Huff.ro informeaza: Mihai Voropchievici despre vremea din luna mai
Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre vremea pentru luna mai. Numerologul a spus ca anul acesta va fi unul ploios, si nu secetos, asa cum spun previziunile.
- Pe 1 mai va fi bruma si frig. Pe 2 mai si 3 mai va fi innorat. Pe 4 mai si 5 mai se indreapta un pic vremea. Iar pe 6 mai ploua din nou. Pe 7 mai se insenineazaa. Iar intre 8 mai si 12 mai apar din nou ploile. Pe 13 mai este vant, iar pe 14 mai si 15 mai e mai bine. In intervalul 16-21 mai este o perioada destul de rece. Apoi vremea isi mai revine putin. Pe 23 si 24 mai apar din nou ploile, relativ scurte. Pe 25 si 26, vremea este schimbatoare. Ploua, dupa care va fi frumos. Intre 27 si 31 va fi senin si ne bucuram de o temperatura mai ridicata, a spus numerologul Mihai Voropchievici in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de pe Antena 3.
Potrivit lui Mihai Voropchievici, luna mai este o luna ploioasa, cu alternante. Vor fi zile frumoase, dar si zile ploioase sau zile in care va fi innorat. Vom fi nevoiti sa ne adaptam la aceasta vreme pe care Mihai Voropchievici o compara cu vremea londoneza. Cu exceptia catorva zile in care este senin si bine, vor fi zie ploioase. Sunt cateva zile mai bune, in rest ploaie. Nici luna iunie nu va fi o luna fantastic de buna, sustine numerologul. Anul acesta va fi un an ploios.

Sursa: Huff.ro