Igloo media si Designist.ro au pregatit un CONCURS. Premiul: un ghid cu idei pentru vacante petrecute in cele mai frumoase destinatii de la noi din tara, albumul igloo best Conace si Pensiuni din Romania.

Casa de vacanta in Zabala. Concurs! Castiga albumul igloobest: Conace si Pensiuni din Romania!
designist.ro
Ne plac locurile care spun povesti frumoase despre Romania, iar despre multe dintre ele ti-am povestit deja la rubrica Calatorii de designist. In acelati timp, prietenii de la Igloo media le-au grupat in albumul igloobest Conace si Pensiuni din Romania, disponibil in editie revazuta disponibil in editie revazuta si adaugita. Iti prezentam o astfel de destinatie designish, desprinsa din album, pentru vacantele tale in tara â€" casa de la Zabala. Iar la final ti-am pregatit un Concurs: Castigi unul dintre cele 3 albume igloobest, Conace si Pensiuni din Romania! Intre Covasna si Targu Secuiesc, la marginea satului Zabala, in mijlocul unui intins domeniu cu lacuri si arbori seculari aflat in proprietatea familiei de nobili Mikes inca din secolul al XVI-lea, o veche anexa a fost transformata intr-o fermecatoare casa de vacanta. Facand parte dintr-o valoroasa colectie de cladiri istorice, constructia cu etajul de tip fachwerk, in care se gaseau odinioara generatoare electrice, pompe de apa si o mica tesatorie, a fost recuperata cu atentie dupa degradarile suferite in anii comunismului.S-a incercat realizarea unui ambient ce trimite cu gandul la vremurile de glorie ale domeniului si care, totodata, ofera atmosfera autentica a unei locuinte rurale. Machine House adapostette acum 6 camere de oaspeti foarte spatioase, un salon de mari dimensiuni, o sufragerie si o bucatarie, amenajate intr-un stil shabby-chic.
Toate detaliile originare din lemn, precum usi, ferestre sau pardoseli au fost atent restaurate, pentru a pastra autenticitatea constructiei. Fiecare camera dispune de grup sanitar propriu, iar amplasarea in mijlocul parcului ofera oricarui vizitator posibilitatea de a admira de la ferestre peisajul salbatic, izolat de viteza si zgomotul caracteristice vietii urbane. Eleganta traditionala, confortul modern, farmecul naturii inconjuratoare, istoria locului si caldura oamenilor au facut din Zabala o destinatie pretuita si ravnita.