Cautare

5456 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit pe mobil orange" (3.16 secunde)
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila: Orange. Eu am abonament Orange de 18 ani!
S-a lansat Orange TV: 40 programe HD Orange Romania a lansat serviciul Orange TV, disponibil pe televizor de oriunde in tara, computere cu acces la internet, iar in curand si de pe smartphone sau tableta.
Orange lanseaza doua aplicatii pentru turistii de la munte Orange Romania lanseaza doua aplicatii pentru iubitorii sporturilor de iarna. i-Rewind si Info Ski de la Orange sunt dedicate turistilor care isi petrec vacanta de iarna la munte si sunt compatibile cu sistemele de operare iOS si Android.
Orange a premiat astazi cei 26 de studenti ai Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI) din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, care au absolvit cursurile Orange Educational Program desfasurate pe parcursul anului universitar 2013 - 2014.
6,9 MILIARDE DE OAMENI SE AFLA IN PERICOL. CE POT PATI IN SPECIAL FEMEILE DIN CAUZA TELEFONULUI MOBIL Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism.
Orange i-a premiat pe cei 36 de studenti ai Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI) din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, care au absolvit cursurile Orange Educational Program, promotia 2014 -2015.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. Un chinez a murit din cauza exploziei telefonului sau mobil.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
Orange a lansat un serviciu nou, valabil si pentru clientii celorlalti operatori.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
Clientii Orange vor putea sa achite calatoria cu metroul prin SMS Clientii Orange Romania vor putea sa achite, de luni 30 Ianuarie 2012, calatoriile cu metroul prin transmiterea de mesaje scrise (SMS) la numarul 1700, costul unei calatorii fiind de 0,5 euro, a anuntat operatorul de telefonie mobila.
Tot mai multe autocare au internet gratuit wireless. CFR inca analizeaza daca sa ofere internet gratuit pentru calatori Accesarea gratuita a internetului wireless prin hotspot-uri WiFi este un fenomen care ia amploare in tara: de la cafenele si locuri publice la metrou si in autocare.
Cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea comerciala a serviciilor GSM in Romania, Orange Romania a tinut sa le multumeasca clientilor sai constanteni intr-un mod inedit.
Fundatia Orange Romania a desemnat castigatorii programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet" editia 2014. Cu un buget total in valoare de 357.724 de euro, fondul "Lumea prin culoare si sunet" ofera proiectelor castigatoare ale editiei 2014 finantari de pana la 50.000 de euro.
Fraude prin telefonul mobil: Cum le recunosti si cum te poti apara Cazurile de fraude prin intermediul telefoanelor mobile s-au inmultit, aproape fiecare utilizator primind, macar o data, un SMS prin care i se cerea sa dea bani, intr-un mod sau altul.
Internet mobil gratuit la metroul bucurestean si de la Vodafone Toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ai Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului din Bucuresti incepand de miercuri, 9 noiembrie, a anuntat compania.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Daca statul nu face, se misca insa operatorii privati.
Orange Romania va implementa in Romania noul iPhone 3G pe data de 22 august a.c., se arata intr-un comunicat de presa al acestui operator de telefonie mobila. In acest sens, Orange Romania va deschide la miezul noptii portile magazinului din Constanta pentru fanii iPhone, la data mentionata.
google-analytics.com