Cautare

4047 de rezultate pentru "cate" (8.11 secunde)
Sa fim sinceri, de cate ori nu v-ati plimbat prin oras de nebuni, in cautarea locului in care sa stati si sa meditati? De cate ori nu v-ati dorit sa fiti intr-un anumit loc, alaturi de o anumita persoana?
Se spala cu apa curata, isi pun straie noi, iau cate o lumanare si pornesc catre biserica unde preotul, cu Sfanta Evanghelie si crucea in mana, urmat de alaiul de credinciosi, iese cu lumanarea aprinsa si inconjoara biserica de trei ori.
De buna voie si nesilita de nimeni si-a dezvaluit, de cate ori a avut ocazia, cate un "secret”, ca doar asa e femeia moderna, nu se ghideaza dupa principiul "o femeie este mai misterioasa daca acopera, decat daca descopera”...
Ii vezi pe cei care sunt pe arenele de fotbal ca, intre doua pase si trei injuraturi, mai trag cate o cruce adanca, pentru ca mataniile le fac oricum fara voia lor.
Ministrul A impreuna cu secretarul de stat B, cu vicepri-mul C participa si ei zilnic la cate un briefing de presa sau la seminarii si la conferinte organizate de catre diverse institutii care au ca obiect de activitate acest lucru.
Lumea le mai aducea cate ceva, ei prindeau peste, mai puneau capcane, s-au descurcat. ... Oamenii vad cate ceva la televizor, mai citesc un ziar si apoi le combina in felul lor.
Lumea le mai aducea cate ceva, ei prindeau peste, mai puneau capcane, s-au descurcat. ... Oamenii vad cate ceva la televizor, mai citesc un ziar si apoi le combina in felul lor.
Totusi, din cand in cand, cedez sentimentului de culpabilitate, revizitand cate un autor care ma fascina in tinerete, numai ca sa observ ca, de fapt, la prima lectura nu intelesesem nimic.
Am vazut cum licitatii mari de lucrari importante erau acordate cate unui sereleu infiintat cu trei zile dupa declararea castigatorului. Presa le-a semnalat, noi le-am vazut, procurorii au mai deschis cate un dosar in sila si l-au inchis cat au putut de repede.
Ne mai scoate din amorteala cate o rafuiala cu presa a lui Traian Basescu ori cate o chifla gazetareasca de genul "Keep walking Monica".
Crestand o haschie dintr-o creanga de raboj de pe Cozia si Tismana, imi facui si eu un bat de credinta, zis uneori si condei, care ma invata si acum cate ceva si pe care il invat si eu sa scrie cate o tara".
"E" cate unii care au senzatia ca l-au prins pe Dumnezeu de picior si ca totul li se cuvine pe lumea asta.
Din cate se povesteste, Seres nu prea era strain de bulgarul Stancev, cel care a fost acuzat de infractiuni de spionaj in cazul unor privatizari - cum ar fi, de exemplu, cea a SC Electrica Muntenia SUD. ... O veselie, din cate se vede.
Politicienii in scadere isi trimit oamenii la institute sa-i innebuneasca pe cercetatori cu intrebari despre esantion, modul de punere a intrebarilor, perioada de cercetare si cate in luna si-n stele.
Cata agitatie, cate declaratii, cate si mai cate aprecieri despre tot si toate! Discutii despre alegeri anticipate despre buget - unii spun ca nu-l voteaza, altii ca da...
De cate ori aud cuvantul "special" imi dau seama ca nu este totul in regula. De cate ori aud alaturate cuvintele "taxa" si "special", in ceea ce priveste fiscalitatea din Romania, imi dau seama ca este o noua inventie.
De exemplu, au amenintat de nu mai stiu cate ori ca ies de la guvernare, s-au pupat cand cu unii, cand cu altii, de bine le-a zis cine le-a zis prima oara "solutia imorala"!
Cert este ca tara colcaie de ticalosi, si nu trebuie decat sa te uiti la programele de stiri pentru a te ingrozi de cate rele se intampla zilnic.
Calculele social-democratilor (ale lui Geoana si staff-ul sau care, din cate se aude, tot incearca sa-l convinga sa stea la masa discutiilor pentru stabilirea unui discurs coerent si a unor actiuni intelepte) arata ca la alegerile de dupa motiune PSD ar sta confortabil, iar PD nu ar fi in masura sa faca singur un guvern.
Si totusi, daca furturile se intampla macar cate unul pe saptamana, paguba este uriasa.
google-analytics.com