Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest food festival" (3.47 secunde)
De asemenea, in ianuarie 2005, produsele food, bauturile racoritoare si berea produse de Grupul European Drinks inregistreaza o crestere a vanzarilor de peste 30% fata de ianuarie 2004.
European Drinks, Scandic Distilleries si European Food. Produsele sunt distribuite prin intermediul societatii Transilvania General Import-Export, care detine peste 147 de sucursale, depozite si magazine la nivelul intregii tari si un parc auto de peste 2.800 de autovehicule de diferite tonaje.
Activitatea pe care o vor desfasura va fi aceea de montare/demontare a unui carusel mobil pentru fast-food. La preselectie pot participa barbati cu virsta cuprinsa intre 22-35 ani, cu carnet de conducere pentru camion si care sa nu aiba rau de inaltime.
Dar nu oricine isi poate permite sa “duca“ o afacere de mari proportii, cum ar fi de pilda un fast-food, pentru care investitia inseamna, pentru doar un restaurant, aproape jumatate de milion de euro.
European Food, European Drinks si Scandic Distilleries. Prezenta puternicului grup al industriei alimentare romanesti la astfel de evenimente este deja o obisnuinta, grupul avand standuri proprii la marile targuri de produse alimentare de pe tot mapamondul.
European Food, European Drinks si Scandic Distilleries. Prezenta puternicului grup al industriei alimentare romanesti la astfel de evenimente este deja o obisnuinta, grupul avand standuri proprii la marile targuri de produse alimentare pe tot mapamondul, inclusiv la editia de anul trecut a Targului de la Amsterdam.
çn cadrul celei de-a treisprezecea editii a Topului national al firmelor private, Asociatia Mondiala pentru IMM-uri (WASME) a acordat propriile premii si trofee. Acestea au fost primite de companiile Omnis SA, Urban SA, European Food SA, Buculei SNC si Cargo Trans SA.
Printre laureatii WASME se afla si European Food SA. La randul sau, si Uniunea Europeana a Artizanatului si Intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME) a acordat distinctii, la aceasta sectiune printre premiati aflandu-se si European Drinks SA.
Printre premiantele primei editii a Galei Premiilor Romania Top 100 s-au numarat si firmele European Drinks, European Food si Transilvania General Import-Export, companii care apartin cunoscutilor oameni de afaceri Ioan Micula si Viorel Micula.
Alte doua firme apartinand celor doi oameni de afaceri au primit Distinctia de Excelenta, trofeu acordat companiilor care s-au clasat la ultimele trei editii ale Topului National pe primele trei locuri. Este vorba despre European Food SA si Starmill SRL.
De asemenea, marketul are la etaj fast-food, ofera divertisment pentru copii si adulti: tobogane, darts... la care se adauga animatorii (personal special angajat pentru a crea acea atmosfera haioasa, speciala, destinata micutilor vizitatori ai marketului).
Acestora li se vor adauga sapte sali de cinema cu mai mult de 1.100 de locuri, un cazino electronic cu suprafata mai mare de 500 mp, Food Court, si o sala de biliard cu suprafata mai mare de 600 mp.
ospatari, bucatari, receptioneri, femei specialiste in domeniul hotelier, specialisti pentru fast-food-uri, precum si asistente medicale (personal de ingrijire batrini). Contractele de munca se incheie pentru 12 luni, cu posibilitate de prelungire cu inca 6 luni.
S-a prelungit actiunea de preselectare a candidatilor pentru Germania OMFM a prelungit pana la 16 martie actiunea de preselectare a solicitantilor de locuri de munca in Germania pentru lucratori oaspeti (contractele sunt pentru o perioada de 12 luni, cu posibilitate de prelungire cu inca sase luni), in domeniile industrial (gradinar, lacatus, mecanic, electrician, tinichigiu, tamplar, zugrav-vopsitor, lacuitor, macelar), hotelier-gastronomic (ospatari/ospatarite, bucatari/bucatarese, receptioneri/receptionere, femei specialiste in domeniul hotelier pentru activitati combinate, specialisti/specialiste fast-food) si medical (asistenti/asistente medicale).
Acesta detine o fabrica la Bacau, unde se realizeaza produse semipreparate din carne de pui si semipreparate vegetale si care este profilata exclusiv pe gama de produse tratate termic pentru gatirea rapida, tip "fast-food", si a mancarurilor gata preparate, tip "ready-meal".
O situatie asemanatoare, dar cu mai multe ilegalitati flagrante, a fost descoperita la fast-food-ul apartinand SC Dany Vian SRL Constanta, de pe strada Docrila Eugeniu, caz in care s-a aplicat o amenda de 12.000 lei si s-a decis suspendarea activitatii pe 3 luni.
Totodata, Tomis Mall are in prezent sase etaje, dintre care trei sunt destinate galeriilor comerciale, un etaj gazduieste fast-food-uri, cafenele si restaurante, alte doua etaje sunt destinate unor cinematografe multiplex, in vreme ce parcarea subterana ocupa trei nivele.
Va exista o gama larga de divertisment incluzand cinematografe multiplex, sali de jocuri, precum si o paleta larga de restaurante locale si internationale, fast food-uri si cafenele.
Spre exemplu fast-food-urile Omar din preajma Spitalului de Urgenta din Craiova, dar si cele ale confratilor sai de pe Unirii sau de prin centrul urbei.
In privinta comportamentului consumatorului, conform unui studiu realizat de Visionwise, unul din trei romani a fost la un restaurant altul decat fast-food, in ulimele patru saptamani.
google-analytics.com