Cautare

2205 de rezultate pentru "cartea de telefon" (8.51 secunde)
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Alexandru Andries s-a nascut la 13 octombrie 1954 si nu are de gand sa se casatoreasca. Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Miercuri, 24 aprilie 2013, cauta la chioscurile de difuzare a presei, ziarul Gazeta Sporturilor si achizitioneaza-l impreuna cu cartea "MANTUITORUL - Viata lui Isus" de Ernest Renan. Pret cartea + ziar: ... Cartea poate fi un cadou frumos pentru cei dragi cu ocazia Sarbatorilor Pascale.
In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti. Timp de 15 ani (intre 1970 si 1985) a fost redactor la Editura Albatros.
FARCAS) Legaturile dintre fenomenul OZN si folclor au fost puse in evidenta inca demult, de numerosi ufologi, incepand cu cercetarile lui Jacques Vallee sau Thomas Ed.
Inainte de anul aderarii Romaniei la structurile europene, primariile din judet care au site propriu pot fi numarate pe degete. In prezent, toate primariile din comunele doljene beneficiaza de conexiune la internet.
De 7 luni, comisarul Christian Ciocan a fost retras de pe micile ecrane, se afla sub un stres ingrozitor din cauza antipatiei pe care i-o poarta seful sau de la capitala, iar apropiatii acestuia spun ca purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei trece printr-o perioada dificila.
Ministerul Justitiei (MJ) anunta, printr-un comunicat remis ieri, ca in termen de 90 de zile de la 11 octombrie, inscrierea in Cartea Funciara a drepturilor stabilite prin hotararile judecatoresti se va putea face fara intocmirea unei noi documentatii cadastrale si fara cheltuieli suplimentare.
Prin unificarea activitatii de cadastru si publicitate imobiliara sub o autoritate unica, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), autoritatile spera ca procedurile de inscriere in cartea funciara sa fie mult simplificate si, ca o consecinta, birocratia de pana acum din domeniu cauzatoare de coruptie si mita sa dispara.
Polita de asigurare RCA si vigneta vor fi tiparite pe acelasi suport cu Cartea Verde, au anun-tat la sfarsitul saptamanii trecute Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si reprezentantii societatilor de asigurari.
Legea general valabila a dat nastere la situatii ilare, in care trebuie platita aceasta polita inclusiv de proprietarii de tractoare. Polita obligatorie de raspundere civila auto este, din acest an, mai scumpa si cuprinde si asigurarea Carte Verde - necesara celor care calatoresc in UE.
Persoanele care nu au un loc de munca, agricultorii, administratorii de firme, managerii si chiar tinerii care nu au serviciu pot sa aiba continuitate in munca. Ei pot depune cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii, unde achita lunar o suma de bani, pentru a fi asigurati.
PSD lucreaza la Cartea neagra a regimului Basescu Social-democratii au inceput sa lucreze la "Cartea neagra a regimului Basescu", informeaza Agerpres. ... frauda din Parlament, de la trecerea legilor prin falsificarea numarului de voturi, pana la votul multiplu al unor parlamentari;
NENEA FELIX, MULTIPLICATI, BRE, CARTEA LUI MARIUS OPREA! ... Eu zic asa, hai sa facem o sponsorizare ca macar sa stim de ce suntem blamati in campania-asta. Adica, tragem 15 milioane de exemplare din cartea lui Marius Oprea despre Basescu si o dam la popor.
La Editura Amaltea a aparut cartea "Excelenta in vanzari" de Todd Duncan. ... schimbarile radicale si dese din mediul de afaceri, efectele crizei din ultimii ani, concurenta efectiv acerba sau clientii cu exigente din ce in ce mai mari.
Astfel isi incepe cea de-a treia carte Viata Altfel,Viata are totul, dar intr-o alta ordine, autorul Mihai Dragomir.
SELMA LAGERLOF,155 de ani de la nastere, celebrata de Google SELMA LAGERLOF, prima femeie care a primit Premiul Nobel pentru literatura, este omagiata de Google printr-un Doodle, la 155 de ani de la nastere.
(Continuare) Cum si-a sapat Cristoiu groapa incercand sa-l apere pe Ceausescu - Cum de n-ati fost curtat sa fiti colaborator al Securitatii? ... Fie erau elevi de liceu, fie erau la facultate.
google-analytics.com