Cautare

3952 de rezultate pentru "castigator de concurs reader s digest in 18 octombrie" (3.89 secunde)
Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
Carrefour va deschide marti cel de-al optulea hipermarket din Capitala, in mall-ul Colosseum Marti, retailer-ul francez Carrefour va deschide hipermarketul cu numarul opt din Capitala si cel de-al 24-lea de la nivel national. Marti, de la ora 8:00, in parcul de retail Colosseum, din Soseaua Chitilei nr.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Craiova se va transforma in santier peste cateva saptamani. Viceprimarul Marinica Dinca a explicat intr-un interviu acordat GdS cum va evolua orasul in urmatoarea perioada si ce-i asteapta pe craioveni. ... Veti candida la primarie in 2012?
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, dupa BPC, ca liberalii exclud orice participare la un Guvern "marioneta" al lui Traian Basescu, precizand totodata ca pentru PNL nu exista deocamdata un castigator al alegerilor prezidentiale.
"Care popor si cati romani?", este titlul unui articol scris de Octavian Stireanu, despre dreptul domnului Basescu - presedinte PDFO - de a vorbi in numele statului, nu in numele poporului. Puteti citi articolul Lui Octavian Stireanu, integral, in continuare.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 14 februarie 2011.
Sondajele PSD il dau pe Antonescu castigator din primul tur al alegerilor prezidentiale Analizele sociologice si sondajele prezentate, luni, in sedinta CEx al PSD, de presedintele partidului, Victor Ponta, il coteaza pe presedintele PNL, Crin Antonescu, in topul increderii in politicieni, precum si castigator din primul tur al alegerilor prezidentiale.
Tandemul castigator (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Sunt foarte multi sceptici atunci cand vine vorba de ascensiunea opozitiei. De venirea ei la putere. ... Si, implicit, incearca sa reduca in derizoriu personalitatea celor doi importanti lideri politici, Crin Antonescu si Victor Ponta.
Cutremur urmat de tsunami (Autor: ... tsunami-ul care l-a trimis pe Dragnea la puscarie, dupa cam atat de mult si-au dorit Iohannis si acolitii sai. Partidul de guvernamant se vede pus in felul acesta intr-o situatie care frizeaza dramatismul politic:
In Banie vor circula, in cel mult trei luni, 40 de autobuze noi pe traseele de transport public, daca rezultatul licitatiei pentru cumpararea mijloacelor ramane cel anuntat ieri de Bursa de Marfuri, care a dat castig de cauza grupului bavarez MAN.
Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de aproximativ 10,5 milioane de euro, a fost castigat, la extragerea de duminica, de o persoana care a jucat biletul norocos la o agentie din Calarasi si care a nimerit toate cele sase numere extrase:
Bulgaria urmeaza sa aleaga cel mai probabil in zilele urmatoare un castigator al licitatiei pentru 49% din actiunile viitoarei centrale nucleare, a declarat, miercuri, ministrul bulgar al Energiei. Cele doua companii ramase in cursa sunt RWE (Germania) si Electrabel (Belgia).
Ministerul Finantelor a organizat, duminica, prima extragere lunara a loteriei bonurilor fiscale din acest an, in studioul TV al Loteriei Romane, la care au participat toate bonurile fiscale emise in luna decembrie.
Dupa trofeul cucerit la dublu mixt la Australian Open, Horia Tecau a urcat pe locul opt in clasamentul ATP la dublu. Romanul, castigator in premiera al unui turneu de mare slem, a dedicat succesul tatalui sau, care isi va serba ziua peste cateva zile.
In 2010, cunostea faima prin telenovela romaneasca Narcisa Salbatica, in care juca rolul Elizei. ... Nicole a dat actoria pe o cariera de scriitoare A dat actoria pe o cariera de scriitoare!
Actualitatea de Calarasi informeaza: Concursul de filme, organizat de Primaria Calarasi, are un castigator La concursul de filme de prezentare organizat de catre Primaria Municipiului Calarasi prin Muzeul Municipal Calarasi s-au incheiat primele doua etape: ... Lichirestiul de ieri, Calarasiul de azi, autor Ene Vergil 5.
Observator de Calarasi: ... proiectii gratuite de filme, de la comedie la documentar, thriller si drama (Autoare: Ioana Calin) Trei zile de proiectii de film cu intrare libera sunt programate la Calarasi, intre 3 si 5 iulie, cand are loc cea de-a saptea editie a festivalului Tenaris CineLatino.
Trei evantaie supradimensionate, trei povesti impletite cu peste o mie de flori, multe ore de munca si pasiune au fost ingredientele principale de la Floral Expo din Sun Plaza.
Berbec Va fi o saptamana in care trebuie sa schimbi macazul. ... Taur Vei intra in gratia divina a celor din jur. E un an fantastic de bun pentru tine. ... Poate fi si o cutie de bomboane, important e gestul. Esti in sfera de atentie a celorlalti.
google-analytics.com