Cautare

2205 de rezultate pentru "cartea de telefon" (4.55 secunde)
CD-ul Muzici din diaspora - Discul emigrantilor (Soft Records) si cartea lui Doru Ionescu Povesti cu cantec din diaspora. 100 de romani si aventurile lor muzicale (editura ArtPrint) vor fi lansate oficial miercuri 16 iulie 2014, la ora 19, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti - G.
Aceasta mi-a dat un autograf pe cartea ei, Manualul Mamicii ZEN, pe care o recomanda tuturor mamelor.
Alina Anton va recomanda cartea Teste de evaluare pentru pregatirea Evaluarii Nationale (clasa a IV-a), al carei autor este, alaturi de Monica Margarit-Baraitaru. Cartea a aparut in 28 februarie, la Editura Didactica si Pedagogica Bucuresti.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Editura Univers va invita joi, 31 mai, la ora 11:00, la standul Editurii Univers de la Bookfest, (ROMEXPO, Pavilionul B2) unde are loc lansarea carții Danei Savuica, Din calatoriile unei femei cu suflet de copil. Invitatii speciali care se vor adresa publicului la evenimentul de lansare sunt:
Si caii se iarta, de Areta Sandru As fi trecut Dunarea inot, in dupa amiaza aceea vroiam sa-mi obosesc bratele, muschii mei simteau nevoia sa se dezlantuie, as fi alergat in goana pe niste strazi necunoscute, atingand copacii si gardurile cu varfurile degetelor intinse in sus, poate cineva m-ar fi privit ciudat, dar strazile erau pustii, noroiu cleios, in straturi, pe asfalt.
In ziua de 2 august 2019, la ora 16:14 , Alice Nastase Buciuta scria pe pagina ei de facebook: - Daca mai aveam nevoie de dovezi legate de miracolul aparitiei cartii noastre, SIMONA, atunci le-am primit astazi. In miez de vara, magnolia noastra a inflorit.
La Editura EIKON a aparut cartea Vocile jazz-ului romanesc de Doru Ionescu, cu un cuvant inainte de Florian Mosu Lungu si Mircea Tiberian.
Iuliana Avadanei, aparut in cartea Cristinei Rhea, "Romanii secolului XXI - interviuri-document cu personalitati romanesti". ... Este o boala de vibratie joasa, ce se instaleaza in ani consumand insidios din forta vitala a pacientului.
GABRIELA DOBRESCU) Cronica din Akakor, de Karl Brugger ZEII EGIPTULUI Intre aceste doua rase de zei desenate in Templul Soarelui din Akakor a izbucnit razboiul. ... Un foc luminos ca 1.000 de sori era cerul si o ploaie neintrerupta a inceput si nu s-a oprit timp de 13 luni.
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon au fost prezenti in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
EIBAB - BIENALA de CARTE - OBIECT, ANAV "Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane prezinta astazi, de la ora 19.00, in spatiul cultural Gallery din Strada Leonida nr.
Demistificatori OZN cu ochelari de cal (Autor :
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita. "Ideea de a scrie aceasta carte a fost pentru mine o mare provocare, dar si o mare surpiza.
FARCAS) Continuam cu cazuri OZN din Romania, incluse in cartea UFOS OVER ROMANIA. ... Intr-o foarte frumoasa seara, ma indreptam spre un pavilion de vara, in fundul parcului, unde imi petrec vacantele.
In urma cu o luna, mai precis pe 25 noiembrie 2017, la targul Gaudeamus, in pavilionul central Romexpo, la standul editurii Scoala Ardeleana a avut loc o lansarea oficiala a cartii Enigma lumilor paralele, scrisa de Dan D.
LIBRARIA SEMN DE CARTE: ... Licentiat in matematica si fizica, doctor in matematica si calculatoare, presedinte al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) din Romania, cu peste 25 de carti publicate (informatica, filosofia cunoasterii, despre extraterestri, OZN-uri etc.), autor al peste 1200 de articole, Dan D.
„Mi-e rusine tot mai mult cu fiecare zi, Ca in secolul unor astfel de umbre, O boala inalta, Se mai numeste cintec“. ... Boris Pasternak Jurnalistul Ilie Constantin, cunoscut printre prieteni sub numele de cod Milu, a comis un volum de poeme, „Patria sinuciderii“, sub pseudonimul Christian Theodoru.
„Mi-e rusine tot mai mult cu fiecare zi, Ca in secolul unor astfel de umbre, O boala inalta, Se mai numeste cintec“. ... Boris Pasternak Jurnalistul Ilie Constantin, cunoscut printre prieteni sub numele de cod Milu, a comis un volum de poeme, „Patria sinuciderii“, sub pseudonimul Christian Theodoru.
La Editura Scriban a aparut recent cartea "Apa - secretul vietii" de Dan Stoian. Dupa cum spune insusi autorul, volumul a fost gandit ca un lant de eseuri al conexiunilor in cunoastere.
google-analytics.com