Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a efectuat ieri o vizita in judetul Satu Mare. Fostul premier a inspectat, cu aceasta ocazie, noua sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din localitate. Nastase a donat aici, drept cadou de Paste, 50 de mingi de fotbal si handbal si a promis ca va reveni cu alte 400 de mingi pentru toate scolile din judet. Adrian Nastase s-a intalnit, in cadrul aceleiasi vizite, cu primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, cu viceprimarii Viorel Solschi si Gabriel Leo si cu Ioan Buda, inspector general al Inspectoratului Judetean Satu Mare. Potrivit RomNET, fostul premier a avut o serie de discutii cu vicepresedintele consiliului judetean, Gheorghe Ciocan, si cu o serie de membri PSD.

Cana “Ponta“

Deputatul PSD Victor Ponta le va oferi drept cadou de Paste sustinatorilor sai din mediul rural peste 1.000 de “cani electorale“. Potrivit Agentiei Romnet, canile au ramas din campania electorala de anul trecut si se afla chiar in cabinetul lui Ponta. Deputatul de Gorj a decis sa mearga in judet pentru a le darui canile personalizate oamenilor saraci de la sate. Ponta continua astfel apucaturile “batranilor“ din PSD de a da la saraci tot felul de obiecte sau pachete cu pomana pe care troneaza sigla PSD si numele lor, eventual si o poza.
“Reformatorii“ fostului partid de guvernamant se mentin pe aceeasi linie cu fostii lideri in ceea ce priveste politica de promovare a partidului. Cateva zeci de primari PSD au cerut “cani cu Ponta“, dar deputatul a decis ca saracia doljenilor este determinata doar de faptul ca nu au cani acasa, informeaza sursa citata.