Cautare

61436 de rezultate pentru "carnagiui in sediul saptamanalului charlie hebdo din paris" (4.43 secunde)
In interviul de la Paris, acordat, cum a tinut sa precizeze, doar "ziaristului Emil Hurezeanu", (si nu postului TV reprezentat de acesta, post al carui patron nu se bucura de aceeasi ingaduinta prezidentiala), Traian Basescu s-a aratat natiunii intr-o ipostaza semnificativ modificata.
Consider ca e o declaratie mai degraba de natura conjuncturala, probabil dorind sa faca pe placul unui grup de sustinatori adunati la ambasada Romaniei de la Paris.
Senatorul social-democrat Ilie Sarbu a calificat miercuri drept regretabila plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adaugand ca acesta a ales sa devina independent "cu gandul ca poate sa plece ambasador la Paris".
Oana Mizil primeste de la Vanghelie un palat de 1,8 milioane de euro Oana Mizil va primi in dar de la edilul Sectorului 5 o vila de circa 1,8 milioane de euro, in centrul Capitalei, pe strada Paris.
Adrian Nastase, seful Executivului, a declarat ieri ca, in conditiile in care Irakul nu poate plati acum datoria, Romania va accepta o amanare a platii acesteia.
Cum vor arata statiile de metrou de pe Magistrala 6 (M6) Magistrala 6 de metrou (M6), 1 Mai - Aeroportul Baneasa, va avea 12 statii, din care cateva vor avea numele oraselor importante ale lumii. ... Paris, Bruxelles, Washington, Montreal sau Tokyo.
Uite ce lenjerie intima se poarta vara asta Nici nu s-a incheiat bine Saptamana Modei de la Paris, ca a si inceput, tot in capitala Frantei, Mode City Paris 2013, eveniment dedicat lenjeriei intime si costumelor de baie.
Multi critici sceptici - spune jurnalista - vor contesta afirmatia ca ufologia este o stiinta, dar asta depinde de modul in care e definit conceptul de "stiinta".
Aflata in turneu prin Europa, dupa ce a facut o pauza in urma decesului sotului sau, Rene Angelil, care a murit in luna ianuarie 2016, Celine Dion a fost fotografiata alaturi de noul ei iubit.
Louis Vuitton devine tinta protestelor in Paris. Ieri seara, activistii de mediu din Paris au protestat in fata sediului Louis Vuitton Activistii francezi se opun folosirii blanurilor naturale fabricate de brandul de lux.
Un TikTok cu peste 800.000 de redari a starnit un scandal de rasism in Paris. "Ne-a privit de sus in jos si a spus: ... Victimele au dat in judecata restaurantul Manko din Paris.
La Scala Event Floreasca a avut loc astazi evenimentul BaByLiss Paris - Descopera secretul unei pieli catifelate, la care au participat Oana Cuzino, doctor in stiinte medicale si jurnalista, cantareata Antonia, care este imaginea epilatoarelor IPL de la BaByliss Paris, Cristina Bartan - Marketing Manager la Skin Media si Mircea Cristescu - Director vanzari la Skin Media.
Intr-un alt sondaj, efectuat de INSOMAR, cei doi candidati au obtinut acelasi scor, respectiv fiecare cite 50% din voturile exprimate.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat miercuri ca sediul PD-L din Aleea Modrogan si sediile PD-L din toata tara, sunt ale fostului FSN, iar PD-L a mostenit infrastructura PCR si nu are probleme cu spatiile in care activeaza, PSD neavand in proprietate nici un sediu in Bucuresti.
Liberalii doljeni au anuntat sambata excluderea din partid si din sediu a deputatului Horatiu Buzatu, fost presedinte al filialei judetene a formatiunii. In schimb, parlamentarul doljean intentioneaza sa infiinteze in judet o filiala a Partidului Liberal Democrat.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia. Anterior, printr-o hotarire din luna ianuarie a.c.
PSD a avut si are platite la zi obligatiile convenite in toate contractele de inchiriere cu RAAPPS, deci nu este in pericol de a fi evacuat din sediul central. "PSD are toate platile la zi, obligatiile convenite in toate contractele de inchiriere cu RAAPPS fiind achitate.
Sediul central al Partidului Social Democrat a fost luat ieri cu asalt de sute de membri ai Blocului National al Revolutionarilor, care au fortat intrarea in cladire, cerand excluderea din viata publica a senatorului Ion Iliescu, invinuit in dosarul Revolutiei si a mineriadelor.
Consiliul Judetean Gorj plateste o chirie de peste 2.000 de dolari pentru sediul Bibliotecii pentru copii si tineret din Targu Jiu. Imobilul situat pe strada Siret a fost retrocedat in toamna anului trecut mostenitorilor fostilor proprietari. "Proprietarii actuali ai imobilului sunt trei persoane care locuiesc in Bucuresti.
Sediul de campanie al Olgutei Vasilescu a fost vandalizat Candidatul USL la Primaria Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat duminica, pe Facebook, faptul ca i-a fost vandalizat sediul de campanie, motiv pentru care si-a adus oameni de paza. "Azi noapte mi-a fost vandalizat sediul de campanie.
google-analytics.com