Cautare

4613 de rezultate pentru "casa cartii pitesti" (7.44 secunde)
Averea lui Vartolomeu Bartos se compune dintr-o casa de 102 mp, cumparata in 1992 si care are o valoare de impozitare de 430 milioane de lei, o casa de vacanta de 30 mp la Orasul Nou si un teren agricol de 25 ari cumparat in 1993.
Cu toate ca o locuinta spatioasa, care sa aminteasca de vechea burghezie, este visul multor craioveni, putini îsi permit sa cumpere, sa renoveze si ulterior sa întretina o astfel de casa. Potrivit analistilor imobiliari, în prezent, pe piata imobiliara din Craiova exista o separare destul de clara a cumparatorilor de case.
In conventia-cadru care trebuia semnata cu FNGCIMM se prevedea ca locuinta cumparata de persoane fizice prin programul "Prima casa" sa fie "libera de orice sarcini", ceea ce ar fi exclus locuintele noi, construite de dezvoltatori imobiliari cu credite bancare.
UNIQA Asigurari a lansat astazi, la Scoala Centrala, "Casa mea e UNIQA" - campanie de informare si educare a "noii generatii". ... Cand erai copil, de cate ori ai pierdut cheia de la casa?
Casa de Avocatura "Nemoianu", din Ramnicu Valcea, condusa de avocata Daniela Nemoianu, ofera servicii de consultanta juridica complexurilor energetice din Oltenia si Societatii Nationale a Lignitului, la preturi de lux. Casa de Avocatura "Sova" ... Casa de Avocatura "Nemoianu"
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei.
Arhitecta Ileana Mavrodin te invata sa-ti faci singur casa de lut! ... Doamna aceasta s-a apucat sa-si faca, pe terenul cumparat, prima casa de lut proiectata de ea.
Curtea de Apel Pitesti solutionând rejudecarea apelurilor declarate de ambele parti, în 2005, a stabilit ca valoarea imobilului cu teren cu tot e de 900.487 de lei.
Curtea de Apel Pitesti solutionând rejudecarea apelurilor declarate de ambele parti, în 2005, a stabilit ca valoarea imobilului cu teren cu tot e de 900.487 de lei.
Cei care doresc sa viziteze casa natala de la Scornicesti a fostului lider comunist, Nicolae Ceausescu, trebuie sa stie ca obiectivul a fost inchis pentru public.
Daca pe alte meleaguri sa ai o casa de vacanta a devenit un lucru aproape banal, se pare ca la malul marii lucrurile stau cu totul altfel, daca avem in vedere ca o parte dintre sefii institutiilor deconcentrate din Constanta, oameni de vaza de altfel, spun ca nu detin alte locuinte in afara de cele in care locuiesc.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, si-a terminat o casa la Snagov care are peste 1.300 de metri patrati. "Casa are numai patru camere. ... Ministrul Economiei anunta inca din declaratia de avere din decembrie 2009 ca are o casa in constructie care, iata, acum este gata.
Optiunea pentru un apartament de bloc sau o casa trebuie insa sa depinda de avantajele si dezavantajele traiului de zi de zi si implicit stilul de viata pe care il au sau si-l doresc.
Nici o banca dintre cele vizitate ieri de redactorii GdS nu a deschis finantarile pentru creditele "Prima casa", desi programul ar fi trebuit sa inceapa pe 20 iunie, dupa cum anunta guvernul cu surle si trambite.
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
Programul "Prima Casa" nu a ajutat pana acum nici un tanar din Slatina. ... Tinerii din Olt care au salarii modeste nu au nici o sansa sa isi cumpere locuinte prin programul "Prima Casa". ... Am primit detalii despre "Prima Casa" de la BCR, Banca Transilvania si Pireus Bank.
Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor, 2 noiembrie), Galati (Casa de Cultura a Sindicatelor, 3 noiembrie), Bacau (Teatrul de Vara "Radu Beligan", 9 noiembrie), Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor, 10 noiembrie), Botosani (Casa de Cultura a Sindicatelor, 11 noiembrie), Iasi (Teatrul National "Vasile Alecsandri", 12 noiembrie), Pitesti (Casa de Cultura a Sindicatelor, 16 noiembrie), Brasov (Sala Sporturilor, 17 noiembrie), Cluj (Teatrul National, 19 noiembrie), Ploiesti (Casa de Cultura a Sindicatelor, 20 noiembrie).
In municipiul Pitesti au fost decupate trei colegii uninominale, ficare avand arondate si doua commune.
Carrefour, cel mai important lant de hipermarketuri in functie de vanzari, a anuntat pentru 2008 sase noi magazine, la Oradea, Arad, Pitesti, Suceava, Iasi si la Bucuresti, in cadrul centrului comercial Vitantis.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
google-analytics.com