Te-ai gandit ca se poate slabi si altfel decat stiai? Accepta provocarea primaverii 2013!
Starea de bine, sanatatea si aspectul fizic trebuie sa fie la cote maxime. Este primavara - trebuie sa reveniti la o forma cat mai confortabila, usoara, sa va detoxifiati dupa perioada lunilor de iarna, sa dati jos cateva kilograme si poate este cazul chiar sa incepeti cu stimbarea totala a stilului de viata actual cu unul sanatos.
Concursul SLABESTE SIGUR SI NATURAL cu Cardio Mix este unul popular, mediatizat si cu destule editii la activ care a devenit metoda de ‘’pregatire’’ sau initiere in tainele unui stil de viata sanatos si cea mai buna si de durata metoda de a invinge kilogramele in plus. Nu este incredibil ca poti slabi 12 kg in 12 ore( concursul se desfasoara timp de 4 saptamani, cate 3 sedinte de antrenament pe saptamana), este probabil incredibil cum te poti transforma fizic si mental in 4 saptamani, este probabil incredibil ca poti invata atat de multe lucruri pe care nu le vei gasi nicaieri decat participand la acest concurs.
SLABESTE SIGUR SI NATURAL cu Cardio Mix este probabil cel mai bun concept de slabire sanatoasa si cu rezultate durabile, care te scuteste de efectul de yo yo al unei diete chinuitoare si costisitoare.
De 6 ani prezent pe piata, Concursul SLABESTE SIGUR SI NATURAL se afla la cea de-a 9-a editie care va avea loc intre 29 martie si 24 aprilie 2013. Poti incerca Concursul SLABESTE SIGUR SI NATURAL cu Cardio Mix daca iti doresti cu adevarat sa iti schimbi modul de viata. Si pentru ca vorbim de concurs trebuie sa iti propui sa castigi pentru ca vor exista si premii.
Saptamana viitoare se incheie inscrierile la editia a 9 a - ultima zi de inscriere este 22 martie. Taxa de participare acopera timp de 4 saptamani aboamentul la sala, antrenamentele de fitness special concepute pentru slabire si tonifiere, programele nutritionale ,sedintele de consultanta , terapia motivationala si sedintele cu psihologul clinician.
Nu ezita sa fii curios si invata din experienta celor care au trait-o: vedete, medici, functionari bancari, artisti, arhitecti, ingineri, experti finaciari, agenti comerciali, sportivi - toti sunt reali si au trait experienta cel putin a unei editii Slabeste Sigur si Natural cu Cardio Mix .
Rezultatele editiilor precedente, cat si detalii despre modul de participare, inscriere le poti gasi pe http://cardiomix.ro/blog/?p=1479 si pe site -ul http://cardiomix.ro/evenimente-si-concursuri.html
http://cardiomix.ro/evenimente-si-concursuri/details/38-Concurs%20Slabeste%20sigur%20si%20natural%20cu%20Cardio%20Mix%20editia%20a%20VII%20-%20a%20.html