Ev.z.ro in formeaza: Victor Ponta:"PDL si-a ales in frunte un marunt activist PCR"
Presedintele PSD Victor Ponta a spus ca la Congresul PDL democrat-liberalii au dovedit ca sunt incapabili de schimbare. El a afirmat ca realegerea lui Emil Boc in fruntea PDL inseamna sa vrei sa aduci Romania inapoi in vremurile de dinainte de 1989.

"Ieri PDL a dovedit ca este total incapabil sa se schimbe, ca este interesat doar de clientela sa politica. PDL a ramas in 2011 singurul partid care si-a ales in frunte un fost activist al PCR. PDL si-a pastrat in frunte un marunt activist comunist si incearca sa readuca Romania la vremurile de dinainte de 1989. PDL merge pe ideea de stagnare, de saracie, de inegalitate intre cei 1500 care stau in huzur intr-o sala de la Palatul Parlamentului si ceilalti 22 de milioane de romani", a afirmat Victor Ponta azi intr-o conferinta de presa.
"A fost o confruntare intre niste nomenclaturisti de formla noua. A fost o dezbatere despre cum si cine reuseste sa-i mentina la putere in continuare", a comentat si Crin Antonescu.
Presedintele PNL a avut un cuvant de compasiune si pentru tabara invinsilor din PDL. "Stiu ca Vasile Blaga si Cezar Preda iubesc acel partid pe care l-au construit in ani, stiu ca e dureros pentru ei. Marea provocare pentru ei ca oameni politici este daca pun mai presus PDL decat Romania", a spus Antonescu.
Cei doi copresedinti ai USL au tinut azi o conferinta de presa pentru a raspunde atacurilor pe care liderii PDL le-au lansat ieri de la tribuna Conventiei democrat-liberale.