Cautare

2205 de rezultate pentru "cartea de telefon" (3.11 secunde)
- Nu putem trai fara dragoste, fara bucuria de a primi si darui. ... De martisor darul meu pentru toti cei ce iubesc cartea: un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu.
Cedric Mims, profesor de microbiologie la Londra, a intocmit aceasta lucrare unica luand in considerare toate aspectele mortii, de la cele ce tin de spiritualitate, viata dupa moarte, mitologie si istorie, pana la cele referitoare la cauze ale mortii, autopsii si ritualuri funerare.
Cartea Marele Urias Prietenos, scrisa de Roald Dahl, este fascinanta. Cartea a fost tradusa in limba romana prima oara in 2013 la Editura Arthur, si retiparita in 2016, intr-o noua editie cartonata si ilustrata, cu prilejul premierei in Romania a filmului cu acelasi titlu al lui Spielberg.
Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti.
Tatal sau a fost negustor de haine si apartinea religiei jainiste.
sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari a iesit saptamana trecuta de la tipar, spre bucuria celor ca au asteptat-o cu atata caldura. Ideea de a publica un volum cu acest subiect mi-a venit atunci am ramas insarcinata.
Dan Farcas este, din 2006, cetatean de onoare al municipiului Resita. A absolvit facultatea de matematica si fizica la Timisoara. ... Din 1962 a lucrat ca informatician la calculatorul electronic MECIPT, de la Institutul Politehnic din Timisoara, unde a realizat primele simulari de retele neuronale din Romania.
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
In Romania, meseria de traducator literar, de fapt, nu exista. ... Nu mai simtisem de multi ani nevoia sa scriu povestiri. ... Visez la ea de multi ani, ii dau roata. ... De ce ai renuntat la gazetarie? Dar si de ce te-ai apucat de ea?
Situatiune Ignorantii l-ar putea lua drept un simplu portar, a carui misie e aceea de a ridica si cobori bariera.
Camataria, sau practica de a imprumuta bani cu o dobanda excesiva este raspandita in Romania.
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei. De fapt, pentru baiatul prefectului, Edi Martin, telefonia mobila a reprezentat mereu o problema.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. Cu ce e practic diferit un smartphone de un laptop? Motorola crede ca, in spatele acestor categorii de produse, sta o diferentiere de marketing care ne face sa scoatem din buzunar de doua ori mai multi bani decat e nevoie.
Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca majoritatea anchetelor intrumentate de procurori se bazeaza in proportie covarsitoare pe interceptarea convorbirilor telefonice. Metodele de ascultare a telefoanelor devin din ce in ce mai sofisticate, dar exista totusi posibilitatea ca interceptarile sa fie evitate.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila: ... Eu am abonament Orange de 18 ani!
Cum sa transferi pozele din telefon?
Corina Stoicescu) Intr-un interviu mai sincer ca oricand, Teo ne-a povestit despre relatia frumoasa pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face in zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate.
Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
google-analytics.com