Cautare

2349 de rezultate pentru "calin ailoaie" (4.31 secunde)
Iar inainte de a reveni la lucruri serioase, Bogdan Olteanu ne spune si cum mai decurge relatia cu nasul sau, presedintele PNL si totodata premierul Calin Popescu Tariceanu:
Traian Basescu s-a tinut de cuvant si l-a desemnat, ieri, pe liberalul Calin Popescu Tariceanu pentru functia de prim-ministru.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrii sai au depus ieri juramantul de credinta si s-au instalat in fotoliile rezervate prin votul de investitura dat, marti seara, de Parlamentul Romaniei.
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
PSD apreciaza ca recalcularea pensiilor trebuie aplicata unitar pentru toti pensionarii si ca propunerea premierului Calin Popescu Tariceanu privind plata in etape a pensiilor recalculate nu este in interesul pensionarilor.
Daca nu va respecta legile, si el, ca si ceilalti, va raspunde pentru acest lucru“, a declarat Calin Popescu-Tariceanu.
Cat priveste posibilitatea de a detine alte posturi in administratia locala, presedintele PUR, Dan Voiculescu, a afirmat ca va avea o discutie cu premierul Calin Popescu Tariceanu, in cursul zilei de luni.
Aceasta, beneficiind de sustinerea presedintelui Traian Basescu si a premierului Calin Popescu-Tariceanu, a propus numirea in ministerul sau a unor secretari de stat apolitici. ... Liderul liberal, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a avut o atitudine rezervata in timpul discutiilor din BEx, fara a-l sustine explicit pe ministrul Finantelor.
Spre deosebire de Seuleanu - care s-a aratat dispus sa recunoasca existenta unor "scapari” si "greseli” in activitatea radioului, Valentin Nicolau s-a aruncat in lupta deschisa acuzandu-l pe premierul Calin Popescu Tariceanu de "imixtiune politica clara” in treburile TVR-ului.
Organizatia PNL Covasna s-a declarat ieri solidara cu liderul sau, Ioan Balan, pe care presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, l-a amenintat ca il da afara din partid.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a saturat ca la fiecare intalnire intre oficialii romani si cei europeni acestia din urma sa puna pe tapet problema coruptiei la nivel inalt.
Nesansa lor este ca acum se discrediteaza ei, pentru ca nici un ministru din delegatia care l-a insotit pe Calin Popescu-Tariceanu si nici premierul nu au facut vreo referire la mostenirea lasata de PSD, ci pur si simplu au afirmat:
Suspendarea, in prim-plan de la inceputul anului Problema suspendarii din functie a sefului statului s-a conturat la inceputul anului, pe fondul acuzatiilor reciproce dintre premierul Calin Popescu Tariceanu si presedintele Traian Basescu.
Prima zi a Congresului PNL a marcat alegerea structurii de conducere a formatiunii politice, in frunte cu noul presedinte al partidului, Calin Popescu-Tariceanu.
Delegatii la congresul PNL au aprobat sambata, cu majoritate de voturi, motiunea propusa de liderul partidului, Calin Popescu-Tariceanu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a avertizat pe prefecti, la prima sa intalnire cu ei la Palatul Victoria, ca nu va tolera aparitia in teritoriu a unor noi a€žbaroni localia€œ, fapt sesizat in timpul fostei guvernari.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a transmis joi presedintelui Traian Basescu propunerea privind numirea Marianei Campeanu in functia de ministru al Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse.
Amanat de mai multe ori in ultimele zile si pus sub semnul intrebarii din cauza “oscilatiilor“ politice ale umanistilor, protocolul de colaborare a coalitiei aflate la putere a fost semnat ieri, la Palatul Parlamentului, de catre liderii PNL, PD, UDMR si PUR - Calin Popescu-Tariceanu, Emil Boc, Markó Béla si Dan Voiculescu.
Senatorul PRM de Cluj, Gheorghe Funar, a anuntat ca a depus o plangere penala impotriva premierului Calin Popescu-Tariceanu si a altor trei membri ai Guvernului.
Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat joi, pentru Mediafax, ca liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, trebuie sa inceteze campania electorala facuta din sediul Guvernului. ... "Calin Popescu-Tariceanu trebuie sa inceteze sa faca campanie electorala folosind sediul Guvernului".
google-analytics.com