Pentru aniversarea Color Riche, protagonista copertei revistei Femeia" de acum 30 de ani revine astazi alaturi de fiica sa intr-o noua sedinta foto. L'Oreal Paris alaturi de revista FEMEIA au initiat refacerea partiala a editiei de acum 30 de ani, a singurei reviste de frumusete care exista atunci si exista si astazi, pentru a le spune tuturor mamelor din Romania ca sunt frumoase, indiferent de varsta.
Lansata pentru prima oara in Romania in 1876, cu un an inainte de proclamarea independentei Romaniei, revista Femeia, promoveaza continuu pasiunea pentru frumusete si stare de bine a femeilor.
Povestea de viata a doamnei Patrascu, reintoarsa pe coperta revistei Femeia” dupa 30 de ani, este plina de emotie si de bucuria reintalnirii cu spiritul mereu proaspat al revistei.
QR code-ul de pe coperta reda in imagini filmul acestei intalniri emoționante cu echipele L'Oreal Paris si Femeia.
Editia de aprilie a revistei Femeia este disponibila la orice punct de difuzare a presei incepand cu data de 17 martie.
Vezi cum a inceput povestea Redescopera Frumusetea pe: https://www.youtube.com/watch?v=H_9Zz3mcV4o&t=31
Acum 30 de ani, doamna Emilia Toropoc, azi Patrascu, a fost vedeta alaturi de colega sa pe coperta revistei Femeia, iar azi este din nou pe coperata aceleiasi reviste, insa alaturi de fiica ei, Ioana Cristea.
L'Oreal Paris si revista Femeia" i-au lansat Ioanei, fiica doamnei Toropoc, o provocare: sa o ajute pe mama ei sa redescopere frumusetea prin puterea rujurilor Color Riche si sa devina amandoua vedetele copertei revistei. Momentul nu a fost ales intamplator, istoria legendarului ruj Color Riche incepea acum 30 de ani, cand mama Ioanei aparea pe coperta revistei Femeia, iar Ioana sarbatoreste in acest an aceeasi varsta.