Cautare

389 de rezultate pentru "cereale" (7.66 secunde)
Au fost verificate firme care faceau afaceri în constructii, cu cereale, cu alcool, tigari si uleiuri minerale“. Comisarii, vesnic prin pieteComerciantii din piete si târguri se plâng ca sunt „calcati“ de comisarii garzii aproape în permanenta.
Au fost verificate firme care faceau afaceri în constructii, cu cereale, cu alcool, tigari si uleiuri minerale". Comisarii, vesnic prin pieteComerciantii din piete si târguri se plâng ca sunt "calcati" de comisarii garzii aproape în permanenta.
Potrivit reprezentantilor Ministerului Agriculturii, in Romania nu este justificata o crestere a pretului graului, pentru ca nu recolta de cereale este principala problema, ci mai degraba pretul ridicat la care acesta este comercializat pe piata.
Mai nou, inspectorii fiscali au descoperit ca cetateni romani isi deschid astfel de societati in Ungaria dupa care fac operatiuni fictive cu materiale pentru constructii sau cereale, numai pentru a incasa rambursari de TVA din tara vecina unde valoarea TVA este de 22%.
regula de lasare în pârloaga a terenurilor a fost abandonata, nivelul cotelor de lapte a fost ridicat, iar taxele vamale la cereale au fost suprimate.
Astfel, daca in urma cu cateva luni se punea problema obtinerii unor cantitati suficiente de cereale pe durata si puterea caniculei, iata ca acum sunt inregistrate cantitati mai mult decat satisfacatoare.
Interesant este ca, desi societatea Multi Business, detinuta de Ionut Stamate si Costel Raznatovschi, derula afaceri cu DVD playere chinezesti, are ca domeniu de activitate declarat comertul cu cereale.
Intalnirea a fost stabilita dupa ce, recent, seful statului a declarat ca a primit mesaje referitoare la problema achizitiei productiei agricole din acest an, in conditiile in care exista recolte bune. Agricultorii spun ca recolta la cereale este cea mai buna din ultimii 18 ani.
Ea a adaugat ca suprafata lucrata ecologic este estimata in acest an la 200.000-210.000 de hectare, iar printre produseele ecologice realizate sunt cereale, oleaginoase, plante tehnice, ulei de floarea-soarelui si soia, produse procesate din lapte, miere.
Pe de o parte, fata de 2007, anul acesta nu mai exista subventii de la bugetul de stat pentru înfiintarea culturilor de grâu, iar pe de alta parte, preturile de piata la grâul din recolta pe 2008 sunt derizorii, în avantajul procesatorilor si dezavantajul producatorilor de cereale.
Varful de lance al camioanelor grele este prezent la expozitie in standul Cefin prin modelul Stralis expus in doua variante, una cu sasiu ranforsat pentru semiremorci de mare capacitate (cum ar fi cele basculabile, cele de cereale sau cele de transport agabaritic), cat si varianta pentru transport pe distante lungi dotata cu noua cabina AS³ cu volum marit, care ofera soferilor un confort suplimentar in orele de odihna.
Totodata, intr-un scenariu care are la baza un nivel bun de absorbtie a fondurilor UE, de 80%, si investitii straine directe ridicate, Romania si-ar putea dubla productia de cereale la hectar pana in 2013-2015.
Am depistat o societate din Marghita care desi avea declarat la Fisc ca nu desfasoara nici o activitate, efectua des transport si valorificari de cereale din spatiul UE.
In ceea ce priveste semanatul de primavara, s-a semanat coriandru, pe o suprafata de 450 de hecatare, reprezentantii DADR fiind convinsi ca anul acesta va fi unul bun pentru cereale, dar si pentru fructe.
Au datorii la bugetul local de 6 miliarde de lei si la vara am decis sa le punem sechestru pe culturile de tutun, orez si cereale pe care le-au cultivat, pentru a ne recupera datoria.
Piata neagra a cerealelor de panificatie reprezinta circa 40% din totalul tranzactiilor, potrivit declaratiilor lui Ioan Badica, inspector superior al Consiliului Concurentei Constanta.
Astfel, daca in 2008, cantitatea de cereale a fost de 262. 000 tone, iar cantitatea de minereu de fier de 1.
Este interesant de aflat ce s-ar mai fi putut cumpara sau face cu bunurile Agroexport, din moment ce fostul cel mai mare operator roman de cereale nu mai avea, la ultima strigare, decat o macara, calea de rulare, estacada si o cladire.
Din lumea fotbalului se poate trai bine, insa intotdeauna trebuie sa existe si o preocupare pentru ziua de maine, asa ca multi fotbalisti s-au orientat si catre afaceri fara legatura cu stadionul.
google-analytics.com