Cautare

3572 de rezultate pentru "chichioaca mihai" (7.54 secunde)
O sa incepem cu infrastructura majora Se lucreaza in ritm alert la pasajul Mihai Bravu. Pe 1 iunie am deschis circulatiei primul pod al pasajului, pe sensul Big Berceni-Vacaresti, spre Mihai Bravu.
MIHAI EMINESCU. ... Coordonatorul editorial si moral al tuturor - deci un fel de redactor sef - este Mihai Eminescu. ... Mihai Eminescu, I.L. ... De pilda, una dintre porunci a fost formulata de autorul primului proiect de tara, Mihai Viteazu:
Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
La aceasta categorie, podiumul a fost completat de Roxana Saulea (LPS "Petrache Triscu"), toate fetele fiind pregatite de Mihai Voinea. ... Momentan, cea mai buna din tara la categoria sa de greutate este colega de club Amalia Doana", a spus antrenorul Mihai Voinea.
Mijlocasul Mihai Pintilii (27 de ani) a dat Pandurii Targu Jiu pe Steaua, semnand un contract valabil patru ani cu echipa din Ghencea. "Am platit 600.000 de euro plus TVA pe Pintilii si il imprumutam si pe Mihai Radut un sezon acolo.
Artistul Mihai Napu si Iordache Basalic, Prim-Tenorul Operei Nationale, au sustinut scurte recitaluri dupa ultimul fluier al arbitrului, dupa care a fost randul Paulei Seling si al lui Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision, sa fie protagonistii unui moment artistic. ... Mihai Radut, 77.
Mihai Balasa (27), Filipe Teixeira (71), Florin Tanase (76) si Denis Alibec (79 - penalty) au marcat golurile echipei antrenate de Nicolae Dica, in timp ce pentru vicecampioana Cehiei a punctat Michael Krmencik (64).
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor, isi doreste sa deschida un magazin de antichitati la Bruxelles. ... Colectionarii din Bucuresti sunt cei mai dezamagiti din acest motiv", ne-a spus Mihai Tanase.
Slujba de pomenire a poetului national Mihai Eminescu la cimitirul Bellu Cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, sambata, 15 iunie 2013, de la orele 11.30, va fi oficiata o slujba de pomenire a poetului national Mihai Eminescu la implinirea a 124 de ani de la trecerea sa la cele vesnice (15 iunie 1889 - 15 iunie 2013) la mormantul sau din cimitirul Bellu.
Filmul spune povestea lui Mihai, un barbat de 55 de ani care are o relatie extraconjugala de 3 ani de zile, timp in care si-a inselat sotia. Mihai decide sa-i marturiseasca sotiei despre relatia lui cu Tania.
Perioada Mihai Viteazul Mihai Viteazul ( n.
savantul Henri Coanda si Regele Mihai I al Romaniei. ... - Regele Mihai I, nascut in Sinaia, a fost regele Romaniei intre 1927-1930 si intre 1940-1947, si apoi a trait in exil timp de 50 de ani, intre 1947-1997.
Miercuri, 11 ianuarie 2017, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului de poezii Libertate ucisa de Gheorghe Amza, in prezenta unui numeros public.
Intre lucrarile care au fost donate se afla portrete ale lui Stefan cel Mare, Mihai Eminescu, Mihail Sadoveanu, Nicolae Labis, George Cosbuc si George Toparceanu.
Romanii isi iau ramas bun de la Regele Mihai I. ... Moneda pictata de 50 eurocenti infatiseaza fidel portretul regelui Mihai I din timpul tineretii sale, si este o amintire in onoarea ultimului rege al Romaniei. Mihai I, moneda eurocent pictata la doar 4,99 lei (pret initial:
Anda Calugareanu, Mihai Constantinescu, Alexandrina Halic, Dem Radulescu - Miercuri, 16 mai, ora 11.00: ... Mihai Opris si Vasile Chirita Cu: Stela Furcovici, Ion Lupu, Mihai Mereuta, Ion Caramitru - Vineri, 18 mai, ora 08.30: ... Mihai Opris, Constantin Paun Cu (voci):
MIHAI VICTOR EUGEN; MIHAI PANZARUPIM; MIHAI IGNAT; MIHAI EUGEN MARINESCU; HORIA CRISAN & BOGDAN PETRY; JIMMY STANESCU; MARIAN LUPU; MARINICA RATULESCU;
Mihai Mincan) Intr-o societate in care subiectul egalitatii intre sexe este permanent repus pe agenda zilei, misoginismul ar parea un simplu capriciu al unor intarziati in timp.
Rock House Events a celebrat duminica, 27 ianuarie 2019, la Palatul Cesianu-Racovita, Ziua Culturii Nationale printr-un eveniment unic dedicat caietelor lui Mihai Eminescu care a inclus premiera filmului documentar artistic Cufarul (regia Cristian Radu Nema si Mimis Ravanis), un spectacol de muzica si poezie, o sesiune de dezbateri tematice.
google-analytics.com