Cautare

389 de rezultate pentru "cereale" (4.73 secunde)
scaderea fiscalitatii - cota redusa de TVA la productia de cereale, paine, carne proaspata, lapte si legume-fructe proaspete (TVA 24%, din care 9% catre buget si 15% dedus producatorului)", scrie Ancuta Pocora.
AmosNews informeaza:
evaziunii cu cereale si nu numai. Aproape 13% din firmele noi care cereau sa devina platitoare de TVA au avut mari nereguli inca de la inceput, fapt ce a determinat Fiscul sa le respinga cererile de inregistrare ca platitoare de TVA.
Tot in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, statul german a primit, in baza unui acord scris, de la statul roman, cereale si produse petroliere a caror valoare, atunci, reprezenta echivalentul a un miliard de euro.
"Terenul acesta a apartinut in perioada anilor 1800 printului Stirbei, care avea aici depozitele de cereale. El l-a donat autoritatilor locale.
Marea evaziune, schimbari de tactica Daca, pana nu demult, marea evaziune se intalnea la comertul cu cereale, dupa introducerea taxarii inverse, domeniul cu cea mai mare evaziune ramane comertul cu legume si fructe care intra din spatiul comunitar in Romania.
Cred ca trebuie sa sustinem, in continuare, INTRODUCEREA COTEI REDUSE DE TVA LA PRODUCTIA DE CEREALE, PAINE, CARNE PROASPATA, LAPTE SI LEGUME-FRUCTE PROASPETE (TVA 24%, DIN CARE 9% SA MEARGA CATRE BUGET SI 15% DEDUS PRODUCATORULUI).
"Sumele declarate sunt mai mari pe primele trei luni ale acestui an fata de perioada similara din 2011, ceea ce arata ca a inceput o revigorare a activitatii economice incepand cu acest an, pe de o parte, iar pe de alta parte, incep sa aiba efect masurile de combatere a evaziunii fiscale, in special in zona TVA-ului, prin taxarea inversa la cereale.
In plus, anumite specialitati de paine, imbogatite cu fibre, vitamine, cereale sau faina de secara aduc un aport nutritive ce nu trebuie neglijat intr-o alimentatie sanatoasa.
Astfel, in anul 2012 comparativ cu anul 2011, ponderea culturilor de legume si pepeni a crescut cu 5,2 puncte procentuale, iar a culturilor de plante de nutret cu 2,0 puncte procentuale, in timp ce ponderea culturilor de cereale si de cartofi a scazut cu 5,2 puncte procentuale, respectiv cu 4,7 puncte procentuale.
Am exportat lemn brut, in valoare de peste 8 miliarde de euro, si alte produse brute (cereale, fructe, animale vii etc.) in valoare de alte 5 miliarde de euro!
Sunt necesare proteinele de calitate, pe care le gasesti in leguminoase si carne slaba, dar si carbohidratii complecsi, care se gasesc in produsele din cereale integrale.
- Consuma putin zahar - mizeaza pe glucide lente, precum paine, paste, cereale si legume uscate. • Reguli de miscare: - Innoata!
In schimb, medicii ne sfatuiesc sa avem o alimentatie bogata in legume, fructe proaspete, cereale integrale, peste, nuci si arahide care ne ajuta sa ajungem sau sa ne mentinem greutatea normala si, foarte important, sa prevenim boli severe, cum este diabetul zaharat cu toate complicatiile lui severe.
La masa de dimineata instrumentistii prefera un meniu clasic, cu oua, crenvusti, sunca, cereale, gem, paine si o varietate mare de fructe.
Dar trebuie sa recunosc ca pe langa asta merg des la sala si consum un meniu de la care nu ma abat prea des. Mananc mereu cereale dimineata, paste la pranz si seara un muschi de vita sau peste", a declarat Cristi Borcea.
La fel, alimentele bogate in potasiu - banane, cereale integrale, orez integral. - Ca regula generala, pentru a avea sani si ten frumos, dar si ochi luminosi, fara pleoape umflate, trebuie evitata sarea in exces.
Doctorul i-a recomandat o dieta, din care a exclus cafeaua, alcoolul, zaharul, ouale, cereale, carnea si alimentele procesate, pentru a ii curata intregul organism si pentru a o ajuta sa se refaca - ceea ce Gwyneth recomanda tuturor.
www.eltauniversitate.ro si www.faraeuri.ro Prin dezintoxicare se declanseaza mecanismele de autoregenerare a organismului Folosirea timp de minimum 3 - 6 luni a acestui produs impreuna cu Alimentatia Naturala (compusa din legume, fructe, lactate, miere, cereale, toate netratate termic) poate duce la efecte cum ar fi:
Vizitatorii festivalului vor afla de la expertii in domeniu cum un distilat de cereale ajunge de la alcool la o bautura senzationala, care este influenta lemnului de butoi in definirea gustului, de ce trebuie sa asteptam cateva zeci de ani pentru a ne delecta cu o bautura nobila sau care este diferenta dintre single malt, blend sau vatted malt.
google-analytics.com