Cautare

3952 de rezultate pentru "castigator de concurs reader s digest in 18 octombrie" (4.27 secunde)
Transsylvania Off Road Club va organiza in perioada 26-29 august 2010 cea de-a IV-a etapa a Campionatului National de Off Road organizata la Cluj. Traditionala "Cupa Clujului", ajunsa la a 9-a editie in acest an poarta acum noua denumire "Transsylvania Off Road Challenge".
Iantu va prezenta, la TVR 2, un concurs de cultura generala despre Romania.
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
Intrecerile de gimnastica ritmica din cadrul JO 2012 au loc la Wembely Arena, in perioada 9-12 august. Vineri s-au incheiat calificarile in probele individuale si pe echipe la gimnastica ritmica. ... Iata primele 10 sportive calificate in finala:
A colaborat cu Alb Negru si Rares (Free Deejays) si s-a bucurat de succes cu hit-ul "Mi-e sete de tine". Acum, Ralflo da lovitura cu o piesa solo si un videoclip de exceptie.
Noua piesa Like Chocolate, "Placeri nevinovate", a facut valuri in randul publicului, strangand aproape un milion de vizualizari pe linkul piesei de Youtube. Tocmai de aceea trupa, impreuna cu agentia Live Artist, au decis sa lanseze un concurs de remixuri ale singleului.
Romania, pe locul 13 Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa "Only Teardrops", a castigat editia din acest an a concursului Eurovision Song Contest, desfasurat sambata seara la Malmo (Suedia).
Trupa PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian "Lacke" Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) - va sustine un concert, duminica, 28 iulie, la Sulina, la Festivalul-concurs organizat de Casa de Cultura Sulina, in colaborare cu Primaria orasului si Consiliul Local Sulina.
Gazda emisiunii "O data-n viata" initiaza o campanie din dorinta de a-si intalnii fanii si telespectatorii fideli! Daca iti place Iuliana Tudor si esti fan fidel al emisiunii pe care vedeta o prezinta la TVR, "O data-n viata", atunci a venit momentul s-o cunosti mai bine!
Anuntarea membrilor juriului de catre TVR a adus numeroase mesaje, in special continand intrebari, pe pagina de Facebook a artistului. Cunoscand acest concurs din trei perspective â€" ca public, participant si jurat -, Zoli doreste sa incerce sa raspunda cat mai multor intrebari.
Starea de bine, sanatatea si aspectul fizic trebuie sa fie la cote maxime.
Inscrie-te la concurs in perioada 27 martie - 7 aprilie si poti castiga bauturi racoritoare pentru intreaga petrecere! E simplu, trebuie doar sa urmezi pasii de mai jos:
Vineri, 29 martie, s-a dat startul celei de-a 9-a editii a Concursului - Slabeste SIGUR si NATURAL, concurs aflat in al 6-lea an de desfasurare, sub atenta indrumare a Prof. Antrenor Mihai Dragomir, cel care a creat primul si singurul concept de Fitness Anti-Aging din Romania - Cardio Mix.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție.
Selgros Cash&Carry Romania a desemnat castigatorii celei de-a sasea editii Arena Bucatarilor 2014. In cadrul unui eveniment public organizat in Piata George Enescu din Bucuresti, cei 10 bucatari profesionisti, selectati in etapele preliminare au facut dovada maiestriei culinare, preparand in concurs un antreu, fel principal si desert.
Igloo media si Designist.ro au pregatit un CONCURS. ... un ghid cu idei pentru vacante petrecute in cele mai frumoase destinatii de la noi din tara, albumul igloo best Conace si Pensiuni din Romania. Casa de vacanta in Zabala. Concurs!
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0 - VIII, participanti in cadrul Concursului de desene, Editia de Paste, 2015.. Concursul s-a desfasurat in 17 orase cu hipermarketuri Carrefour:
Evz.ro informeaza (un articol semnat de Simona Ionescu): ... E important de spus, fiindca Raluca este, dincolo de episodul salbatic pe care l-a traversat, victima lor.
The Grand Offices, promotor al conceptului de fine living at work, invita all the netizens la un exercitiu de inspiratie si unicitate.
ADEVARUL DE CALARASI: Zilele Municipiului, organizate in perioada 21-23 septembrie 2018. ... Ionela Stanila) La 423 de ani de la atestare documentara a Calarasiului, autoritatile locale pregatesc numeroase surprize in cadrul evenimentului Zilele Municipiului, in weekendul 21-23 septembrie 2018.
google-analytics.com