Cautare

135 de rezultate pentru "budaes tereza nicolaie balcescu" (3.62 secunde)
28 noiembrie-24 decembrie Sala Dalles Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 18 Pagina de facebook: Galeria Dalles Pentru mai multe info despre eveniment:
Volumele donate in acest an la Gaudeamus Constanta de catre expozanti - editurile Casa Radio si Nemira, si vizitatori, au ca destinatie biblioteca Liceului Tehnic I. C. Bratianu din comuna Nicolae Balcescu, judetul Constanta.
Nicolae Balcescu si Piata Revolutiei. De asemenea, Primaria Capitalei a transmis deja Administratiei Strazilor planul de introducere a benzilor unice pe Splaiul Independentei intre Podul Cotoceni si Piata Unirii.
1 Nicolae Balcescu, actualul Colegiu National. A contribuit la organizarea Expozitiei aniversare CENTENAR IONEL CONSTANTIN (1915-2015)- 100 de ani de la nastere.
Vor fi decorate bulevardele Magheru, Balcescu, I.C. Bratianu, Unirii, Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Bd. Lascar Catargiu, Regina Elisabeta, Piata Victoriei, Bd.
Afectate vor fi si zonele Vasile Lascar, Gemenii, Titulescu, cartierul Balta Alba dar si Bulevardul Nicolae Balcescu - aici insa impactul unui cutremur va fi unul mediu.
In ultimul an 1961-1962, ambele s-au unit, devenind SCOALA MEDIE MIXTA NICOLAE BALCESCU CALARASI. Dupa un trimestru, cand faceam cursuri noaptea, dupa seral (noul sediu nefiind gata), ne-am mutat in sediul de langa Fabrica de Confectii, la gara, fiind prima promotie iesita din aceasta scoala 1962.
Rosetti, B-dul Nicolae Balcescu, Str. Ion Campineanu, Calea Victoriei, Splaiul Independenței, Str. Halelor, Piata Unirii, B-dul Unirii, B-dul Mircea Voda, Str.
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Est modus in rebus, cum invatam acum patruzeci de ani la Colegiul "Nicolae Balcescu". Este o masura in toate. Telespectator asiduu pe toate cele cincizeci de canale ale cablului meu, am observat un lucru pe care nu l-am sesizat niciodata inainte.
L-au cantat Balcescu si Alecsandri. E imnul interzis de comunisti in 1947. Mai multi romani au facut puscarie doar pentru ca l-au fredonat.
Nicolae Balcescu, Bd. Carol I, pana la Ministerul Agriculturii. RUTE OCOLITOARE RECOMANDATE DE BRIGADA RUTIERA: Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de NORD a Capitalei P-ta.
Gheorghe Magheru - Bd. Nicolae Balcescu - Piata Universitatii - Bd. I.C. Bratianu - Piata Unirii - Bd Unirii - Piata Constitutiei.
Nicolae Balcescu, intre Piata Universitatii şi str. Batistei, sensul de mers catre Piata Romana si banda IV sensul spre Piata Universitatii, intre str.
Potrivit informatiilor transmise redactiei noastre, cele mai multe camere video fixe sunt pe Drumul National 1 (Timisul de Sus, Sebes, Valcele, Sercaia, Osorhei, Barcanesti/Romanesti), Drumul National 2 (Iacobesti, Nicolae Balcescu, Motca, Maracineni), Drumul National 6 (Sannicolau Mare, Cosoveni, Mehadia, Draganesti Vlasca) si Drumul National 15 (Vaduri, Sangeorgiu de Mures, Garleni, Calugareni).
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com