Ca de fiecare data, proiectul YellLow reuseste sa ne poarte intr-o alta dimensiune, intr-o calatorie printre stele, unde uitam de tangibil si ne lasam purtati de muzica. Spaceships este prima piesa dintr-o serie de trei pe care trupa YellLow ne-o prezinta intr-o varianta live.
Lansat in urma cu 3 luni, single-ul Spaceships este, in viziunea YellLow, ca o poveste in doi, care incepe ca o revelatie si se termina ca o invatatura. Ai grija de inima ta.
Declara trupa despre piesa careia ii da un nou sound in cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania.
Video-ul a fost filmat intr-una dintre cele mai cool locatii din Bucuresti, Qreator, iar din echipa de productie au facut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mindroc (post-productie video si audio), Five's (sunet).
Trupa aduce proiectului ULive Session o combinatie de stiluri muzicale care se imbina armonios, formand un dub and soul caracteristic lor.
YellLow va continua seria surprizelor muzicale cu inca doua versiuni live, ce vor fi lansate pe canalul de YouTube al Universal Music Romania.
ULive Session a inceput in 2017 cu versiuni live ale unor hituri de la Alina Eremia, Lora, AMI, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Ligia, Giulia, Ioana Ignat, iar anul acesta continua cu alte 15 momente muzicale â€" piese proprii, cover-uri si interpretari acustice, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.
Proiectul YellLow a pornit la drum in 2010 de la ideea unei continue dihotomii intre analog si digital in muzica: Yell (sunet digital, acut) + Low (bass, downtempo). YellLow este un proiect electro-pop format din Andi (Clapa, samples & FX), Luiza (voce), Radu (bass) si Alex (tobe). In 2017 trupa a fost intr-un turneu in China, unde a sustinut concerte si a participat in cadrul festivalului EUROPE MUSIC SHOWCASE.
Universal Music este singurul label major prezent in industria muzicala romaneasca. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale de marketing inovatoare. Pe langa activitatile sale clasice de casa de discuri, de productie, distributie si promovare de continut muzical, Universal Music Romania este si o companie de marketing, implicata constant in dezvoltarea de strategie de brand, bazata pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice.
Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese si un portofoliu de peste 50 de artisti locali precum: Loredana, Andra, Holograf, Alina Eremia, Stefan Banica, Cristina Balan, Nicole Cherry, Dorian Popa, Lora, Ami, Sore, Giulia etc. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.