Cautare

2099 de rezultate pentru "cerere redobandire permis" (3.21 secunde)
• 11 nov 2009 - Presedintele Basescu a semnat decretul pentru promulgarea legii de aprobare a OUG care modifica si completeaza Legea cetateniei romane, in sensul simplificarii procedurilor de redobandire si acordare a cetateniei.
Tot in termen de 90 de zile va fi facuta o noua analiza privind evolutia situatiei in domeniul cetateniei si, daca este cazul, va fi propus executivului un plan de masuri care sa permita optimizarea modului in care se primesc si se analizeaza cererile de acordare sau redobandire a cetateniei romane.
Ce omite insa presedintele sa mentioneze este faptul ca, in anul de gratie 2007, autoritatile romane proceseaza cereri basarabene si bucovinene de redobandire a cetateniei depuse in 2002 si ca solicitari de urgentare a acestei proceduri extrem de greoaie i-au fost solicitate de catre cei interesati inca din 21 ianuarie 2005.
Ultima cerere a fost depusa in urma cu cateva zile, dar oamenii au ajuns sa se teama si de cea mai mica adiere de vant.
Sustinem prezenta conferinta de presa pentru a reafirma inca o data sprijinul integral al Partidului Social Democrat si al grupului politic PSD-PC din Senatul Romaniei pentru presedintele Senatului, domnul Mircea Geoana, si pentru a sublinia faptul ca cererea formulata ieri de catre grupul independentilor si de catre grupul politic al Partidului Democrat-Liberal din Senatul Romaniei privind revocarea din functie a presedintelui Senatului este o actiune exclusiv politica, formulata printr-o cerere care se intemeiaza doar pe texte neconstitutionale sau care nu au legatura cu cauza, nereprezentand altceva decat o incercare de demonstratie de forta care sa acopere evenimentele politice si economice nefaste pentru Partidul Democrat-Liberal din ultima perioada.
"In ceea ce priveste participarea la plen, conform regulamentului, trebuie depusa o cerere. ... Nu a existat nicio cerere. La ora 13.30, din curiozitate, l-am intrebat pe secretarul general adjunct daca este vreo cerere si nu a fost nicio cerere depusa", a spus Anastase.
Sunt, de exemplu, circa 20 de angajati numai de la ULP care nu se pot retrage de la Solidaritatea si carora li s-a spus de la sediul Solidaritatea ca trebuie sa se duca la liderii de la uzina sa depuna cerere de retragere, dar acolo au gasit usile inchise", a declarat prim-vicepresedintele FSS Metarom Galati, Adrian Adascalitei.
Doar 11% din spitalele din Romania mai fac avorturi la cerere. ... Pandemia si un ordin militar tocmai le luase dreptul femeilor din Romania de a face avort la cerere. ... De ce trebuie sa se plimbe un om pe strada atata timp cat este o cerere.
Samir Spranceana, arestat la inceputul lunii iunie de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, impreuna cu Ovidiu Doran, Iulian Nitulescu, Claudiu Balan, Gigi Toma si Liviu Sfetcovici, pentru comiterea de infractiuni cu carti de credit, a mai facut o cerere de eliberare sub control judiciar.
Pentru ca i s-a permis sa opereze din prima, fara girul cuiva, ci numai pentru ca pentru acest lucru a aplicat, sa lucreze in neurochirurgie. ... UN PACIENT I-A SPUS CA ARE O TUMOARE PE CREIER, DUPA UN RMN LA CERERE.
Numai ca Legea nr.203/1999 stipuleaza faptul ca "cetatenii romani care doresc sa lucreze in Romania trebuie sa obtina in acest sens un permis de munca (...) permis care se elibereaza, la cerere, strainilor care indeplinesc conditiile de incadrare in munca prevazute de legea romana si care au aplicata pe documentele de trecere a frontierei viza pentru angajare".
In jurul orei 20.50, el a oprit pe Calea Bucuresti un conducator auto, caruia i-a spus ca circula prin oras cu 102 km/h, deci cu mai mult de 50 km/h peste limita legala, astfel ca va ramane fara permis.
Ilie Pintescu a intrat in casa, a observat ca cei doi dormeau, a luat de pe masa cheile Loganului, s-a urcat la volan, desi nu avea permis de conducere, si a plecat. ... In prezent este cercetat pentru conducere fara permis, furt si distrugere.
Crearea unui permis de conducere unic in statele membre ale Uniunii Europene a fost aprobata recent de catre Comisia pentru transporturi din Parlamentul European, anunta The Money Channel. Asa-numitul permis roz trebuie innoit la fiecare 15 ani.
Romanii, pe locul doi in ordinea prioritatilor la angajare Pentru a munci in Irlanda, cetatenii romani vor avea in continuare nevoie de permis de munca.
Muzeul History Hackers, in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei, ofera o reducere de 10 % tuturor posesorilor de permis de cititor emis de Biblioteca, la vizitarea expozitiei Misterele Greciei Antice pe timp de weekend.
Program si reguli de acces pentru concertul Queen + Adam Lambert, din Piata Constitutiei Mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea cu legendara trupa Queen, care va concerta alaturi de Adam Lambert pe 21 Iunie 2016, in Piata Constitutiei din Bucuresti, accesul in zona de eveniment urmand a fi permis incepand cu ora 16:00, iar publicul este rugat sa vina din timp pentru a evita aglomeratia.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Bratasanca, sectorul 5, fara a poseda permis de conducere. ... In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca cel in cauza nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.
google-analytics.com