Cautare

3572 de rezultate pentru "chichioaca mihai" (2.93 secunde)
• 15 ian 2007 - Mihai Ungureanu apreciaza, intr-o interventie telefonica la postul de radio Vocea Basarabiei, ca Republica Moldova are o atitudine de "stat incercuit" si da dovada, prin insistenta de a semna un tratat de baza cu Romania, de temeri fara motivatie si o "mentalitate retrograda".
Problema reglementarii situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei Mihai I a provocat dezbateri in Comisia Juridica a Senatului intre avocatul Casei Regale si cel al printului Paul de Romania.
Secretarul de stat pentru Realatia cu Prefecturile, Mihai Capra, a demisionat din M.A.I. Demisia lui Mihai Capra survine la o zi dupa ce Vasile Blaga a demisionat din functia de Ministru de Interne.
Intotdeauna asteptarile privind FP au fost hiperoptimiste si lipsite de orice fundament "Este evident ca Fondul Proprietatea, asa cum este el acum, reprezinta o entitate cu totul de neinteles, incepand cu cei care il administreaza si terminand cu actionarii", a declarat Mihai Chisu, broker la IFB Finwest, subliniind lipsa totala de transparenta si predictibilitate a Fondului.
In octombrie 2004, fostul Guvern al Romaniei adopta, printr-o ordonanta de urgenta, proiectul de lege privind despagubirea fostului suveran Mihai I, cu suma de 30.000.000 de euro pentru imobilele nerestituite de pe Domeniul Peles, legea fiind adoptata la 28 iunie 2005, de plenul Camerei Deputatilor.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu (foto), considera ca in Romania este necesar ca legile sa fie puse in aplicare, insa nu este momentul demararii unei adevarate revolutii iacobine, cu taieri de capete, in domeniul coruptiei.
Prezent la parafarea actelor, premierul Mihai Tudose a evitat orice declaratie politica, dar a subliniat cu substrat ca atat timp cat mai suntem in picioare, vom da tot sprijinul ca proiecte de infrastructura mari sa se desfasoare cu prioritate.
Liderul PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a votat pentru alungarea din partid a protectorului sau politic, Adrian Nastase. ... "M-am raliat majoritatii din partid", ne-a declarat Mihai Bar, recunoscand ca decizia de a nu-l sustine pe Adrian Nastase a luat-o de capul lui, fara sa-si consulte colegii din judet.
Pe pagina de Facebook Deci Se Poate, a aparut stirea ca Mihai Gainusa, Marius Vintila si Laura Ivancioiu se reintorc la radio. ... Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam.
Mihai Fifor, directorul Muzeului Olteniei, sustine ca aceasta actiune nu intra in competenta sa, specialistii din cadrul muzeului avand doar atributii de supraveghere arheologica a lucrarii. ... Potrivit directorului Mihai Fifor, in prezent, se incearca sa se gaseasca o solutie de compromis pentru lucrarile de pe bulevardul Nicolae Titulescu.
Soprana Carla Musat, solista a Ansamblului Artistic al Armatei si Muzicilor militare, va canta imnul national, acompaniata de orchestra reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale, orchestra Brigazii 30 Garda Mihai Viteazul si a Brigazii 1 Mecanizata -Argedava, si de corul studentilor Academiei Tehnice Militare.
Statuia domnitorului Mihai Viteazul a cedat cu greu insistentelor autoritatilor locale de a-l cobori de pe soclu. ... "Am avut ceva probleme cu Mihai Viteazul!
Ca dovada a fost adus un raport intocmit de seful directiei intai a Securitatii, generalul maior Bordea Aron, in martie 1981, in care este relatata o intalnire intre Vadim Tudor si un pictor din acea perioada, Mihai Bandac.
Este vorba despre Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Navigatie Constanta, despre care se aude ca ar putea fi candidatul PD la functia de primar.
Propunerea liderilor pesedisti vine la doar cateva zile de la formularea unei decizii asemanatoare in cazul liberalului Mihai Dragu.
Pentru ca subiectul Mihai Daraban nu putea fi ocolit in acest context, liberalii au spus ca...
"Este un gest extrem, dar dictat de situatia politica grava", a declarat vicepresedintele PNL Constanta, Mihai Lupu. ... Mihai Lupu a tinut sa contracareze declaratiile democratilor care au sustinut ca amanarea euroalegerilor va duce Romania in urma Bulgariei. ... Mihai Lupu:
Reprezentantul SECI al Romaniei la Viena este fostul ministru de Externe Mihai Razvan Ungureanu.
Seful Comisiei pentru Codul Electoral, liberalul Mihai Voicu, sustine ca "lipsa de reactie" a democratilor confirma "semnele de intrebare" aparute in ultima perioada, "mai ales in conditiile in care sustinerea alegerilor anticipate se contrazice clar cu principiul introducerii votului uninominal".
google-analytics.com