Cautare

61428 de rezultate pentru "carnagiui in sediul saptamanalului charlie hebdo din paris" (4.15 secunde)
7 organe transplantate unei fetite Micutei paciente din Germania, operata la Paris, i-au fost inlocuite: stomacul, duoden-pancreasul, intestinul subtire, colonul, ambii rinichi si ficatul Chirurgii de la Spitalul Necker din Paris au transplantat unui copil in varsta de 5 ani din Germania 7 organe, printre care rinichii si ficatul.
16 Martie 1957, Paris) a fost un sculptor roman cu contributii covarsitoare la innoirea limbajului si viziunii plastice in sculptura contemporana.
Vladimir Tismaneanu va prezenta Raportul Final al Comisiei Prezidentiale pentru analiza dictaturii comuniste din Romania, pe 10 si 11 iunie, la Paris, in cadrul unei dezbateri si al unei mese rotunde, organizate la Palatului Béhague si Centrul de Studii si Cercetari Internationale, Sciences Po.
Doua motive de perplexitate am avut in ultima vreme. Si amandoua mi-au fost provocate, de la Paris, de presedintele Basescu. ... Nu una banala, obisnuita, cum e in Franta, in Germania sau in alte tari europene.
Nehotarata pana in ultima clipa in ceea ce priveste planurile pentru petrecerea de ziua ei, care a fost saptamana trecuta, pe 29 noiembrie, Ramona Badescu a anulat insa toate posibilitatile de a petrece la Roma, acolo unde locuieste de 22 de ani.
Creatoarea de moda care a absolvit Universitatea Internationala de Moda Esmod din Paris are planuri marete. "Vreau s-o imbrac in perle pe Lady Gaga!", afirma Silvia Terziu.
Silvia Terziu, designerul roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga, deoarece s-a gandit sa-i propuna sa o imbrace in perle pe binecunoscuta artista, pregateste un eveniment de mare anvergura la Timisoara.
Ii place mult Londra si locuieste acolo de aproape 9 ani de zile, insa are foarte multe deplasari imprevizibile in strainatate. A devenit o obisnuinta sa intalneasca oameni importanti din lumea filmului cu care se poarta cat mai natural.
ßeful clinicii de recuperare medicala din cadrul Spitalului Elias, Mihai Berteanu (foto), a anuntat ieri ca presedintele Traian Basescu va ramane internat si saptamana viitoare, dar ca marti si miercuri il va insoti pe seful statului, impreuna cu un alt medic, intr-o vizita de lucru la Paris.
Vaticanul a condamnat in mod vehement atentatele islamiste comise la Paris, soldate cu aproximativ 120 de morti si 200 de raniti, catalogandu-le drept violenta terorista nebuneasca. ... - Papa Francisc si toti iubitorii de pace condamna atentatele in cel mai radical mod. Crimele de la Paris sunt violenta terorista nebuneasca;
Bucurestiul mi-a amintit de Paris Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International, a declarat ca Bucurestiul ii aminteste de Paris si ca i-a placut designul cladirilor si calitatea arhitecturii. "Este prima mea vizita in Romania si vizitez Bucurestiul pentru prima data.
L'Oreal Paris alaturi de revista FEMEIA au initiat refacerea partiala a editiei de acum 30 de ani, a singurei reviste de frumusete care exista atunci si exista si astazi, pentru a le spune tuturor mamelor din Romania ca sunt frumoase, indiferent de varsta.
Vineri, 18 martie, de la ora 18:30, la www.HotelCapitol.ro, pe Calea Victoriei 29, Sala Royal, are loc evenimentul de lansare a noilor produse make-up Maqpro Paris, care vor putea fi achizitionate, exclusiv cu aceasta ocazie, cu un discount de 50%.
In decursul istoriei, multe orase orase au fost distruse partial sau in intregime. ... Timp de 25 de ani, intre anii 1965 - 1990, dupa modelul Bucurestiului, mii de cladiri de patrimoniu au fost demolate in toate centrele vechi din orasele Romaniei.
In ciuda faptului ca multe companii devin renumite pe piata romaneasca, datorita produselor de marca pe care le comercializeaza, acest lucru nu inseamna ca sunt si cei mai buni angajatori. ... , detinatoarea brandului Meli Melo - Paris, ai carei angajati nu pot fi de invidiat.
FARCAS) In zilele de 8 si 9 iulie 2014, la Paris, la sediul CNES, s-au reunit oameni de stiinta si ufologi, intr-un atelier de lucru putin mediatizat, pentru a vedea ce metode si instrumente ar trebui folosite pentru a imbunatati colectarea si analiza informatiilor privind Fenomenele Aerospatiale Neidentificate (FAN).
Regulamentul de acces al contribuabilului in sediul Primariei Craiova este aplicat cu picioarele de unii politisti comunitari plantati la usa imobilului, care, bruiati si de incompetenta functionarilor publici, trimit presa la plimbare, incalcand legea.
Liberalii gorjeni nu sunt de acord cu infiintarea unei companii care sa cuprinda complexurile energetice din Oltenia si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, si care sa aiba sediul la Bucuresti.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Percheziții la sediul CSM. Demers fara precedent Percheziții la sediul CSM. ... Descinderea a avut loc vineri seara, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.
google-analytics.com