Cautare

135 de rezultate pentru "budaes tereza nicolaie balcescu" (2.84 secunde)
Dupa alungarea acestuia din PRM, Comanici a aratat ca alti doi membri au ales sa plece la PD, adica sefii organizatiilor din Nicolae Balcescu si Mircea Voda, Viorel Balan si respectiv Vasile Balan.
Potrivit presedintelui PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, incepand de pe 4-5 iulie si pana in prezent, au fost comandate si primite rezultatele mai multor barometre de opinie pentru localitatile Mangalia, Eforie, Cumpana, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Ovidiu, Basarabi, Cernavoda, Cerchezu, Negru Voda, Rasova, Adamclisi, Cogealac, Nicolae Balcescu.
Constanta, Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Ostrov, Baneasa, Negru Voda, Adamclisi, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Cobadin, Cumpana, Cogealac, Crucea, Harsova, Independenta, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Mircea Voda, Nicolae Balcescu, Poarta Alba si Rasova.
Sarbatoarea democratilor a continuat in parcul Nicolae Balcescu, unde s-au consumat mititei, bere si gulas in acompaniamentul tromboanelor ansamblului "Zece prajini".
De asemenea, Primaria Oltina va fi condusa de Gheorghe Chirciu (PNL), care a primit 858 voturi, Primaria Nicolae Balcescu de Viorel Balan (PDL), care a primit 1.320 voturi, Primaria Aliman de Gheorghe Topalu (PSD), cu 957 voturi, Primaria Pecineaga de Nicolae Stan, care a obtinut 851 de voturi, Primaria Cobadin de Cristian Telehoi (PSD), care a primit 2.378 voturi, Primaria Ciobanu de Ion Buciu (PSD), cu 1.172 voturi, Primaria Baneasa de Gelu Iordache (PSD) - fostul primar - care a obtinut 1.428 voturi, in vreme ce contracandidatul sau, Ion Marin (PNL) a primit 1.402 voturi.
Primul colegiu care va da un deputat in Parlamentul Romaniei cuprinde orasul Navodari si merge spre Mihai Viteazu, Lumina, Gradina si Nicolae Balcescu - iar pe acest colegiu va candida presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir;
O buna parte din cele 100 de familii care locuiesc in blocul G3 de pe strada Nicolae Balcescu nu au platit aceasta noua instalatie.
Si Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu are libere cinci posturi pentru cei care vor sa devina jandarmi, Academia Tehnica Militara Bucuresti - 21, iar Scoala Militara de Maistri si Subofiteri a Fortelor Terestre "Basarab I" Pitesti - patru.
Cuza" Bucuresti, - Facultatea de Pompieri, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu, Academia Tehnica Militara Bucuresti si pentru Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila.
Nicolae Balcescu, Aliman, Rasova, Topalu, Albesti, Pestera, Deleni, Independenta, Gradina, Limanu, Crucea, Adamclisi, Ciocarlia, Cobadin, Fantanele, Mihai Viteazu, Baneasa, Silistea si Pantelimon.
De fapt, o asemenea opinie era de asteptat pentru conducerea Primariei Craiova inca dinaintea inchiderii strazii Calea Bucuresti, cand Politia Rutiera propusese ca, pe perioada lucrarilor la pasaj, tramvaiul sa nu mai ajunga in intersectia de la Universitate, ci sa intoarca in zona cuprinsa intre intersectiile cu strazile Nicolae Balcescu si Carol I.
47, 35 apartamente de pe bulevardul Nicolae Balcescu nr. 26, 14 apartamente de pe strada Icoanei, 22 apartamente de pe strada Magheru nr.
Continutul profund patriotic si national al poeziei a fost de natura sa insufleteasca numeroasele adunari ale militantilor pasoptisti pentru drepturi nationale, mai ales din Transilvania, Nicolae Balcescu numind acest imn "o adevarata Marsilieza romaneasca".
- judetul Botosani - comuna Vlasinesti - judetul Brasov - orasul Rasnov - judetul Braila - comuna Viziru - judetul Caras-Severin - comuna Lapusnicu Mare - judetul Calarasi - orasul Lehliu Gara si comuna Unirea - judetul Constanta - comuna Nicolae Balcescu - judetul Dolj -municipiul Craiova si comuna Isalnita - judetul Gorj - municipiul Targu Jiu si comuna Dragutesti - judetul Harghita - comuna Siculeni - judetul Hunedoara - municipiul Lupeni si comuna Salasu de Sus - judetul Ialomita - orasul Amara, orasul Fierbinti Targ si orasul Tandarei - judetul Iasi - comuna Sipote - judetul Ilfov - comuna Jilava - judetul Maramures - orasul Ulmeni si orasul Baia Sprie - judetul Mehedinti - comuna Simian si comuna Godeanu - judetul Neamt - municipiul Roman, comuna Pipirig si comuna Baltatesti - judetul Olt - comuna Osica de Sus si comuna Sprancenata - judetul Prahova - orasul Busteni, orasul Baicoi, comuna Dumbrava si comuna Calugareni - judetul Salaj - comuna Fildu de Jos - judetul Sibiu - comuna Marpod - judetul Suceava - comuna Iacobeni si comuna Siminicea - judetul Teleorman - comuna Olteni - judetul Timis - comuna Denta - judetul Tulcea - comuna Beidaud - judetul Vaslui - comuna Fruntiseni - judetul Valcea - comuna Bujoreni - judetul Vrancea - comuna Jaristea.
43 si Balcescu nr. 5, sint nelocuite. In aceeasi situatie se afla 10 locuinte si spatii cu alta destinatie si 41 de locuinte in care locuiesc chiriasi si proprietari.
Nicolae Balcescu 197,81 de hectare, Topraisar 177,19, Negru Voda 168,46 si Comana 159,46 de hectare. Unitatea specializata care castiga licitatia pentru plantare are obligatia de a supraveghea lucrarea pe o perioada de 5 ani, cu obligativitatea expresa a Consiliilor Locale, ce deriva din aceasta".
Basarabilor - Banului - Cuza-Voda - Poenii, dar si la reabilitarea ansamblului de strazi cuprinse intre Strehareti si Nicolae Balcescu, si la modernizarea Colegiului Agricol "Carol I".
Imprumutul va fi garantat cu silozurile de la Nicolae Balcescu si de la Medgidia, se mai arata in document.
Bratianu, cu bulevardul Regina Elisabeta, cu bulevardul Carol I sau cu bulevardul Nicolae Balcescu, din Bucuresti, iar intersectia de la Consul, in care da aleea cu pricina, este comparabila cu Piata Universitatii din Capitala, in care se intersecteaza cele patru bulevarde mentionate!
Ber Rug din Nicolae Balcescu, care este administrata de Georgeta Codru si Claudiu Tiganus, si care are ca domeniu de activitate serviciile de intermediere pentru cumpararea, vanzarea sau inchirierea bunurilor imobiliare, si societatea Primo-Prod din Bucuresti, care este administrata de Maria Cirjan, Ion Nitescu si Ecaterina Stefan, si care are ca domeniu de activitate fabricarea painii si specialitatilor de panificatie.
google-analytics.com