Cautare

4614 de rezultate pentru "casa cartii pitesti" (3.38 secunde)
Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania.
Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului. ... mi-am cautat o casa cu chirie. ... Pentru el, casa de la stat e un fel de supliment la functie, i se cuvine.
Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului. ... mi-am cautat o casa cu chirie. ... Pentru el, casa de la stat e un fel de supliment la functie, i se cuvine.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
In urma cu 5 ani a aparut in librarii un volum de poezii semnat de el, Cartea dragostei, iar intr-o duminica a avut loc lansarea oficiala a cartii, la Libraria Humanitas Cismigiu. ... - Recomandarea de pe ultima coperta a cartii este scrisa de Mircea Cartarescu.
Vineri, la Muzeul de Arta din Constanta a avut loc lansarea cartii "Cate ceva despre...", scrisa de secretarul executiv al Departamentului pentru Relatii cu Mass-Media din cadrul Partidului Democrat Constanta, Mihai Petre.
inlocuirea cartii de identitate cu semnatura digitala.
Imaginile impresiunilor papilare se colecteaza numai cu acordul expres al solicitantului cartii electronice de identitate sau, in cazul minorilor si al incapabililor, numai cu acordul expres al parintilor sau, dupa caz, al parintelui care exercita autoritatea parinteasca ori al reprezentantului legal.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, la lansarea cartii lui Adrian Nastase "Exercitii de libertate", ca "o nota comuna" a analizelor lui Nastase este referirea la presedintele Traian Basescu, "o obsesie" a fostului premier.
Dar fiindca ne aflam intr-un lacas al cartii, intr-un spatiu al culturii si al celebrarii omului care scrie, ma voi referi la un aspect anume din prezentul nostru.
Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de intalnire mai accesibile, mai populare, si de ce nu, mai vizitate, si am pregatit momente artistice si culturale care sa satisfaca pretentiile tuturor prietenilor cartii:
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei" Lansarea cartii a avut loc la Texas West Grill Restaurant (Bd.
Inovator si doborator de prejudecati, caravana a reusit coborarea cartii din turnul de fildes pentru a fi adusa in mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult sa isi petreaca timpul, invitand cititorii la intalniri intr-un spatiu familiar si la indemana.
Iar autorul cartii va da cate un autograf pe cartile sale. Ilustratia cartii este semnata de: Alexandrina Carmen Ene, editorul cartii:
Sambata, 22 noiembrie, ora 14.30, la Targul de carte Gaudeamus, va invitam la o intalnire cu actorul Alexandru Arsinel ocazionata de lansarea cartii:
In primul rand este interesanta pentru faptul ca persoanele care au plecat in cautarea Akakorului au fost toate ucise sau au avut stranii accidente printre ele numarandu-se chiar autorul cartii.
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon au fost prezenti in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
Marti, 29 septembrie, la ora 12.00, la restaurantul Jaristea, va avea loc lansarea cartii DESTINE CA-N FILME (aparuta la Editura ALLFA) scrisa de jurnalista Oana Georgescu impreuna cu Iuliana Marciuc. Iata nume dintre eroii cartii DESTINE CA-N FILME” care au confirmat prezenta - personalitati, VIP-uri:
O casa spune multe despre omul care o locuieste, pentru ca omul care o inalta nu ridica doar niste ziduri, ci creeaza un spatiu de viata care-l defineste.
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. ... Un barbat care are domiciliul in Craiova si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa neterminata, situata la intrarea in comuna Carcea.
google-analytics.com