Cautare

484 de rezultate pentru "proprotv live" (4.34 secunde)
Mickey’s Magic Show, spectacolul pe care publicul autohton va avea in sfarsit ocazia de a-l vedea in Romania, este una dintre cele mai recente productii Disney Live!, intregul show fiind conceput si realizat cu ajutorul unei echipe de profesionisti de exceptie.
Muzica live, premiata la Gala On Air Music Awards La prima editie a galei On Air Music Awards, propunerile pentru Cel mai bun live sunt urmatoarele:
Programul va include emisiuni TV populare precum "Saturday Night Live", difuzat de NBC, si "The Simpsons" de pe News Corp., dar si filme cum ar fi "The Devil Wears Prada" si "Borat", apartinand 20th Century Fox.
Saptamana viitoare Microsoft isi relanseaza serviciul de e-mail, Live Hotmail. ... De asemenea, Microsoft a lucrat la interfata grafica a Live Hotmail, la modulul de cautare al mesajelor si la interactivitatea cu serviciul de mesagerie instanta, Live Messenger.
Politia Romana are blog si canal TV Live Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.
Breton au concertat alaturi de Tom Vek si Ghostpoet, iar show-urile lor live sunt un melanj original de hip-hop, electronica si vizualuri filmate si editate live, de un al cincilea membru al trupei. ... * offline prin organizarea si promovarea unei serii de concerte live cu trupe straine din noul val:
Celelalte Cuvinte prezinta fanilor compozitia Printre oameni, in avanpremiera concertului de lansare a DVD-ului live acustic Trup si Suflet, din data de 7 decembrie, de la Hard Rock Cafe.
Cu trei nominalizari la MTV European Music Awards in palmares, un al doilea album incitant lansat in 2007 si o colaborare inedita pentru realizarea coloanei sonore live a piesei de teatru "Desteptarea primaverii" la Teatrul Mic din Bucuresti (2016-2017), Firma se afla acum intr-un nou puseu creativ.
ROA si Bass Turbat - pentru prima data live, completand astfel line-up-ul artistilor autohtoni confirmati pana in acest moment.
Bucharest Music Film Festival (BMFF) si ArCuB Live Open Air-Jazz, Blues & More.
Indragitul moderator a creat, pentru iubitorii muzicii live, The Manifest, cel mai nou proiect care militeaza pentru muzica LIVE. ... Joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, vor face o demonstratie live de concert ca la carte.
Conceptul "Thursday Night Live" a pornit de la credinta ca muzica ar fi cel mai puternic drog existent; ... Dupa Vita de Vie si Les Elephants Bizzares, la"Thursday Night Live" este invitata una dintre cele mai iubite trupe din Romania:
JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. ... Jazz Compas Live inseamna sesiuni lunare extraordinare de concerte, conferinte, workshopuri, auditii si intalniri cu artisti romani si straini. ... ‘Jazz Compas Live’ va continua apoi cu un party de jazz desfasurat in foaierul salii Arcub!
Pe 29 martie 2014, concertele JAZZ COMPAS LIVE au loc la Sala Arcub din Bucuresti.
In premiera in capitala, de ziua internationala a jazzului 30 aprilie 2014, revista Jazz Compas in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti lanseaza mini festivalul Jazz Compas Live in Museum.
"Asgard", noua piesa Phoenix, pe muzica lui Nicu Covaci si versurile lui Paul Jellis, va putea fi ascultata de fani, live, pe 13 Iunie, in clubul Republic, din Centrul Vechi al Capitalei, pana atunci, admiratorii legendarei trupe avand ocazia sa urmareasca acest clip la youtube.com/watch?v=E639KlfQo48 Interpretare Phoenix 2014:
Anul 2016 se anunta a fi un an al premierelor pentru publicul roman care va avea ocazia sa vada live, pentru prima data in Romania, unul dintre cele mai asteptate show-uri ale ultimilor ani:
Antiexemplu este piesa care da numele concertului si albumului pe care Carla's Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live care, promit baietii, va fi unul de exceptie, regizat chiar de ei.
Numele concertului Antiexemplu este dat de single-ul care da si titlul albumului pe care Carla's Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live.
Alexandra Usurelu (acustic live) si trupa ZUM, la Palatul Mogosoaia - Be COOLorful, la Plaza Mall, Bucuresti - Hearts, la Teatrul Odeon (in colaborare cu PRO TV) Media: ... Adevarul Live - Intre pasiune si profesie, interviu video live. Bucuresti FM - Spectacol de culori, interviu radio live.
google-analytics.com