Cautare

61436 de rezultate pentru "carnagiui in sediul saptamanalului charlie hebdo din paris" (7.38 secunde)
Joi, 27 octombrie, la Carturesti Carusel, incepand cu ora 19:00, Universal Music Romania si Gypsy Productions Romania lanseaza in premiera la Bucuresti albumul de jazz THE AMERICAN DREAM.
In rolurile principale joaca Taron Egerton ca John, alaturi de Jamie Bell, Richard Madden si Bryce Dallas Howard. ... Filmul este intitulat dupa piesa din 1972 intitulata Rocket Man.
El s-a implicat in acest domeniu dupa ce, in mai 1975, a avut mai multe observatii OZN personale in Carman, Manitoba, la aproximativ 25 de mile nord de granita Canada-SUA.
Cetatenii de pe teritoriul UE isi vor putea plati facturile oriunde in cele 27 de state membre, cu cardul sau prin transfer bancar dintr-un cont unic.
O companie din China a reusit sa realizeze o "clona" a cunoscutului Skype VoIP (Voice-over-IP), potrivit unui blog.
Duminica, 10 martie, la ora 11.00, la Pizzeria Bya din Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de grafica si caricatura A fost odata in Calarasi.
Vezi cat a luat pe E-bay pentru haina in care era cand l-a batut jucatorul lui Chelsea: Baiatul de mingi lovit de Hazard in luna ianuarie a dat lovitura.
Clientii bancilor vor putea sa-si schimbe gratuit conturile, de la o banca la alta, prin proceduri simplificate, conform unui proiect al Uniunii Europene menit sa intensifice competitia in acest sector, arata Reuters.
Incepand cu aceasta primavara, Circul Globus are in repertoriu un nou spectacol:GLOBUS SHOW. ... Citam din invitatia la spectacol, postata pe site-ul indragitei insitutii de circ:
Recent, la pizzeria Bya din Calarasi, a avut loc vernisajul expozitiei de caricatura si grafica intitulata Once upon a time in Calarasi - portrete si roluri, la care au expus Jimmy Stanescu si Victor Grigore.
La sfirsitul anului 2003, SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova, una dintre societatile care au gestionat de-a lungul ultimilor ani destinele clubului fanion al Olteniei, a intrat in procedura de faliment.
Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
Serviciul intern de securitate al Senatului, in razboi cu sindicatul angajatilor ZIUAnews a aflat de la surse parlamentare, dar si din documente obtinute de redactie, dedesubturile unui incredibil razboi care se poarta in aceste zile chiar in inima Senatului Romaniei.
Numeroase semnale de alarma au fost trase in acest sens de marile companii care activeaza in domenii diverse. Prin vocea lui Eric Faidy, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania, companiile franceze s-au plans de calitatea fortei de munca din Romania.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
'Urat scandal au urmarit romanii, in direct la TV, de la sediul central al PRM, cu prilejul evacuarii partidului din cladire. Urat, dar din mai multe puncte de vedere, nu doar prin prisma violentelor si a vehementei de limbaj a lui Vadim Tudor.
Pare greu de crezut, dar CNE Cernavoda si-a pierdut pana si sediul, de pe strada Valea Cismelei nr.1, scos la vanzare pentru o suma care depaseste cu putin 1,65 miliarde lei.
Guvernul a aprobat o hotarare privind trecerea unei parti din Palatul Parlamentului in administrarea Ministerului Justitiei Guvernul a aprobat transmiterea a unei parti din Palatul Parlamentului din administrarea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) in cea a Ministerului Justitiei, potrivit unei hotarari a Executivului publicata marti in Monitorul Oficial.
Temperaturi incredibil de mari, asfaltul se topeste sub rotile masinilor, nimeni nu ar trebui sa aiba dispozitia necesara sa iasa din casa si totusi strazile sunt pline de transpirati ce gafaie sub presiunea hainelor. Cam acesta ar fi decorul unei zile obisnuite din orasul nostru parlit de soare.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat ca pana pe 31 august va efectua controale pe Litoral si in Delta Dunarii. Anuntul a fost facut de catre presedintele ANPC, Dan Vlaicu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, 4 iulie in statiunea Olimp.
google-analytics.com