Cautare

4047 de rezultate pentru "cate" (3.87 secunde)
Astfel, prima si cea mai ieftina varianta costa cate 20 RON pentru fiecare copil participant, copiilor punandu-li-se la dispozitie sala de petreceri cu locul de joaca timp de trei ore.
Inspectori, comisari, oameni simpli, toti au cate un cuvant important de spus despre aderarea Romaniei la UE.
Si, din cate au reusit sa priceapa pana in prezent reprezentantii Primariei Eforie, anularea celui de-al doilea act nu se realizeaza tacit, odata cu anularea hotararii de consiliu.
Cele mai multe masini au fost repartizate societatilor Automobile Dacia si Daewoo Automobile Craiova, cu cate 46 de unitati fiecare si cate 138.000 de lei.
Astfel, din totalul mentionat, pentru ziua de 11 decembrie, Nuclearelectrica a depus sase oferte, din care primele cinci vizeaza vanzarea a cate 193.200 MWh, in banda la o putere de 25 MW, la pretul de pornire de 145 lei/MWh.
Dupa ce in 2007 zeci de angajati ai Sectiei de Proiectare din cadrul Santierului Naval au fost la specializare cate trei luni in Olanda, la sfarsitul acestui an a venit randul muncitorilor sa "fure" meseria direct de la profesionisti.
"Toata lumea si-a dat seama ce bogatii sunt, nu numai in judetul Mures, ci in toata tara, cate castele exceptionale avem si cate sunt in paragina, cele mai multe dintre ele.
Potrivit datelor AFM, marcile Dacia, Renault-Nissan, Hyundai, Opel si Chevrolet au primit cele mai mari cote in cadrul primei etape a programului Rabla, cate 1.731 de unitati. ... Cele mai putine marci le-au primit Lada si Honda, cate doua.
Numai ca, din cate am vorbit eu cu ei, nu prea vor sa vina in Craiova. ... Ei vor primi 11 salarii compensatorii, conform contractului colectiv de munca, si cate 2.800 de lei in plus. ... De la inceputul lui decembrie 2008 nu mai au vanzari, din cate stiu eu.
Japonia si China (impreuna cu Hong Kong) vor contribui cu cate 38,4 miliarde de dolari si vor putea trage, in caz de criza, cate 19,2 miliarde de dolari.
Pentru cate zeci de persoane au facut procurorii solicitare de interceptare si de cate sute de reinnoiri de mandate au avut nevoie pina la 18.000 de ore de inregistrari?
Dintre acestia, 190 au in proprietate cate patru imobile, 49 - cate cinci, 17 - cate sase, trei au sapte imobile, iar alti doi au opt, respectiv noua case sau apartamente.
Cea mai bogata persoana din Craiova din punct de vedere al proprietatilor detinute este o femeie care si-a cumparat in timp cam cate apartamente incap intr-un bloc de locuinte si un numar de case care s-ar putea intinde chiar si pe o jumatate de straduta din oras.
Maria Diana Popescu) De cate ori nava se afla in deriva, marinarii in drept constitutional devin brusc legisti, schimba Constitutia, dau foc valurilor si declara stare de necesitate.
Lucrarea va consta din doua pasaje paralele, cate unul pentru fiecare sens. ... Viitorul pasaj suprateran va face legatura Calea Vacaresti si Soseaua Mihai Bravu, peste Splaiul Unirii si va avea cate doua benzi pe fiecare sens.
Lucrarea ce va face legatura intre Calea Vacaresti si Soseaua Mihai Bravu, peste Splaiul Unirii, va consta de fapt din doua pasaje paralele, cate unul pentru fiecare sens.
Rampa spre Nitu Vasile va fi o rampa unica avand cate doua benzi de circulatie pe sens. Rampa spre Calea Vacaresti va fi formata din doua rampe independente, cate una pe fiecare sens de circulatie, fiecare rampa, avand cate doua benzi.
Un alt aspect important atunci cand alegeti modelul de piscina este efectuarea unui calcul legat de numarul de persoane care o vor folosi, cate luni pe an, cate zile pe saptamana si cate ore pe zi.
Dar ca ar putea sa le reduca subventiile pentru agricultura cu cate 30 de euro pentru fiecare hectar n-ar fi crezut-o niciodata. ... Din cand in cand, guvernele care s-au succedat mai dadeau cate-o subventie pentru irigatii si atunci se mai porneau pompele.
In acest sens, atasat, va transmit in format electronic (xls) lista jucatorilor din LNBM (pe doua sheet-uri distincte, NORD si SUD), urmand ca institutia media pe care dumneavoastra o reprezentati sa aleaga cate un sportiv pentru fiecare pozitie (point guard, shooting guard, forward, power forward, center), dar si cate un antrenor, pentru fiecare dintre cele doua selectionate, NORD si SUD, pana cel mai tarziu pe 06 aprilie.
google-analytics.com