), Roland Brandner, Matthias Winsauer (asistenti) si Christian Dintar (rezerva).
Christian Eriksen, 13. Kian H. Hansen, 17. Simon Poulsen, 19. Yussuf Poulsen, 20. Uffe Bech, 22. Jonas Lossl. Arbitru: Slavko Vincic;
Christian Tami. FCSB: Nita - Benzar, Planici, Balasa, Morais - Popescu (Man '46), Pintilii - Teixeira, Budescu (Filip '81), Tanase - Gnohere (Coman '66).
google-analytics.com