Cautare

3572 de rezultate pentru "chichioaca mihai" (4.66 secunde)
Acesta nici nu vrea sa auda despre speculatiile cum ca PD ar putea sustine pe altcineva, si cu atat mai putin pe proaspatul independent Mihai Daraban, pana alaltaieri liberal.
PDL Constanta saluta, prin intermediul purtatorului de cuvant Mihai Petre, alegerea facuta de PSD, care l-a desemnat drept candidat pentru Primaria Generala a Bucurestiului pe Marian Vanghelie. Democrat-liberalul Mihai Petre s-a declarat convins ca, dupa aceasta decizie, PSD "se va cantona in jurul unui procent de maxim 20%".
Mihai Ionita, fratele primarului Ion Ionita din Agigea si mama acestuia, septuagenara Maria Ionita, au declarat ieri pentru "Replica" de Constanta ca se dezic de faptele comise de edilii inruditi ai localitatilor Agigea si Sacele.
Fostul prefect Mihai Capra, alaturi de fostul secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Nicu Toader, vor conduce filiala galateana a PD-L, a carei conducere a fost dizolvata saptamana trecuta printr-o decizie a Biroului Politic National.
Fostul lider al Organizatiei judetene de Tineret PD-L Constanta, Mihai Bobe, prezent si el la conferinta, a sustinut ca numarul celor care doresc sa semneze memoriul respectiv va creste in zilele urmatoare si este posibil sa se ajunga pana la 600-700 de persoane semnatare pana la sfarsitul saptamanii.
A surprins oarecum alegerea fostului consilier oradean Ioan Mintas pe colegiul numarul 1 Marghita-Sacuieni la Senat, alegerea pecistei Sonia Draghici pe colegiul 7 din Oradea pentru Camera Deputatilor, dar si colegiul (unul cu putine sanse de castig) pe care a fost ales sa candideze Mihai Bar.
Candidatii partidelor parlamentare pentru Camera Deputatilor Colegiul 1- Bihor Nord (Marghita - Valea lui Mihai) In acest colegiu, electoratul va putea alege intre urmatorii candidati:
Acesta a fost, de fapt, primul semnal dat de conducerea interimara a organizatiei judetene ca fostul lider al social-democratilor bihoreni Mihai Bar nu mai are ce cauta la sefia partidului. Nu asa gandeste insa si Mihai Bar. ... Cine a recredibilizat atunci partidul?", a declarat Mihai Bar.
Ceea ce inseamna ca unul dintre cei doi pedelisti nominalizati initial pentru cele doua posturi de subprefecti ai Constantei - Mihai Petre si Mircea Iustian - este “sacrificat”.
"Consilierii PD-L s-au convins de dezinteresul primarului Mihai Claudiu Tusac fata de nevoile cetatenilor orasului. Pe Mihai Claudiu Tusac nu il intereseaza soarta celor ce l-au trimis la primarie, sa lucreze in folosul lor, cetatenii orasului.
Compania de Apa "Oltenia" SA a ramas fara sef, dupa ce directorul general, pesedistul Liviu Mihai Ionita, si-a dat demisia din motive personale.
Radu Mazare a aratat ca, la SC Nisipuri SA, administrator este fratele sau, Mihai Mazare, si nu el. "Pe mine ma cheama Radu Stefan Mazare, nu Mihai Mazare.
Asa se face ca, desi membri din conducerea PDL Constanta sustineau ca sefia Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta urmeaza sa fie "atribuita" lui Mihai Clocean, iar postul de adjunct lui Dragos Sandru, in continuare director ramane Marcel Nadrag (foto).
Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat marti la RFI ca liberalii vor vota orice motiune de cenzura depusa de PSD, care sa duca la caderea Guvernului Boc, si nici nu se vor uita "foarte mult" la textul documentului.
Unii dintre membrii conducerii PDL nu agreeaza ideea unui premier independent, sustinuta de presedintele Traian Basescu si de reprezentanti ai conducerii formatiunii, in discutiile care au loc la Vila Lac 1 fiind mentionate nume precum Mugur Isarescu, Mihai Tanasescu, Calin Georgescu.
Din partea PDL la primaria Baia Mare candideaza Mihai Patrascu, directorul aeroportului international din Baia Mare.
Crin Antonescu ii cere scuze regelui Mihai pentru "jignirile" aduse de Traian Basescu Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Crin Antonescu, i-a adresat joi o scrisoare regelui Mihai I in care ii cere scuze in numele "romanilor care-si respecta istoria" pentru ca "a fost jignit" de presedintele Traian Basescu.
Reactia senatorului vine dupa ce, saptamana trecuta, Basescu a declarat ca desi, in continuare se considera ca abdicarea regelui a fost un mare act patriotic, "abdicarea regelui Mihai a fost un act de tradare a interesului national".
In acel moment are loc destituirea si arestarea Maresalului Antonescu de catre Regele Mihai si proclamarea trecerii Romaniei de partea Aliatilor. ... Liderii opozitiei au primit acordul din partea regelui Mihai ca in cazul in care Antonescu nu accepta armistitiul acesta sa poata fi inlaturat prin forta.
Ceva ce ar putea sugera existenta unui conflict latent, daca nu cumva chiar deschis, intre domnii George Maior, directorul SRI si Mihai-Razvan Ungureanu, directorul SIE.
google-analytics.com