Cautare

99 de rezultate pentru "dj sava" (6.89 secunde)
Gheorghe Sava, inginer sef la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi (functie in baza careia a condus activitatea Serviciului de cadastru), este acuzat de conflict de interese si infractiunea prevazuta de art.
Colegiul National Sfantul Sava Colegiul National Sfantul Sava (C.N.S.S.) este una dintre cele mai vechi si prestigioase institutii de invatamant din Bucuresti, Romania. Este descendentul direct al Colegiului Sfantul Sava, divizat in 1864 de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza in Universitatea din Bucuresti si prezentul colegiu.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
Recent, DJ Sava a primit premiul pentru Best Balkan DJ in cadrul ENMODA International Awards Night, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Balcani.
DJ Sava colaboreaza cu IOVA si lanseaza Magical Place, single ce ar putea fi cu usurinta urmatorul hit pe care il vei asculta la festivalurile tale preferate.
DJ Sava lanseaza prima sa piesa din acest an chiar de ziua sa si colaboreaza cu frumoasa Ioana Ignat, una dintre cele mai iubite artiste pop din țara.
Recent, la Phoenicia Grand Hotel a avut loc lansarea colectiei Haute Couture, semnata Victoria Sava. ... Absolventa a Facultatii de design din Chisinau in anul 2001, Victoria Sava are deja 15 ani de experienta in domeniul modei si activeaza in Romania de cinci ani.
Laurentiu Sava, fiul lui Ioan si al Eugeniei Sava, participa la targul de produse traditionale din Piata Amzei. ... I Sava si E.
Cariera de functionar al Senatului a fostului secretar general al acestei Camere, Constantin Sava, sta in mana succesorului sau, democratul Dan Vasiliu. In perioada de interimat asigurata de Constanta Calinoiu, Sava a fost mutat in cadrul Departamentului Legislativ, a precizat Dan Vasiliu.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
Apropiatii spun ca era fericita, dar fata credea ca vine Apocalipsa Iulia Ionescu (15 ani), eleva in clasa a IX-a la Colegiul "Sfantul Sava", unde a intrat cu media 10, pare sa fi intrat in pamant, de miercuri la ora 12.00, cand a fost lasata de mama ei la statia de metrou Eroilor.
Sava (accesul in incinta manastirii este permis doar barbatilor, inchinare la moastele Sf. Sava) si Manastirea Sf. ... Sava, Sf. Evloghia - mama Sf.
Propunerea a apartinut primarului Mircea Hava si a fost votata in unanimitate de consiliului local, a declarat purtatorul de cuvant al primariei, Dorin Sava.
Andreea Sava a publicat pe blogul sau un articol la rubrica PENTRUFEMEIOCUPATE , intitulat: ... Nu garantam ca daca veti urma aceasta cura veti arata ca Andreea Sava.
Lucrarile Biroului Permanent al Senatului au generat ieri dezbateri aprinse pe tema schimbarii actualului secretar general al acestei Camere, Constantin Sava. ... au acuzat de ceva vreme faptul ca mandatul lui Sava a expirat in momentul incheierii mandatului fostilor senatori si se impune alegerea unei noi persoane.
Si locuiau mai intai langa raul Dunare si Saos, rau pe care acum il numim Sava, unde locuiesc mai de curand sarbii, in locuri intarite de natura si greu accesibile. ... Dar cum au ajuns intre Sava si Dunare, adica in actuala Serbie?
La Muzeul de Arta Vizuala conducerea Consiliului de Administratie este asigurata de Dan Basarab Nanu, membri in CA fiind Georgeta Croitoru, Sava David (managerul unei societati comerciale de profil), Radu Macovei, Sergiu Tofan (profesor universitar si membru PNL), Cristian Calinov (membru PNL) si reprezentantul umanistilor, Aurel Manole.
Interesant este ca primaria nici nu s-a mai obosit sa emita titlurile de proprietate, iar proprietarii încearca sa vânda terenul catre CE Turceni cerând pâna la opt miliarde de lei vechi pe hectar, în conditiile în care CE Turceni nu ofera decât 630.000.000 de lei, dupa cum a precizat Anton Sava, inginer-sef al Directiei de Investitii.
Astfel, Anamaria Sava, director al Departamentului de Relatii cu Comunitatile din cadrul Companiei Bechtel ca santierele au fost deschise in localitatea Port - comuna Marca, punctul fiind unul de legatura cu tronsonul de autostrada din judetul Bihor.
google-analytics.com