Cautare

368 de rezultate pentru "cezar irimia" (2.62 secunde)
Strategia PDL pentru motiunea de cenzura este de a nu permite parlamentarilor PDL sa participe la vot si in acest fel sa evite votul pentru motiune. Deputatul Cezar Preda (PDL) a declarat: Daca pica Guvernul, ar fi alegeri anticipate .
Altfel, ca intr-o parabola latina cu Cezar si corbul, "munca si cheltuiala zadarnica". P.S. Vom ramane totusi, ma corecteaza cineva, chiar daca ne exclud europenii, o colonie americana.
Ca exemplu negativ a fost dat si vicepresedintele Cezar Preda, care a afirmat saptamana trecuta ca exista 50 de parlamentari democrat-liberali care nu vor vota bugetul pe 2011.
Potrivit unor surse din PDL, pentru functia de vicelider de grup pe domeniul comunicare candideaza Cezar Preda si Cristian Petrescu, vicelider pentru juridic - Carmen Axenie si Dointa Chircu, pentru vicelider pe domeniul economic - Marius Sorin Gondor, Nicusor Paduraru si Cornel Ghita, pentru functia de vicelider pe eveniment - Danut Liga si Dan-Radu Zatreanu.
Din aripa veche a PDL au avut pozitii asemanatoare Cezar Preda si Mircea Toader.
Daca Basescu a ajuns sa se bata cu Cezar Preda (un PDL-ist onest, din cate se pare), la numar de voturi, inseamna ca nu prea mai e ce a fost.
Orice caporal are in ranita un baston de maresal Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX ca "orice caporal are in ranita bastonul de maresal", el raspunzandu-i astfel presedintelui Basescu, care l-a criticat pe secretarul general al PDL, spunand ca democrat-liberalii nu pot fi condusi de catre "un caporal".
Vicepresedintele PDL Cezar Preda declarase vineri, ca unitatea USL tine de mentinerea lui Emil Boc ca presedinte al PDL. Daca Vasile Blaga va ajunge presedinte al partidului, USL va avea o mare problema intrucat multi liberali doresc o alianta de dreapta, si nu una de stanga.
Noi aflam ultimii ce vrea sa faca." Un alt membru al echipei Blaga, care a vorbit celor adunati la Pitesti, Cezar Preda a pus punctul pe "i":
"Stiu ca Vasile Blaga si Cezar Preda iubesc acel partid pe care l-au construit in ani, stiu ca e dureros pentru ei.
Romania are guvern, guvernul are prim-ministru, coalitia e stabila ti lucrurile merg mai departe, alte comentarii nu mai fac" P.S.2 Dupa audierea lui George Maior la Comisia SRI, presedintele acesteia, Cezar Preda, a declarat presei ca, in cazul lui Mironescu, "suntem multumiti, serviciul roman de informatii a actionat conform legii".
Varianta castigarii de catre Blaga si a taberei sale compusa printre altii din Cezar Preda, Sorin Frunzaverde, Radu F. Alexandru, Cristian Boureanu, perceputi drept contestatari ai actualului sef al statului, era de neconceput la Cotroceni.
Ca sa nu mai punem si polita cu Cezar Preda. De fapt, Basescu si-a batut joc de toata lumea, public.
Alexandru, Cezar Preda, Sever Voinescu, Petru Filip, Cristian Radulescu, Teodor Paleologu, Raluca Turcan, Verestoy Atilla. Publicam discursul Majestatii Sale: "Doamnelor si domnilor senatori si deputati, sunt mai bine de saizeci de ani de cand m-am adresat ultima oara natiunii romane de la tribuna parlamentului.
La cateva zile, la Bucuresti, partidul de guvernamant, prin deputatul Cezar Preda, sustinea un proiect de lege menit sa reinvie Directia a VI-a a Securitatii, prin crearea unei structuri de cercetare penala in interiorul SRI!
In paralel, Cezar Preda sare direct la gatul premierului Ungureanu, intr-un interviu dat Mediafax, pe care il acuza ca a difuzat presei stirea privind plecarea nervoasa din sedinta coalitiei:
Cezar Preda, Radu Berceanu si Ioan Oltean sunt reprezentativi pentru dispretul cu care am fost tratati toti cei care am intrat in PDL in ultimii ani, pentru dispretul cu care vorbesc pedelistii "adevarati" despre oamenii liberi si independenti.
Dupa ce marti doi senatori ai Puterii - Iosif Secasan si Cezar Magureanu (UNPR) si-au anuntat demisia din grupurile parlamentare din care fac parte, un al treilea senator, tot din UNPR, Corneliu Grosu, spune ca este gata sa voteze motiunea de cenzura pe care USL ar urma sa o depuna saptamana viitoare.
Senatorii Iosif Secasan si Cezar Magureanu si-au anuntat, marti, in plen demisiile din PDL si, respectiv, UNPR, primul trecand la PNL, iar celalalt declarand ca ramane independent.
Magureanu Cezar In total, sunt 11 parlamentari (9 deputati si 2 senatori) care, teoretic, nu apartin nici puterii, nici opozitiei.
google-analytics.com