Cautare

1099 de rezultate pentru "carmen radulescu madalina" (3.43 secunde)
Radu Mazare, ATAC incredibil la adresa Mihaelei Radulescu: ... A prins-o barbatul ei cu altul in casa, femeie cu copil" Primarul Constantei a pornit un atac la adresa Mihaelei Radulescu, in cadrul unei emisiuni de la Romania TV. ... "Nu ma intrebati despre Mihaela Radulescu.
Cristian Radulescu, liderul grupului PD din Camera Deputatilor, a anuntat ieri ca UDMR va accepta adoptarea legii privind Statutul minoritatilor fara prevederile referitoare la autonomia culturala.
Eforturile celor care conduc Muzeul Dunarii de Jos (director Valentin Parnic), Muzeul Municipal Calarasi (director Florin Radulescu) si Directia Judeteana pentru Cultura (director Sorin Danciu) ar putea fi incununtate de un succes care ar fi deopotriva al tuturor calarasenilor, indiferent de orientarea lor politica.
In alegerile pentru sefia PNTCD, taranistii constanteni il vor sustine pe clujeanul Serban Radulescu. Presedintele organizatiei judetene Constanta a PNTCD, Liviu Scarlat, a declarat vineri ca Serban Radulescu este un taranist redutabil, a carui motiune prezentata deschide colaborarea cu orice alt partid de centru-dreapta.
Acestea au aratat ca liderul PD-L Sector 5, Cristian Radulescu, ar vrea sa candideze intr-un colegiu pentru Camera Deputatilor din alta filiala, unde sansele de a fi ales parlamentar ar fi mai mari.
Lucrurile sunt la fel de clare la Agricultura, in cazul lui Adrian Radulescu: "Din cate am discutat si noi, si colegii de la PNL, nu exista sanse ca domnul Radulescu sa primeasca aviz favorabil.
Cristian Radulescu:
Metoda este aplicata doar la un semn al liderului de grup al PDL, Cristian Radulescu, ori de cate ori in discutie este subiectul sensibil CSM si, respectiv, validarea celor doi reprezentanti ai societatii civile in acest for, problema restanta pentru Senat.
Surse politice declarau, in urma cu zece zile, pentru MEDIAFAX, ca senatorul PDL Serban Radulescu ar putea demisiona din partid pentru a se inscrie in PC, formatiune care ar urma sa il propuna candidat la presedintia CJ Cluj.
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. ... Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor avea, in premiera, emisiuni la acelasi post de televiziune, detinut de fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg. ... In ce stadiu este emisiunea Mihaelei Radulescu?
Moderatorul evenimentului a fost Mihaela Radulescu. ... Mihaela Radulescu: ... Cunoscuta jurnalista, realizatoare TV, Mihaela Radulescu a declarat: Marturisesc ca nu am fost niciodata la evenimente de genul acesta, desi am tinut cateva fara sa stiu la vremea respectiva despre ce este vorba cu adevarat.
Andreea Radulescu ne-a dezaluit ce presupune o astfel de masca aplicata, cat dureaza dar si cat de costisitoare poate fi o astfel de transformare. ... Acest tip de masca a avut Elena Gheorghe anul trecut, ne-a declarat Andreea Radulescu.
Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan, Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus. ... Lunarul Memoria aprare in 1990, cu Banu Radulescu redactor-sef. ... Printre editorialistii ziarului s-au numarat, la lansare, Oana Marinescu, Ana Dinescu, Adelina Radulescu si Gabriel G.
- Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan ,Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus. ... - Lunarul Memoria aprare in 1990, cu Banu Radulescu redactor-sef.
 Localnicii din comuna Colonesti au decis duminica in mainile cui vor lasa sefia administratiei locale, desemnandu-l pe fostul viceprimar, pedelistul Marian Radulescu, in timp ce la Ganeasa, candidatii Dumitru Costea (PD-L) si Nicolae Preda (PSD) au intrat in turul doi.
In cadrul aceluiasi eveniment avea loc si lansarile albumelor solistilor Carmen Radulescu - Cant pentru voi si Aurel Moga - Fata Morgana - Casa de Discuri EUROSTAR.
Au confirmat Stela Enache, Aurelia Temisan, Anca Turcasiu, Gabriel Cotabita, Carmen Radulescu, Viorela Filip, Berti Barbera, Carmen Movileanu, Bogdan Stanoevici, compozitorul Ionel Bratu Voicescu, Marina Florea, Sergiu Cioiu, Titus Andrei, Carmen Anton, Geanina Olaru, Florin Apostol, E.S.
Carmen Bruma iti dezvaluie secretul ei Frumoasa prezentatoare de stiri sportive de la Realitatea TV Carmen Bruma a scris pe pagina ei de Facebook, care este secretul ei pentru care are un abdomen perfect.
Intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 ii veti putea intalni pe Iulian si Carmen Bere atat la targul de hand-made organizat la Hotel Marshall din Bucuresti, cat si la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Carmen Bruma se bucura din plin de primele clipe alaturi de baietelul ei, Vlad Badea Bruma. ... Cate o lungime de alee fiecare:)", a scris Carmen Bruma pe contul ei de Facebook, scrie Unica.ro.
google-analytics.com