Cautare

1099 de rezultate pentru "carmen radulescu madalina" (2.63 secunde)
Madalina Ion, artist plastic, isi expune obiectele sale la casuta nr.
MADALINA GHENEA NU TINE DIETA, DAR ARE UN CORP PERFECT!
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Carmen, fiica lui Adi Minune, a mostenit talentul artistic de la parintele sau si are o voce pe masura pe care o pune in valoare in primul ei single, Domino”, care a fost lansat miercuri, 27 ianuarie.
Celebra nutritionista Carmen Bruma, sotia nu mai putin celebrului realizator TV Mircea Badea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de bilant profesional al anului care a trecut, mesaj pe care il puteti citi in continuare:
Cu doar cateva zile inainte de a implini 42 de ani, Carmen Bruma lanseaza un nou program de slabit, unic in Romania adresat tuturor celor ce vor sa scape de kilogramele in plus si sa ajunga la o forma fizica de invidiat rapid, ieftin si sanatos.
scriitoarele Carmen Firan si Lavinia Pintea Tatomir, care au lansat in aceeasi zi doua volume superbe, Dialogul vantului cu marea - Nina Cassian in conversatie cu Carmen Firan si In umbra lui Adrian Pintea, regizorul Radu Gabrea si sotia sa, actrita Victoria Cocias, scriitorii Adrian Sangeorzan, Dan Safran sau Dragos Cojocaru...
Cristian Radulescu: ... Cristian Radulescu: ... Cristian Radulescu: ... Adrian Paunescu (catre Cristache Radulescu):
ßerban Radulescu, presedinte al PN¥CD Cluj, a prezentat ieri la Suceava principalele puncte ale motiunii sale, sustinand ca aceasta este pragmatica si prevede coordonatele prin care partidul se va revigora.
Referitor la gestul colegilor de partid, Cristian Radulescu a declarat pentru "Realitatea romaneasca" ca nu exista nicio disidenta democrata, cei doi fiind doar "neatenti" in momentul votului.
Liderul grupului PD-L din Senat, Cristian Radulescu, a solicitat scoatarea de pe ordinea de zi a punctului referitor la aprobarea Comisiei de ancheta, explicand ca initiatorul, vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu, a cerut o serie de informatii de la Ministerul Justitiei si de la Procuratura Generala pe aceasta tema, care inca nu i-au parvenit, astfel incat infiintarea unei comisii de ancheta care sa solutioneze problema este inoportuna.
Liderul grupului parlamentar al PDL din Senat, Cristian Radulescu (foto), a anuntat marti, la finalul sedintei Biroului Permanent al Senatului, ca democrat-liberalii vor solicita in plenul de miercuri urgentarea dezbaterilor referitoare la cererea presedintelui Traian Basescu de reexaminare a legii privind sistemul unitar de pensii.
Romania ar putea fi nevoita sa importe grau, incepand din primele luni ale anului viitor, la un pret cu pana la 30% mai mare decat cel cu care a exportat, din cauza cantitatilor mari de grau livrate in afara tarii, a declarat ieri secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu.
Noul proprietar al Realitatii este cunoscut nu doar pentru afacerile sale, avand o avere estimata la 50 de milioane de euro, dar si pentru casatoria cu vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, de care a divortat in urma cu trei ani.
Narcis Zarnescu) Cu doi ani inainte de Marea Unire, adevarata Facere si Re-Facere, Geneza - nu din tarana primordiala (ha-adama), ci din pamantul romanesc multimilenar, asadar, in 1916, Constantin Radulescu-Motru, unul din invatatorii neamului nostru, la care ne intoarcem din cand in cand, se intreba:
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie.
Madalina Radulescu, expert in ceaiuri: ... Madalina Radulescu, expert in ceaiuri: Este indicat sa bem ceai verde pana in orele 18:00, deoarece are un continut de teina.
Ce s-a facut pana acum, cate un bloc, doua cu 20 de apartamente, nu rezolva problema, iar acestea sunt cu mult mai scumpe decat locuintele vechi", a declarat Carmen Radulescu, directoarea unei agentii imobiliare din Craiova.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias.
google-analytics.com