Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest food festival" (3.16 secunde)
Toti alergatorii la Bucharest Raiffeisen Bank Marathon (oricare dintre curse) au putut beneficia de reduceri la asigurarile de sanatate si de locuinta.
- Emmanuel Reynard, University of Laussanne -The heritage value of landforms - Dagmar Haase, Humboldt Universitat zu Berlin - Scenarios for sustainable European cities securing human well-being and biodiversity - Changsee He, Western Michigan University - Development of a Watershed Science for Sustainable Water Resources Management - Gerard Beltrando, Université Denis Diderot Paris - The Crau plain (west of Provence), a land of economic and ecological issues changing - Jurgen Breuste, University of Salzburg-The concept of eco-cities - Implementing the ecosystem service approach and reduce resource consumption - Ibrahim Atalay, Docuz Eylül University of Izmir-A New Approach on the Land Capability Classification - Dan Balteanu, Romanian Academy - Geography in a Global Environmental Change Context - Ioan Ianos, University of Bucharest - What does rural smart development means for Romania In cadrul conferintei, va fi inclusaa o serie de evenimente paralele, de mare interes fiind:
Toate aceste activitati vor culmina cu participarea angajatilor UNIQA la cursele din cadrul evenimentului sportiv UNIQA Asigurari Bucharest 10K & Family Run din 3 aprilie, in Piata Constitutiei (mai multe informatii aici).
Miercuri, 12 octombrie, adica in ziua 3, in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti, desfasurata zilele acestea la Europa Royale Bucharest, va fi urmatorul program:
Gasiti si achizitionati aceste produse la standul firmei, in cadrul Bucharest Running Marathon din Piata Constituiei, in acest week-end. Batoanele Chimpanzee sunt facute din cele mai bune ingrediente cultivate in mod natural.
Marian Costache, presedintele Asociatiei HEM si unul dintre initiatorii programului N-avem sange, a fost prezent recent la Bucharest Running Marathon din Parcul Izvor.
Cristian Pirvu, manager vanzari la Gold Nutrition, a participat recent la Bucharest Running Marathon in Parcul Izvor. La standul sau puteai gasi si achizitiona shot-uri energizante -7 RON, bataone energizante -5 RON, geluri gold nutrition care se iau in timpul alergarii - 5 RON.
Cristina Costea de la SOFARFARM SRL, a participat recent la Bucharest Running Marathon, cu produse pentru barbati eficiente in asteniile de primavara:
In paralel cu Reuniunea Ministeriala NATO, se desfasoara, intre 29 si 30 noiembrie, in Bucuresti, si Forumul Aspen - GMF Bucharest Forum 2022, aflat la editia a 11-a.
Bogdan Aurescu participa in Polonia la summitul ministrilor de Externe din tarile Europei Centrale si de Est. Este vorba despre Formatul Bucuresti 9, o initiativa comuna a Romaniei si Poloniei.
Sintem increzatori, trebuie sa asteptam rezultatele finale ". PSD-istii prezenti la sediu aveau pregatite artificii, sampanie, produse fast-food, care au fost insa uitate.
Nastase a opinat ca informatia transmisa prin intermediul calculatoarelor este una „de tip fast-food“, in timp ce lectura permite si posibilitatea reflectiei.
Trebuia sa o fi vazut macar asa, la modul trecator, in timp ce ma dadeam jos din tramvaiul 36, sau prin vitrina unui fast food in timp ce ma grabeam sa ajung la teatru.
Sunt miscat de faptul ca spiritul Craciunului este adus de cola, fast food si bere.
Un incendiu a izbucnit miercuri seara, la etajul 4 al magazinului Unirea din centrul Capitalei, in zona de fast-food, informeaza B1 TV.
Sigur ca FDA (Food and Drug Administration) neaga cu desavarsire acest lucru. Pe de alta parte, unul dintre tratamentele destinate simptomelor bolii Alzheimer este un blocant de receptor glutamatergic, un neuromediator excitator, care se leaga de un receptor si face excitatie.
45% dintre ei se declara nemultumiti, nestiind ce sa faca cu atata timp liber, citeaza Stirile Pro TV, aratand ca Japonia e tara in care se moare de karoshi, adica de prea multa munca - Politico scrie ca PMI si Juul recruteaza high flyers si numesc in fruntea birourilor din Washington DC experti in relatii externe si comunicare, precum fostul procuror general din Massachusetts, fostul avocat al Food and Drug Administration de pe vremea lui Bush;
In ceea ce priveste dorinta Ministerului Sanatatii de a pune taxe pe produsele fast food, Geoana a spus ca in general intr-o perioada de criza nu trebuie sa creasca fiscalitatea si ca se incearca gasirea de formule cat mai inedite pentru a creste bugetul.
Si daca adunarea e declarata "informala", de ce nu s-au adunat dumnealor peste drum, la fast-food? Sau in vreun sediu conspirat de pe stradutele cu nume de capitale?
Pe piata romaneasca, primii patru producatori (Kraft Food, Excelent, Nestle si Supreme) detin impreuna o cota de piata de 78%, potrivit datelor ACNielsen.
google-analytics.com