Cautare

4613 de rezultate pentru "casa cartii pitesti" (2.98 secunde)
Sa iti fie cat mai cald si bine in casa. Imbraca-te bine si in casa, poti pune si o caciulita. ... E important sa ai in casa acel tip de bluza de corp speciala care impiedica transpiratia corpului care se poate raci pe corp si cauza probleme serioase de imbolnaviri.
Casa, avantaje si dezavantaje Nevoia de intimitate, liniste si de confort sporit ii determina insa pe multi craioveni sa se orienteze catre o casa care le poate oferi in plus o bucata de pamant ce se poate transforma intr-o gradina, intr-un loc de joaca, o terasa sau, de ce nu, intr-o piscina.
Democrat-liberalul Mircea Staicu, contracandidatul lui Adrian Nastase in colegiul uninominal Mizil, a participat, vineri, la lansarea cartii "Codul Zambaccian 2", el cumparand un volum pe care fostul premier i-a dat o dedicatie, pe care urmeaza sa il doneze Penitenciarului Rahova.
Ei pot depune cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii, unde achita lunar o suma de bani, pentru a fi asigurati.
Casa Regala a Romaniei in cronici radiofonice (1930-1944), publicat de Editura Casa Radio, in colaborare cu Muzeul Brailei Carol I.
Cine a plecat din casa lui doar cu ce a avut pe el spune ca nu se poate muta in casa noua, ca nu poate sa puna "relaxa" de la ajutoare direct pe cimentul care tine loc de pardoseala.
"Daca as avea ceva bani, mi-as face o casa, nu as cumpara-o de-a gata. ... E mai ieftin asa, mai ales ca trebuie si cel care construieste casa pentru a o vinde sa castige ceva, ca doar nu face acte de binefacere.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti. ... • - DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1- Bucuresti( sau DN 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti).
Adriana Moca, actrita, a dat viata cartii citind un fragment din ea, Andreea Talmazan, psihoterapeut psihanalist a vorbit despre simbolurile ascunse in spatele personajelor si copilul interior, Ciprian Muntele, om de radio, despre cum a cunoscut-o pe Maria prin intermediul facebook.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. ... Miza - o casa impunatoare, situata in centrul Craiovei, pe care au pus ochii si samsarii imobiliari, infiltrati pe firul afacerii.
Bancile locale nu au primit inca noile conditii de acordare a creditelor garantate de stat, ordonanta de urgenta data pentru programul "Prima casa" este evaziva, iar BNR spune clar ca nu poate nimeni sa oblige bancile sa scada dobanzile.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
google-analytics.com